Amerika Frontvonalbeli Orvosai

Azok az amerikai orvosok, akik nem követik vakon a hivatalos korona-narratívát, egyesületet alapítottak “America’s Frontline Doctors = Amerika Frontvonalbeli Orvosai” néven.

Internetes elérhetőségük: https://americasfrontlinedoctorsummit.com/
Állításuk szerint az USA lakossága egy masszív dezinformációs kampánynak esett áldozatul. Első kongresszusokon kiadott közleményük szerint “lehet azon töprengeni, hogyan és miért fajultak idáig a dolgok, de a legfontosabb most, hogy képessé tegyük Amerikát arra, hogy ne éljen tovább félelemben. Ha az amerikaiak továbbra is hagyják, hogy ún. szakértők és médiaszemélyiségek hozzák meg helyettük döntéseiket, az alkotmányon nyugvó köztársaság és képviseleti demokrácia nagy amerikai kísérlete meg fog szűnni létezni.”

Első munkáik egyike a Fehér könyv a hidroxiklorokinról (HCQ). A gyűjtemény több hónapos kutatási munka eredménye. A 30 oldalas tanulmány magyarázatot ad arra, hogyan kerítette a félelem Amerikát markába. Az összeállítás leszámol az FDA (Federal Drug Adminsitration, Amerikai Gyógyszerengedélyezési Hatóság) által már 65 éve jóváhagyott és biztos generikus gyógyszerrel kapcsolatos tévhitekkel, mely gyógyszert komplikáció nélkül szednek terhes nők és szoptató anyukák. Az olvasó szembesül a bizonyítékokkal, hogy eddig csúnyán becsapták. Ettől először összeroskad, majd dühös lesz. Helyes. Mert ezután jön a változások követelése.

A fehér könyv innen letölthető angol nyelven.

A Frontvonalbeli Orvosok másik összeállítása a hidroxiklorokinnal kapcsolatos szakmai tanulmányokat gyűjti össze 248 oldalon keresztül.

A Frontvonalbeli Orvosok szerint a HCQ biztonságossága cáfolhatatlan. Ugyancsak egyértelműek a bizonyítékok, hogy a HCQ hatásos a Covid-19 ellen. Azok a tanulmányok, amelyek ítélete negatív a hidroxiklorokinnal kapcsolatban, a következő hibákat követték el:

  • A HCQ-t önmagában alkalmazták, noha cinkkel együtt kell alkalmazni
  • túl magas dózist alkalmaztak
  • túl későn kezdték az alkalmazást.

Az összeállítás innen letölthető.

Lehet, hogy áttörés előtt állunk hidroxiklorokin kérdésben? Mindenesetre jelzés értékű, hgoy az egyik legnagyobb amerikai hetilap, a Newsweek teret ad egy ismert orvos hidroxiklorokinnal kapcsolatos pozitív tapasztalatainak.

A cikk ismertetésére a közeljövőben visszatérünk.

2020. augusztus

Közzéteszi: Robin

Figyelem!
Honlapunk nem foglal állást szakmai kérdésekben, csupáncsak tájékoztat a legújabb kutatási eredményekről. Így jelen írásunk sem tekinthető sem állásfoglalásnak, sem ajánlásnak. A szakmai állásfoglalás az illetékes hatóságok feladata.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük