Vége a pandémiának!

Legalább is ott, ahol nem a pandémiát a nap 24 órájában, az év 365 napján belénk szuggeráló gépezet, hanem a józan ész irányít. Ahol a sajtó teszi a dolgát, és nem kampányol, propagandát folytat, hisztériát kelt, rémhíreket terjeszt, hanem tájékoztat. Ahol a politika a nép (nemzet, lakosság) szolgálata iránt elkötelezett, nem pedig azt alattvalónak tekinti.
Ahol nem dőlnek be az esetszám kamunak, a maszkviselés és távolságtartás kamunak. Ahol nem R-értékekhez és 9 napos mérőszámokhoz, indexekhez igazítják életüket. Mely mérőszámokról a hisztériát nekünk eladni kívánó gépezet tagjai is pontosan tudják: Értéktelen, validálatlan, 80-90 %-ban hamis PCR-teszteken alapulnak.[1]
Soha a világtörténelemben nem volt még példa egészségesek, tünetmentesek folyamatos tesztelésére, addig, amíg nagy nehezen sikerült az emberekbe beléplántálni: Halálos betegek vagytok, amely ellen egyetlen gyógymód a kísérleti oltóanyag fölvétele. Egyszer? Kétszer? Megismétlés mikor is? Hány hónapig is adnak védettséget az oltóanyagok? Vállalnak felelősséget a gyártók a mellékhatások okozta károsodásért? Nézzük meg az alábbi térképet.Zölddel jelöltük a korlátozásokat megszüntető, vagy minimális szintre csökkentő szövetségi államokat.
Az államok az alábbi tárkép alapján azonosíthatók.

Az USA egyre több állampolgára veszíti el türelmét, is ismeri föl:
A lezárások semmi eredményt nem hoztak, az intézkedések több kárt okoztak, mint hasznot.
Jó néhány szövetségi állam kormányzója ezért vagy teljesen megszüntette azokat, vagy a minimumra korlátozta.
Február 8-án Iowa megszüntette a maszkkényszert, és néhány egyéb korlátozást.
Február 12-én Montana kormányzója megszüntette a maszk-kényszert.
Február 22-én Észak-Dakota kongresszusa egy lépéssel továbbment, és törvényben nyilvánította illegálissá a maszk-kényszert.
Példáját március 2-án követték a Texas és Mississippi szövetségi államok.
Wyoming szövetségi állam március 9-én vetett véget a maszkabálnak. (Az itt föl nem sorolt államokban már régebb óta nincs maszk-kényszer.)
Így 17-ra emelkedett a lezárásokat megszüntető államok száma. Fenti térkép eredetileg március 2-án született, Wyoming államot mi festettük át zöldre és jelöltük egy W betűvel.
A főáramú sajtó magán kívül van. Nem azért, mert félti az érintett államokban lakók egészségét. Hanem azért, mert ha néhány napon belül nem tör ki tömeges súlyos megbetegedés, halálozás az érintett államokban, az USA többi állama számára is a napnál világosabb lesz: minden eddigi intézkedés értelmetlen volt. És ha ez bekövetkezik, akkor az egész világon nagyon gyorsan vége lehet a pandémiának. Természetes, hogy az annak fenntartásában érdekelt erők, az oltóanyag lobbi, a lezárásokon nyerészkedők, a Great Reset, a Nagy Újrakezdés építőmesterei, vagy akiknek csak egyszerűen tetszik, hogy gyötörhetik a lakosságot, most mindent bevetnek, hogy megállítsák a folyamatot.

Egyre nyilvánvalóbb: A republikánusok vezette szövetségi államok inkább a józan gondolkodás talaján állnak, míg a demokraták tovább erőltetnék a hisztériát.

Kalifornia demokrata kormányzója tapintatlannak, a többiekre tekintet nélkülinek nevezte az érintett republikánus államok lépését.

De Európában is egyre többe veszik észre, hogy lehet, hogy mégiscsak a svéd modell a helyes. Még a főáramú sajtóhoz tartozó osztrák Profil politikai magazin is emellett tör lándzsát.
A magyar főáramú sajtó természetesen még egy aprócska elrejtett hírt sem szentelt az eseményeknek.
Ami azt jelenti, teljesen mindegy, közszolgálati vagy kereskedelmi, a médiák elkötelezettek az oltásbizniszben, a hisztéria fenntartásában. Mint ahogy úgy kormányoldal, mint balliberális ellenzék is messzemenően a hisztériát támogatják, a kormányoldal ezt cáfolni igyekvő hírei ellenére is. Amely hisztériában maguk sem hisznek. Hiszen ha hinnének, akkor tájékoztatnának. De így tapintható az észjárásuk. “Nem tájékoztatunk az USA harmadát érintő világrengető döntésekről, hiszen ez nálunk is azonnal megkérdőjelezné az eddigi intézkedések helyességét. Mely intézkedéseket logikus indokokkal nem lehet alátámasztani” Ugyanúgy viselkedik az operatív törzs is, a tudós önbecsülést júdáspénzért elárulók csapata is. Akik máskor öles betűkkel kürtölték az USA rettenetes számadatokat, most lapítanak. “Jobb, ha nem beszélünk róluk.” Ahogy lapítottak a WHO PCR-tesztekre vonatkozó, január 21-én közzétett irányelvei kapcsán is, és lapítanak az oltások után egyre szélesebb körben terjedő tapasztalatok kapcsán: Azok semmit nem használnak, az esetszámokat nem csökkentik, viszont egyre több a beszámoló a mellékhatásokról.

Marad a kitartás az utolsó töltényig, Magyarország teljes rombadöntéséig.

2021 március
Az alábbi források alapján összeállította:
Király József

https://www.freiewelt.net/nachricht/usa-bereits-16-staaten-beenden-maskenpflicht-und-lockdown-10084185/

https://tkp.at/2021/03/03/us-bundesstaaten-heben-corona-massnahmen-und-maskenpflicht-auf-16-staaten-bereits-ohne/

[1] Ami nem jelenti azt, hogy az antigén-tesztek egy fikarcnyival is megbízhatóbbak volnának.

Print Friendly, PDF & Email

33 hozzászólás

Add a Comment
  1. * Magam részéről fenntartom, hogy nem tudjuk mekkora pontosan a false PCR-pozitívok aránya. Ha annyira kicsi, mint a vakcinás halál aránya (és nincs hazugság a dologban), akkor hátrébbsorolódhat prioritásban a dolog (ettől még nyugtalanító persze, főleg a rendszer egészét nézve)
    * Magyarországon (és szerintem a világon is) a legeslegszűkebb keresztmetszet (covid-specifikusan) az eü. Felkerekítve és just-in-time 1.000 lélegeztető gép, 2.000 intenzív ágy, 15.000 kórházi ágy, miközben maga a tömeges betegség hosszas, költséges és sokszor nagyon súlyos lefolyású (bármi miatt). Ez azt jelenti, hogy gyorsulóan, nagyon gyorsan dugulhetnekk be az eü-kapacitások.
    * Ha egy magyar doki találkozik egy false vagy true PCR-os emberrel, akkor eldönti házi karanténba küldi-e (nyilván igyekezni fog, hogy több szabad helye maradjon, ha dugulnak be a kapacitások, még inkább), avagy felveszi a kórházba. Nagyon sok magyar doki nagyon sokszor nagyon rosszul kell döntsön ahhoz, hogy bármi konteónak alapja legyen (ami szerintem kizárható illetve ilyennel Bogár László sem kalkulál egyik frissebb videója alapján, amiben 12 kérdést feszeget). Azaz betegek kerülnek kórházakba (és hozzá nemfeltétlen egészséges kerülhet házi karanténba)
    * Az USA-államok eloszlásán látszik, hogy a jóval kisebb népsűrűségüek nyitnak (nem ellenőriztem). Ez akár védhető is, hiszen ha nagy a szociális távolság vagy izoláció, akkor esélyesen nem terhelődik annyira az eü-rendszer.
    * Én egyetértek a poszttal abban (Magyarország kontextusában immár), hogy egy teljes társadalmi lockdown brutális gazdasági, mentális és erkölcsi károkat generál (magyarán a brute force módszer nem tűnik egészségesnek). Célirányos menedzselés látszik optimálisnak, méghozzá izolációban, szociális távolságtartás-maximalizálásban, kontakt-minimalizálásban, otthoni rákészülés segítésében. Így kellett volna megnézni melyik intézkedés legkisebb költségű és legnagyobb – plebs által is belátható – hasznot hozó (ehhez kellett volna közbizalom és hitelesség ugye).
    * Szerintem is jó közvetlen vagy közvetett indikátorokat nézni, de érdemes hozzájuk megbízhatóságot is nézni. Minden politikai vagy média indikátor alapból a megbízhatatlanabbak közé tartozik, nálam legalábbis (lehetséges mögöttes és/vagy nemtisztességes motivációi miatt).

  2. Egyenesen röhejes hogy az egészségügy túlterhelődésére hivatkoznak a korlátozások indokaként. A jugoszláv polgárháborúban is csúcsra volt járatva az egészségügy, mégsem lockdownoltak semelyik egykori tagköztársaságban sem a háború idején, hogy jaj nehogy rászabaduljanak a civilek is a hadirokkantak által túlterhelt egészségügyre :))

    marci: semmilyen egészségügyi túlterhelődés összeomlás nem lehet indoka a lockdown-nak, háborúban is túlterhelődik egy ország egészségügye, mégsem láttam még példát arra hogy erre hivatkozva teljes lezárást vezettek volna be háborús országokban. Leglfeljebb a súlyosabb harci tevékenységek idejére rendelnek el kijárási tilalmat, de azt sem az egészségügy összemolásának elkerülése ürügyén, hanem a civilek életének védelmére. Te vírus és járványhívő vagy.

    1. * Ha konteód van, ne tartsd vissza magadba, de fejtsd ki részletesen, hogy szerinted mi történik részleteiben, ahogy én is megtettem fentebb, hogy szerintem mi történik az országban (ebben is találhatsz lyukat). Ha nincsenek részletek, nincs mit elemezni pro és kontra, akkor az egész konteó nem tud megállni a lábán, egy homályos és így ignorálandó sejttetés csak.

      * Ha el akarod kerülni a vírust akkor vagy nem kapod el, vagy engeded magadra és az immunrendszereddel győzöd le, vagy kórházi segítséggel gyűröd le. Magyarországon van 10 milla lakos, 0.5 milla true vagy false PCR+ -os ember, továbbá kerekítve 15.000 kórházi ágy, 2.000 intenzív ágy, 1.000 szakápolós lélegeztető gép. Meredek emelkedés után ma egyidejűleg(!) 944 lélegeztetőgépes beteg volt az országban, hivatalos adatok szerint. 1.000-es határ átlépése után egyre kevesebb szakápolóra egyre több lélegeztetőgépes beteg jut, megugró halálozással (kapacitás-bedugulás).

      * Békeidőben, úgymond demokráciában a harctéri szanitéctempó nem dívik (dokihiányban rakásra meghalás). Így vagyunk kalibrálva, nem hinném, hogy van politikus, aki publikusan be merné vállalni a szanitéctempót. Mondok ennél rosszabbat. Az EU tiltja a halálos ítéletet. Sőt, ha valaki öngyilkos akar lenni és még időben pl.: partra húzzák őt, akkor költséget nem kímélve megkísérlik megmenteni annak az egy embernek az életét is (akarata ellenére). A protokoll ezután tehát kapacitás-bedugulás elkerülése, majd bedugulás utáni triázsolás, majd halál-lajstromozás. A bedugulás-elkerülésre egy lehetőség a lockdown jól-rosszul kivitelezve. Az erről való lockdown mint “műfaj” helyességi vita, szerintem elméleti (anyázós) lehet csak. A gyakorlati változásokat az élet kényszerítheti csak ki.

      * Karantén 14.század óta van. Javaslom tekintsd át a téma történetét,
      hogy átlásd mennyire vagy egyedül a szemléleteddel.
      * A háborújárvány. Járványban egyének halnak meg, egymástól független módon (nyilván egy bomba egyszerre több embert megölhet, de 1 nap múlva már nem “hat” a bomba). Egy járványban egy ember magával ránt csomó másik embert is (covidnál 1+ éve). Ez minőségileg más probléma.
      * A lockdown lehet brute force teljeskörű és lehet nagyon-nagyon célirányos, költségminimalizálással, haszonmaximalizálással. Amit a világban látunk nagyon rossz típusú és hatásfokú, nagyon drága lockdown, nagyon sokszor (szerintem). Miközben egyetlen Sparban, legdurvább lockdownban, egy délelött is szanaszét fertőződik rakás ember, szuperfertőző révén is.

      * Ha távolabbról nézzük a témát: durvuló klímaváltozás közepette, egyre bedurvuló népsűrűség mellett, f*szányos többirányú zoonózis kíséretében, a vírusok evoluciója is “kiköveteli” a magáét. Évek óta sokan, sokszor mondták ezt. Az ember nem szeret rosszra tervszerűen felkészülni így nyílván hirtelen és durván szembesült vele. Viszont szemben a billiódolláros, kvótabizniszes dekarbonizációs klímamenedzseléssel, a járványokra fillérekből fel lehetett volna készülni (monitorozással, visszacsatolásokkal, protokoll-készítéssel). Ilyen elővigyázatossági intézkedéseket saját személyes életünkben magunk is teszünk nap mint nap. Ha nem tesszük, akkor nincs mit csodálkozni a pánikon, stresszen, kapkodáson, tömeges hibázáson.

      1. Ne konteósozz, ennél nagyobb konteó mint a covid19-halálosvilágjárvány még nem volt.

        Egyéves “karanténozása” egészséges embereknek még soha nem fordult elő, ahogy egészséges emberek értelmetlen szabadtéri maszkoltatására sem és ahogy most maszkbűnözésért büntetnek, egy évvel ezelőtt orrba-szájba azt harsogta a WHO-tól az orvoskamarán át Cilikéig meg a Jakabig, hogy “egészséges ember ne hordjon maszkot” mert még akár meg is betegedhet tőle…

        Na, erről kb. ennyi bőven elég.

        1. haha, [a többit admin cenzúrázta.]

          1. Tisztelt Marci!
            Próbáljunk ezen a honlapon egy ilyen stílust megvalósítani.
            Pl.:
            Tisztelt Kolléga úr,
            az ön első és második állítása között nem látom a szoros összefüggést.
            Vagy:
            Tisztelt Uram!
            Alá tudná támasztani állításait irodalmi hovatkozásokkal?
            Vagy:
            Tisztelt Hölgyem!
            Ki tudná fejteni a fentieket egy kicsit részletesebben? Különös tekintettel arra, hogy Dr. X. itt és itt evvel ellentétes mérési eredmémyekre jutnak.
            A sort még folytathatnám. A lényeg, hogy olyan stílusban kommunikáljunk, minta a TV-stúdióban beszélgetnének.

    2. Egyetértek.

      1. Egyetértek.
        Továbbá:
        Ha létezene evolúció, akkor az a következő:
        1. evolúcuós szakasz/ ember két lábon sétáltat szájkosárral kutyát
        2. evolúcuós szakasz/ ember két lábon sétáltat szájkosár nélküli kutyát
        3. evolúcuós szakasz/ ember két lábon szájkosárral sétáltat szájkosár nélküli kutyát
        4. evolúcuós szakasz/ szájkosár nélküli kutya két lábon járva sétáltat négy lábon járó szájkosárral embert
        Ezt egy animációval ,eg akartam csinálni, de letiltotta volna a zőről metszett Illuminati hordalék úgyis.

        Egyébként az igazi vírushotdozók a beoltottak lettek. Ők fogják fertőzni a többi be nem oltott embert. De az emberi butaság túlnőtte a világegyetemet.

  3. Íme egy friss hír a vakcinák durva mellékhatásairól.
    Csak az USA-ban 1637-en haltak meg, miután megkapták az oltást a COVID-ra.
    Az adat attól a szervezettől származik, ahová a mellékhatásokat jelentik az orvosok, páciensek.
    https://www.theepochtimes.com/39-year-old-healthy-utah-mother-dies-after-taking-second-dose-of-moderna-vaccine_3729443.html?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-03-11-2

    1. https://tinyurl.com/ywfzwpzn
      95.72 millió oltással első USA

      https://tinyurl.com/3mf3w795
      29.67% második USA

      1637 vakcinás halál oltásarányban, nagyságrendekkel kisebb (teljes népességre vetítve 3x szorzó kell).
      Másik oldalról van 544.000 covid-os halál (szintén teljes népességre).
      Ha vakcinázás után nem csökken értelmezhető statisztika relevanciával a halottak száma, akkor igen megbukott a vakcina, de a vakcina önmagában nem öl, csak vannak szerencsétlen egyedi esetek, rizikófaktorok, amiket nem lehet az oltások egészére kivetíteni.

  4. Rendkívüli hír!

    Megalakult az Egy Világállam

    Név: VAKCÍNIA
    Legfőbb hatalmi szerv: VAKCINÁTUS;
    Himnusz: VAKCINÁRIA;
    Címerállat: VAKCINKE;
    Vallás: VAKCIONIZMUS;
    Vallási vezető: VAKCINÁR;
    Államfő: VAK CINGÁR;
    Népesség: VAKCINOK;
    Beszélt nyelv: VEKCENE;
    Pénznem: VAKCENT;
    Legfőbb ipari tevékenység: VAKCINÁSZAT;
    Legfőbb mezőgazdasági termék: VAKCIÁN;

  5. Magyarország
    (Egy választásra)

    Magyarország Isten erdejében
    ezer éve kapitális nagyvad,
    koronája aranyagancs.
    Orvvadászok vágya sose lankad:
    kell apránként akár, vagy egészben –
    hajtóiknak örök parancs.

    Magyarország Isten országútján
    porban vonszolt zörgő kosárember,
    szent zászlója lyukas inge.
    Keze, lába helyén vérző sebbel
    egy korty vízért túlad múltján –
    másoké lesz minden kincse.

    Magyarország Isten városában:
    nyitott mellén árva szíve reszket,
    némán alamizsnát koldul.
    Kenyér, hajlék, áldás sose lesz meg,
    kalapjában arany helyett sár van –
    börtönajtó megnyikordul.

    Magyarország Sátán szavannáján
    szétszaggatott hús, bőr és csonthalom.
    Száz hiéna körbeállja,
    s kérdik tőle: azon a gyásznapon
    ki legyen a hóhér, aki gyáván
    majd agyarát belevágja?

    2018.03.12. Csorba Tibor

    1. Az egész világ tippmixel melyik vakcina melyik vírusmutációtól hogyan miképp véd, a legfrissebb fenti Telexes hír már arról ad tudomást, hogy a PCR-teszt sem mutat ki egy vírusmutációt. Szép új világ lesz, ha a sor folytatódna.

  6. csak tömegközlekedés,,,és piaci bevásárlásnál hordom a maszkot,,,írom és tudatos átverés itt ami történik és a józan paraszti eszemre kell hogy építsek…. aa mag…a magmagyar nép szószerinti kiírtása…….nemlétező államban terror intézkedések,,és kijárási tilalmak,,
    egy védelmi intézkedés, hol van hol hallatszik a kormány felelős szóvivőjétől hogy ezt–azt—a lakosság védelmére hozni…nincs nem is lesz mert a cél teljes eladósitása, éas amagyar köztársaság területén lévő lakosság 2/3-lecsökkentése….itt nem számit gyerek,,idős,,,aki él mozog pusztuljon hogy a tervet megvalósitsák???????????? magyarország –eladva—de míg a magyar köztársaság jelentem él és élni fog 200-400
    hazaárulónak üzenem sok mindent megúsztatok de ezt nem tudjátok itt nektek végeteklesz..annyi…..erdélyi zoltán szeged…isten terve győzedelmeskedik a gyarlók felett

  7. * Kijött az általam legjobban várt 8.rész, legdurvábban részletes ám még éppen követhető magyar nyelvű covid-szakcikk-sorozatból.
    * Kuruc.infón, és álnéven (“vad vérnyúl”) irottan jelenik meg ugyan, de a hitelességen ez nem ejt csorbát, szerintem.
    * A szerző orvosi biokémikus, molekuláris biológiai alapvetéssel ír (tehát nem pl.: orvosi).
    * Illetve ABV védelmi szakemberként ír még (gázálarcról, maszkokról heteket beszélne, mondhatni befogadhatatlan mennyiségben)
    * Hogy miért névtelenül azt meg indokolhatja Dobos Vadim esete is (lásd búcsúlevelét)

    Történetek a kórságokról, oltásokról stb. (VIII.) – PCR-teszt és szennyvizes kimutatás
    Forrás: https://kuruc.info/r/9/225881/

    * Sok PCR-tévesztési lehetőséget ír nagy teszttömegnél, ami összeadás után elég esetlegesnek tűnik a PCR-teszt, csak nincs jobb, ugye.
    * Bretagni false negatív PCR-ujdonságról is ír (kommentszekcióban)
    * Szennyvízes covid-kimutatás nehézségeiről is ír részletesen.

    Kérdések:
    * Mi történik egy PCR-pozitív embernél az országban, protokoll szerint?
    * Ha nincsenek tünetei símán csak házi karantén?
    * Ha beviszi a mentő csinálnak immunológiai tesztet a biztosabb covid-azonosítás érdekében?
    * Immunológiai tesztekre van kapacitás és anyagi erőforrás, gyorsan, nagy tömegben?
    * Hány százalék PCR-teszt fut false pozitív zsákutcába?
    * Hány beteg maradhat a kórházban úgy, hogy meghal (pl.: felülfertőzéssel) és esetleg kórház nélkül nem halt volna meg, mint Koltai Lajos neje a minap?

  8. Korsós Sándor

    Nini itt a sok szakember,csak azt nem közlik hogy milyen végzettséggel habratyolnak a koronavírusról,hát pont ezeket kellene az opertív törzsbe delegálni VAGY MÉGSEM?

    1. Tisztelt Korsós úr!
      1, Először is ezt így írjuk: hablatyol.
      2, Nem kérünk senkitől sem igazolást végzettségről. Egyet tudunk: A propagandagépezet olyan fokú szakmai hozzá nem értésről tett tanúbizonyságot, hogy az már bűncselekmény számba megy. MC még 2020 márciusában beszélt az 5 %-os mortalitásról, aztán a szövegösszefüggésből kiderült, letalitásra gondol, és azt kellene mondania. Hogy hogy jutott posztjára a hölgy, sőt, hogyan kaphatott diplomát, rejtély a számomra.
      3, Ugyanez a hölgy egy gyenge pillanatában beismerte, hogy a koronavírusos halottak 99,7 %-a amúgy is meghalt volna súlyos krónikus alapbetegségében.
      4, Ha Kovács József kőműves idéz, fordít egy tisztán látó orvostól, mikrobiológustól, világhírű tüdőgyógyásztól, olyan tényekre ráirányítva a figyelmet, melyeket ez a bűnbanda itt elhallgat, akkor már jóval előrébb vagyunk, mintha csak az — immár bebizonyítottan veszélyes oltásokat ránk tukmálni akaró — szakemberekre hallgatnánk.
      5, Teljesen igaza van. Ha az itt kommentelők leváltanák az Operatív Törzset, egy csapásra megjavulna a helyzet.

    2. Tisztelt Korsós!

      Kissé késve reagálok, jobb későn mint soha.
      Önnek az a kevés józan ítélőképessége sem létezik, amit a nem szakképzett, de értelmileg annyira fejlett képességű embereknek megvan, akik a legegyszerűbb és a tiszti főorvos által is elmondott, tőle idézhető tényeket felfogják, és nem akarnak az emberirtó világprogram részei lenni, mint hullák.
      Ha ön ennyire okos, nyitva áll a lehetőség: vegye fel az oltást, ha túléli és nem lesznek még maradandó ízületi panaszai sem, akkor vegye fel a másodikat is. Aztán jön a neggyedik hullám – nem az én hullám, de ha beoltatja magát, lehet hogy az öné -, aztán az ötödik, hatodik és így tovább. És oltargassa csak magát rendületlenül, az egyikbe majda cak belehal. Utóbbit nem kívánom önnek sem, bár van egy magyar mondás, és úgy kezdődik hogy: – Aki hülye, h….. ,,,
      Jó egészséget mindenkinek!

  9. Akik beoltatják magukat, biztosan fertőzni fognak. Látszólag tudománytalannak tűnik a megfogalmazás, azonban e mesterséges víruskombináció esetében helytálló.
    Természetesen első lépésben az egészségügyet tette a háttérgatalom hiteltelenné, mivel a két állítás közül az egyik hazug:
    1/ A WHO és egyéb Illuminati serviens médiumok azt állítják, hogy nem mesterségesen előállított, nem időzítetten elszabadított, de két éve újonnan megjelenő vírusról van szó.
    2/ A védőoltások hatékonyan védenek a vírus ellen.

    A két állítás kizárja egymást, mivel a védőoltások kísérleti szakasza 10 év minimum,
    1/ tehát ha az az állítás igaz, hogy a védőoétások hatékonyak, akkor tíz évvel ezelőtt már kikísérletezték őket, tehát tervezett volt a vírus elszabadítása, amit minimum tíz évvel ezelőtt terveztek,
    2/ ha az az állítás igaz, hogy spontán jött létre a COVID19, stb. vírus, akkor a védőoltások két év kísérletezéssel nem hatékonyak, emberi felhasználásuk az eddigi protokoll szerint tiltott.

    Szomorú, hogy az emberek 99,9999 százalékának AI DNA tudata, csak azon szellemi szinten képes működni, ami a generatív és halálfélelmi algoritmus parancsaik szerinti értelmezések.

  10. Admin!
    Megtaláltam a Lurwog név alatt írott levelemet, ez rendben, csak azt nem értem, hogy a másodikat – mivel nem találtam a Lurwogot – miért írja a külőrendszere ismétlésnek? Valójában egy logikai érvrendszert írtam le, miért hazudik a háttérhatalom, önmaga logikai hibájába esve. Miért ismétlés ez?
    Legyen szíves válaszolni. Köszönöm.

    1. Fogalmam sincs. Nemigen van energiám a leveleket ellenőrizni. Ami elfogadható stílusú, nem ütközik jogszabályokba, azt a tartalomtól függetlenül átengedem. Az email-ek a wordpresstől jönnek, tehát elég nehéz lenne visszakeresni, mi történt, mi jött, mi nem.

      1. Köszönöm a választ, értem. Most Szabó névvel írtam le ugyanazt kicsit átfogalmazva hogy ne tűnjék ismétlésnek, amit írtam.
        Üdítően jó ez az oldal. Elnézést a néha melléütéseimért.
        Azt hiszem Szabó név alatt mindent összefoglalva elmondtam.
        Jó egészséget és minél kevesebb szenvedést kívánok Önnek és a levél íróknak egyaránt!

  11. Minden kormány, politikus – a Föld összes országában, így Magyarországon is -, aki és akik a háttérhatalom jól élő láncos kutyái, bábjai, a kápó Illuminati kapcarongyai emberiség elleni és háborús bűnöket követnek el azzal, hogy pánikot keltenek saját országaikban pandémiát hazudva, hogy megfélemlítik az embereket, hogy nem mondják el, hogy mi a vírusok szétszórásának valódi oka és az ezen dolgok mögött álló embereknek látszó bilógiai lények pontosan kik és mi az érdekük az emberiség folyamatos félelemben tartásával, megbetegítésével, szenvedtetésével, kínzásával, embertömegek biológiai és mentális fegyverek általi megölésével.
    Természetesen jó néhányan ezekre a kérdésekre tudjuk a választ, és akik rudják a választ, nem kérdés, hogy ha meg kell védeni magunkat, tudjuk hogy nincs veszíteni valónk, hiszen a kiirtásunk a cél, és az, hogy meghagyjanak annyi biorobottá leprimitizivált DNS tudatú embert, akik termelik az energiát további szenvedéseikkel a szimuláció számára, valamint kiszolgálják a Mesterséges Intelligenciát és az Illuminatit.
    Sajnos az emberek többsége csak ráébred de nem felébred a jelenleg már túlhaladott válsághelyzeten, ami az emberiség sorsát illeti. A ráébredés csak a halálfélelem miatt történik, mert az emberek többsége buta, és a komfortzónáján nem lát túl, és akkor kezd – bocsánat – vinnyogni, amikor már az ő saját kis nyomorult élete forog veszélyben. Ezért nem létezik összefogás, a mérgetetlen egoizmus okán többek között. A túlhaladott vész-űééapot ellenére is birka módra viselkednek az emberek, a szemtelenül pimasz háttérhatalom és emberi még minden országban életben vannak és érintetlenek maradnak, mivel az emberi tudatok többsége teljesen nyájjá alakult át, csak kollektív tudatuk van, ami könnyen irányítható.
    Ezen oldalon látok néhány gondolkodó embert, aki nem a csorda tagja, vagy ha igen, mégis megpróbál valamilyen módon tenni a teljesen nyílt emberirtás ellen.
    A stratégiájukban megmarad a vírushelyzet hazudásának fenntartása, az emberek teljes irányíthatóságának zálogaként. Valahogyan úgy ahogyan Sulamit Aloni vallotta be egy amerikai interjú során, hogy a zsidó háttérhatalom ha Európában támadás éri, előveszik a holokauszt hazugságaikat és ha az Egyesült Államokban akkor a fasiszta kártyáz veszik elő, bevallotta hogy mindez trükk. Nos új trükk a vírus, új holokauszt hazugság, csak most az emberiség holokausztja történik a zsidó háttérhatalom részéről, míg a második világháborúban saját népüket áldozták be a globális világhatalom megszilárdítása érdekében a holokauszt ajvékolásával minden alkalommal. Minden ország a háttérhatalom titkosszolgáéatainak embereitől hemzseg, a legallgatások, a telefonokon, kamerákon, egyéb “okos” technológián keresztül, valamint a hullám-genetika használatával folyamatos ellenőrzés alatt tartják az emberi tudatokat, a távolhatás és a DNS mesterséges intlligencia programja révén megbetegítik a biorobot embereket és marad a lelki és testi terror világszerte. Amennyiben lazítanak ezeken a szenvedtető intézkedéseken, az jól megfontolt haszonszerzési vágyuk kielégítését fogja szolgálni, és ne legyen kétségünk afelől, hogy ugyanaz a hatalomvágy fűti őket, ami a háttérhataélom igazi arca évezredek óta: háborút, emberirtást kirobbantani, finanszírozni minden háborúzó felet, majd finanszírozni az újjáépülést és örök adóssá tenni minden embert, aki nem a köreikhez tartozik.
    Mindenkivel egyetértek, aki látja a háttérhatalom szándékos emberirtását a HIV-COVID-SAARS-H1N5 stb. víruskombinációk sok évtizedes játékában.
    Embertársaim, akik nem a háttérhatalomhoz és kiszolgálói közé tartoztok, nincs jó hírem, vesztésre állunk. Ez nem vajmi károgás, a vesztésre állás nem most kezdődött, hanem a birkanyájsággal évezredek óta, évszázadok óta, és a kényelemért az emberek többsége feladta lelki mivoltát. És ne legyenek kétségeink afelől sem, hogy most is sokan eladnák a lelküket azért hogy ők megússzanak mindent. Ne álomban éljünk, ilyen az emberek többségének a természete, ezt több évtizedes tapasztalat és jó néhány országban rövidebb-hosszabb ideig tartó élés tapasztalata mondatja velem. Az emberek az önzőségben és önszeretetben az egész Földön hasonlóak, ez nem nemzet kérdése, hanem a DNS programé.
    Tegyük a dolgunkat amíg bírjuk, és állva haljunk mint a fák, egyenes derékkal, ha eljön az ideje. És ne feltett kezekkel.
    Mindenkinek a legkevesebb szenvedést kívánom.

    1. Virágvasárnap talán nem árt emlékeztetni a Názáreti Jézus szavaira:
      “Azért mondtam el ezeket nektek, hogy békességet találjatok bennem. A világban üldözést szenvedtek, de bízzatok, mert legyőztem a világot.”
      Evangélium János szerint, 16,33

  12. Egyetértek a szándékkal, én a jó lelkekben hiszek, akik segítettek valóban eddig önzetlen szeretettel a szenvedések során, ezért vasárnap elmúltával leírom, hogy Jézus mást is mondott (nem akarok hitvitát, mindenki abban higgyen, ami a legkevesebb szenvedést adja neki)
    Jézus az ót való követésről ezt mondotta Máté evangéliuma szerént:

    Máté evangéliuma Mt 10,34-11,1
    34Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot.
    35Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával.
    36Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége.
    37Aki apját vagy anyját jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám, aki fiát vagy lányát jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám.
    38Aki nem veszi vállára a keresztjét, s nem követ, nem méltó hozzám.
    39Aki meg akarja találni életét, elveszíti; aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja.

    Ha én lettem volna Jézus helyében, ezt a fizikusok által is lassan elfogadottként mondott hatalmas szimulációt megszüntettem volna, amit a zsidók pusztító és büntető istene hozatott létre, mert a feltámadása után azt mondta Máté 28:18 szerint:
    „És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.”
    Nos, ha minden hatalma megvolt, megtehette volna a szenvedések megszüntetését. Nem tette. Én megtettem volna.
    Nem akarok hitvitát, de a Bibliára azt mondták, betű szerint kell idézni. Melyiket? Az arameus nyelvűt, a héber nyelvűt, a görög nyelvűt, a Vulgátát és annak fordításait? Ha meg már senki sem tudja mi volt a Biblia a megcsonkítása előttm akkor miért ne tehetném meg hogy kiemeljem Jézus szavait, amit kétezer évvel ezelőtt élt emberek szellemi szinvonalához igazított, ezért érthetően beszélt. Elmondta, minden hatalom a kezében van. Feltétel nélküli szeretetet nem hirdetett, mert feltételhez kötötte, mint minden vallásalapító, hogy elnyerje a hívő a szenvedés mentességet, a testének halála után. Azén lelkem nem követett el bűnt mielőtt itt megtestesültem, tehát nincs miért szenvednem. Ha Jézusnak hatalmában állt megszüntetni a szenvedést, miért nem tette. Ahhoz ismernie kellett volna az irgalmasság gyakorlását és valódi voltát. Nem ismerte. Ennek ellenére, akinek ő segít, én tiszteletben tartom a hitét. Csupán a magam létéről beszéltem, senki másra sem vonatkozóan e hitbéli dologban.
    Tisztelt admin és Mindenki, minél kevesebb szenvedést kívánok mindenkinek tiszta lelkemből!

  13. Kiegészítésként:
    Jézus a latin Jesus magyarosított alakja. Jesus latinul. Jehosua a héber eredeti alak. Jehosua azt jelenti: Jehova segít.
    Nomen est omen.
    Én nem vagyok zsidó, nem vagyok vallásellenes, de…

    A jó lelkek és rossz lelkek aránya azonos a világegyetem látható és nem látható anag arányával, 5 és 95 százalék. Így nem is várom el, hogy a 8 milliár emberből a 7 milliárd 600 millió nem jó lélek megértse a szavaimat. Az se érdekel kedves admin, ha ezt törli a levelek közül, habár nem bántok benne senkit, csak leírom a véleményemet és amit én ismerek a lélekvilágról. Semmi köze semmilyen valláshoz, izmushoz és lógiához, mint ahogyan a szcientológia is egy szekta, és az összes vallás szekta.
    Mindenkinek a legkevesebb szenvedést kívánom!
    Ne haragudjon, kedves Szabó, csak azért törlöm a többit, mert nem itt van a helye a hitvitának, illetve sorai olyan diametriális véleménykülönbségről tanúskodnak, hogy azokkal foglalkozni nagyon messze vezetne. (admin)

    1. Kedves admin, nem haragszom, megértettem. Csak egyet sajnálok, hogy így majdnem az a kicsengése, mintha Jehova támogató lennék. Remélem nem ezt az olvasatot fogják értelmezni az olvasók. Távol áll tőlem. De megértem és célom se volt az hogy hitvitát váltsak ki, többször leírtam, csak egyszerűen nehéz megkerülnöm. Mert összefügg minden. Persze a valódi okozók valódi háttere nélkül is lehet beszélni erről az emberiség elleni bűntettről. Már a tett önmagában elég súlyos a vírus általi mentális és fizikális világdiktatúrával.
      Jó egészséget Önnek és Mindenkinek!

  14. Pest-Pilis-Solt és Bács-Kiskun megyékben több számomra nevesített személy halt meg a védőoltás beadása után pár nappal, két héten belül.
    A zombi filmek – bár én csak belenéztem egybe, mi az Illuminati elképzelése – lassan megelevenednek, a beoltottak farkasai lesznek a nem beoltottaknak. Így is a semmitérő szájkosár nem használata miatt az utasok szóltak rám közlekedési eszközökön, nem a hivatalos szerviens emberszerű lények.
    Jó egészséget mindenkinek!

  15. 2018 márciusában felkerült egy felvétel, amelyen a nyájimmunitás hibáiról, a véfőoltások életveszélyességéről szól.
    2018. márciusában!!! Főpóba!!!
    https://youtu.be/Tko9-37x8bA
    Érdemes megnézni, tanulságos.

  16. Kiegészítés előző levelemhez:
    Nem néztem végig, mikor megírtam a fenti levelet. A vallási részétől és a televíziótól semlegesen elhatárolódok.
    A videó lényege részemről és az ajánlásom is csak erre vonatkozott: a videó vakcinákról és nyájimmunitásról szóló tartalma.

  17. Szerintem a cikk CÍMÉT nem kellene ennyire “hangzatosra” csinálni. Oké, vannak adatok. Háború zajlik… De az nem igaz, hogy “vége a pandémiának”… az előbb beszéltem egy rokonommal, már be is oltatta magát, de nem mer kimenni a lakásából… És szerintem bármi is fog történni, a végén nem fogunk elpusztulni. Akárki akármit mond a vallásokról (az átírt Bibliáról, stb) – az embernek VAN egy halhatatlan része. Szakirodalom: Petőfi: Halhatlan a lélek. (csak 9 sor) És igenis reménykedjünk, hogy nem fog végigfutni az eltervezett program…

    1. Kedves Éva, persze hogy van halhatatlan lélek, a DNS tudat és program véges, mivel MI, a lélek nem MI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük