A vírustagadó meghallgatása

2044. május 10.
ÜGYINTÉZŐ: – Köszönöm hogy megjelent az Állampolgárokat Felügyelő Globális Hivatalban, mely az Egységes Demokratikus Világkormány szerve. Foglaljon helyet!
(elhelyezkedem a fotelben.)
ÉN: – Bocsánat, de nem egészen értem, hogy miért rendeltek be. Valami szerencsétlen megjegyzést tettem egy közösségi oldalon? Csak nem arról van szó, hogy szidtam a mosómedvéket?
ÜGYINTÉZŐ: – Nem erről van szó. Önnel szemben a napokban felmerült a vírustagadás vétsége. Ez pedig egy 2040-es Pfizer által jegyzett világkormány-rendelet értelmében közösség elleni izgatásnak és terrorizmusnak számít. Mindemellett nem vette át a kényszeroltási határozatot, és nem jelent meg a negyedéves fizetős Covid oltáson, ami súlyos állampolgári vétség, mivel a beoltatlanok veszélyt jelentenek a világ összes állampolgárára, fenyegetik a jólétet, a békét, a gyógyszermultikat, a bankokat, tehát a demokráciát.(lesütöm a tekintetem, szabadkozom.)

ÉN: – Az értesítés nyilván elkerülte a figyelmemet. Nem vagyok vírustagadó. Csak bizonyos észrevételeim vannak az oltásokkal kapcsolatban.

ÜGYINTÉZŐ: – Igen, csak ezek az észrevételek megalapozatlanok. (Átnyújt egy nyitott dossziét) Ebben az átiratban több magánbeszélgetése is szerepel, melyben olyan illegitim állításokat tesz, hogy például a kötelező kényszeroltások hatásai összeadódnak, és egészségi károkat okoznak. Egy buszmegállóban rögzített beszélgetésében itt azt fejtegeti, (közelebb hajol, és az ujjával az aláhúzott sorokra mutat), hogy az egyik gyógyszer mellékhatásaira mindig a másik cég szerét kell kötelezően szedni, és hogy ez egy összeesküvés. Gondolom nem kell felvilágosítanom arról, hogy a 2040-es Novartis-Sanofi által meghozott Világkormány-rendelet óta a konspirációs teóriák közigazgatási bírságot vonnak maguk után, illetve a visszaesők akár börtönbe is zárhatók terrorizmus, és illiberralizmus vádjával. Sőt, az illiberálisok gyakran bankgyűlölők is. De ezt Ön is nyilván tudja.

ÉN: – Igen ezekkel tisztában vagyok. (Átfutom a dosszié sorait, melyek a beszélgetéseimet tartalmazzák, majd megjegyzem.) Szerintem ezek a szövegek pontatlanok, szerintem a mikrofonok nem rögzíthettek ilyen tartalmakat… bizonyára fújt a szél, és rosszul egészítette ki az algoritmus a hiányzó részeket.

ÜGYINTÉZŐ: – Nézze, a felvételek kristálytiszták, sőt mindegyiket víruspártoló aktivistánk rögzítette. Szerencsére egyre több a világkormány érdekében működő önkéntesen jelentő öntudatos, béke- és bankszerető aktivista.

ÉN: – Csakhogy az észrevételeim megalapozottak. Nem vírustagadó vagyok, mert vírusok vannak, nagyon is vannak, gyakran mondom: „igen a vírusokra” – hanem a gyanúm az, hogy a mellékhatások szándékosan kerülnek a vakcinákba hogy további fogyasztást generáljanak. De ez csak gyanú. Nem más, csak gyanú, és jogom van bármivel kapcsolatban gyanút megfogalmazni.

ÜGYINTÉZŐ: Más dolog a gyanú, és más dolog ezt a gyanút másoknak előadni. Ön bármit gondolhat, de 2030-tól bármiről nem beszélhet. A szólásszabadság nem terjed ki a hol.tagadásra, az oltáskritikára, a bankkritikára, a multikritikára, sőt ezeket a 2030-as Pfizer törvény a rasszizmus gyűjtőkategória alá sorolta. Nyilván Ön is tudja, hogy kapzsisággal senkit sem lehet megvádolni, hiszen a kapzsiság erény, ez a világliberalizmus vezérelve, ezért élünk jól, ezért élünk békében immáron ötven éve. A gyógyszergyárak pörgetik a gazdaságot, sok embert foglalkoztatnak, és ez jó. Nem bíráljuk a bankokat, nem bíráljuk a gyógyszergyárakat. Biztos hallotta azt is: Már nincsenek rasszok, csak bankok.

Egyszóval az Ön gyanúja úgynevezett gondolatbűn – feltéve, hogy nem mondja ki – bár ez a tényállás vagy elkövetés jelenleg még nincs törvényekkel megerősítve, és a Glaxo által jegyzett törvény még titkos megvitatás alatt áll. Ugyanakkor tájékoztatnám, hogy ne gyanakodjon ebben az ügyben, mert a törvény már akár jövőre életbe léphet, és akkor nagy bajba kerül. Azt tanácsolnám Önnek, hogy szavazzon bizalmat a gyógyszergyáraknak, ne foglalkozzon azzal, – hogy Önt idézzem – “ismerősei különös tüneteket mutatnak, remegnek, pánikrohamaik vannak, kettőslátásuk van, fájdalmaik vannak, nap, mint nap belázasodnak”. Ezekkel a jelenségekkel nem Önnek kell foglalkozni, erre vannak a szakemberek, akik Önnel szemben hozzáértő módon képesek megoldani a társadalmi szintű, az egészség összeomlásával kapcsolatos jelenségeket.

ÉN: – Igen… én azt hiszem, hogy tulajdonképpen bízom a gyógyszergyárakban, és hát én… nem akartam senkinek rosszat.

ÜGYINTÉZŐ: – Szóval most eltekintek a terrorizmus vádjától és a bírságtól, amennyiben felhagy ezekkel az illegitim meggyőződésekkel, és ígéretet tesz arra, hogy legkevesebb húsz alkalommal támogatólag nyilatkozik ismerősei, családtagjai előtt az oltásokkal kapcsolatban. Megállapodhatunk ebben? Képes-e, hajlandó-e megjavulni, és a világállam hasznos tagjává válni? Másokat nem veszélyeztetni, esetleg megölni a felelőtlen magatartásával?

ÉN: – Igen, kérem.. hogyne.. hogyne.

ÜGYINTÉZŐ: – Nos, akkor itt írja alá…

 

Print Friendly, PDF & Email
Updated: 2021.09.13. — 15:02

1 Comment

Add a Comment
  1. Gazdag Zsuzsanna

    Igen-igen félelmetes firka. Ha nem vetítené előre a lehetséges (közel)jövőt, talán nem rázna ki tőle a hideg.
    NEM akarok ilyen világban élni!
    Meg kell akadályozni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük