A belgák pert indítanak Bill Gates és “Lockdown” professzor ellen

Több száz mérges belga állampolgár pert indít Bill Gates és Neil Ferguson brit járványügyi szakember ellen a bíróságon. Céljuk, hogy az összes korona-korlátozást eltöröljék.<

Ha valaki most azt mondja, hallotta már Ferguson nevét a koronavírussal kapcsolatban, de nem tudja hova tenni, segítünk. Ő volt az a médiák által sztárolt brit járványügyi szakember, aki megalkotta a szociális távolságtartás szabályait, majd ezeket megszegve titokban elutazott szeretőjével egy hétvégére.

A szóban forgó belga állampolgárok szerint a “korlátozások (lockdown) nélkül kevesebb halott lett volna”. Az emberek elvesztették a szabadságukat és a megélhetésüket egy kitalált program alapján, melynek valódi célja, hogy a klímaváltozás ügyét tovább erőltessék. Bill Gates nemrégiben kijelentette, hogy a klímaváltozás rosszabb lesz, mint a COVID. [Közzétevő: Mindez B. Gates pálfordulását jelzi, hiszen 2019 februárjában még úgy nyilatkozott: “Hagyjuk már a bohóckodást a megújulókkal és az akkumulátorokkal.”]

Gates nem klímatudós, és nem is orvos. Ennek ellenére a világ vezető tekintélyének képzeli magát mindkét ügyben.
Még csak elképzelésünk sincs, mekkora kárt okozott a világ gazdaságának. Ha a korlátozásokat valaha is feloldják, akkor lesznek nyilvánvalók a veszteségek, amelyeket ezek okoztak a bérbeadásból származó jövedelem elmaradása, a hiányzó árbevételek ellenére fizetendő adóterhek, stb. miatt.

Az élet nem fog visszatérni a normális kerékvágásba, és szembe kell néznünk a 860 évvel ezelőtti fekete halál óta valaha is bekövetkezett legnagyobb gazdasági összeomlással, ami az egész nyugati civilizáció eltörlésével fenyeget.

Érdeklődéssel figyeljük, hogy a belga bíróság betölti-e hivatását, vagy ejtik majd az ügyet felsőbb utasításra.

Forrás: 

2020. augusztus

Közzéteszi: Robin

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük