PCR-teszt – az új tabu

Dr. Ulrich Kutschera biológiaprofesszor írása.
2021. június 11-én több órán át tanácskozott Brandenburg tartomány korona-vizsgálóbizottsága, melynek során kérdéseket tettek föl Christian Drostennek, a PCR-teszt megalkotójának. (Drosten kb. olyan szerepet tölt be a német médiában, mint nálunk Szlávik János, Müller Cecília. Afféle mindentudó megmondóember.) A kérdések elsősorban a PCR-tesztekre, Ct-értékekre vonatkoztak. A szakember a pontos, precíz kérdésekre diffúz, kétértelmű, pontatlan válaszokat adott. Kutschera professzor ezúton pontosít.
Definiáljuk először is, mi az a PCR-teszt. A korrekt megnevezés: „reverse transzkriptáz-RealTime-polimeráz-láncreakció (RT-PCR), a Nobel-díjas Kary B. Mullis (1944–2019) által megalkotott PCR-eljárás továbbfejlesztett változata. A módszer tekinthető génmásoló (DNS-szekvencia másoló) eljárásnak. Az eljárással 20 éve van szakmai tapasztalatom. Ennek alapján szeretném a következőket rögzíteni.
Kary B. Mullis, a zseniális biokémikus, találmányával forradalmasította a biológiai kutatást. Ezt a módszert alkalmazzuk, ha élőanyagból (baktériumokból, amőbákból, gyűrűsféreg szövetmintákból, stb.) szeretnénk vizsgálati mintákat kapni. Az eljárás megbízható és jó a reprodukálhatósága.A módszer nem vírust, hanem DNS-szekvenciákat mutat ki. A koronavírus-RNS-szekvenciák kimutatásához az RNS-t először át kell írni DNS-be (Reverse Transkription), ami nem egyszerű feladat. Ha a mintában csak kevés virális RNS van, sokszor kell a vizsgálati anyagot duplázni. A duplázási ciklusok számát nevezzük Threshold-Cycle (Ct-) értéknek. Ez a mágikus szám mondja meg, hányszor kellett a kiindulási anyagot megdupláznunk ahhoz, hogy pozitív PCR-jelet kapjunk. Belátható: Ha sok virális RNS van a mintában, elég viszonylag kevés (általában 25 alatti) ciklusszámot alkalmazni. Ha 30 vagy ennél több ciklusszámra van szükségünk a pozitív PCR-jelhez, általában inaktív RNS-töredékekkel van dolgunk, melyek pl. egy fertőzésből kigyógyult, tehát egészséges személynél mutathatók ki.
A „Ct-érték“ közlése ezért alapvető jelentőségű, ha a tényleges koronafertőzésre vagyunk kíváncsiak. Így pl. egy 2020-as USA-tanulmány azt állapította meg, hogy 90, egyértelműen pozitívnak tesztelt személyből csak 26 hordozott testében fertőző, a sejtkultúrás tenyésztéssel kimutatható vírusokat (Vero E6-Cells). Ez a 29 % a mintavételkor enyhébb vagy súlyosabb mértékben mutatta a vírusos megbetegedés tüneteit. A pozitívan teszteltek 71 %-a sem tüneteket nem mutatott, sem nem volt belőlük kimutatható a SARS-COV-2 vírus sejtkultúrás tenyésztéssel. A 29 % ténylegesen fertőzöttnél 24 alatti Ct-értékeket mértek. (Forrás: Antonelli, G. et al.: Diagnostic Microbiology and Infectious Disease 99: 115237; 2021).Németországban a tesztelő laborok a WHO vonatkozó ajánlásának ellenére nem adják meg a Ct-értéket. Így a tényleges koronafertőzött esetek száma ismeretlen marad, csupáncsak annyit lehet tudni, hogy töredéke a közölt számoknak.
Florida szövetségi államban szigorúan betartják a WHO vonatkozó ajánlását a Ct-értékek közléséről. Ahogy a Ron De Santis kormányzónak 2020.12.03-án kiadott rendeletéből kitűnik, a tesztadatok mellett a biológiai nemet és a rasszt (race) is meg kell adni. „Mandatory Reporting of COVID-19 Laboratory Test Results: Reporting of Cycle Threshold Values
Mindez elképzelhetetlen Németországban. Az USA-ban érvényben van a „Five-Human-Races-System“, azaz Floridában és még jó néhány szövetségi államban a következő rasszokat különböztetik meg: „afrikai, ázsiai, kaukázusi, amerikai indián és óceániai“.
Németországban nemcsak a laborok, de az egész médiagépezet is hallgat a Ct-értékekről.  Úgyszólván tilos róla beszélni.
Cikkének befejező részében Kutschera utal legújabb, politikailag nem egészen korrekt könyvére. (Kutscherát saját egyetemének balos diákjai is támadták a biológiai nemek kérdésében elfoglalt szókimondó – mellesleg a tudománnyal teljesen konform – álláspontjáért.) A könyv tárgyalja az emberi rasszokat, a bevándorlást, a klímahisztériát, a koronavírus problémakört, PCR-teszteket, a maszk alatti CO2-koncentrációt. Címe: Klimawandel im Notstandsland. Biologische Realitäten widerlegen Politische Utopien [Klímaváltozás a vészhelyzet országában – A biológiai realitások rácáfolnak a politikai utópiákra], 2. kiadás. Tredition, Hamburg 2021“: tredition.de/autoren/ulrich-kutschera-37682/
A professzor írása a reitschuster.de honlapon jelent meg először.
Kommentárunk:
A magyar propagandagépezet tudóst mímelő felelős személyei (valójában szélhámosok) természetesen tisztában vannak a Ct-érték problémakörrel. A magyar egészségügy koronavírus propagandagpépezet a némethez hasonlóan elszabotálja a WHO januári ajánlását, és hogy olajozottan menjenek a dolgok, a média is hallgat. Információink szerint Magyarországon a 45-ös(!) Ct-érték az elfogadott. Honlapunkon már többször szóvá tettük, hogy a rendkívül magas érték nem valós eredményeket ad.  A médiában naponta szereplő megmondóemberek tisztában vannak vele, az így kreált magas esetszámok nagy %-a hamis pozitív érték. Nem fertőző vírust, hanem RNS-töredéket mutatnak ki. A hamis, magas esetszámok közlésével az érintettek elkövették – és folyamatosan elkövetik – a rémhírterjesztés bűncselekményét (BTK 337. §). Abban reménykednek, hogy a médiagépezet és a politika mellettük áll és sohasem fognak lebukni. Így elmondhatjuk, (egyelőre perbe nem fogott és el nem ítélt) köztörvényes bűnözők vezetnek minket orrunknál fogva.

2021. június

Fordította és kommentálta:
Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Mi a teendő egy pozitiv-PCR lelet esetén ?

    Forrás:

    https://semmelweis.hu/korhazhigiene/files/2020/09/Teend%C5%91-pozit%C3%ADv-PCR-lelet-eset%C3%A9n-1-1.pdf

    Nem semmi ez! Elindul egy olyan hatósági vegzálás, ami egy normális ember idegeit is a
    próbára teszi ki. Magyarul azt is lehet mondani, hogy az embert, mint egy bünözőként
    kezelik.

    Tehát a járványügy nem az ember érdekét és egésszégét fogja nézi, hanem a saját kis hivatali basáskodásában érdekelt. Ezt én a saját, Mo.-on töltött 14 napos hatósági házi karatén rabságomban szerzett tapasztalatommal is igazolni tudom. Engem egyszer sem teszteltek és
    nem voltam beteg sem, csak külföldről utaztam be Mo.-ra. Csak ez volt a bünőm.

    Ha egy tünetmentes embert veszek figyelembe, akkor a fogságból való szabadulás órája mikor
    jön el ? Hányszor fogják még az embert szabadulása előtt tesztelni ?
    Meg hatóságilag kihallgatni és megfigyelni ?

    Alkalmas ez a magas teszt-ciklus szám arra is, hogy a politikai hatalom a neki nem tetsző embert egyszerüen neki megfelelő hosszú időre fogságba tartson ?

    Vagy az ilyen durva bánásmód egy magas demokratikus értékekkel rendelkező társadalomban teljesen kizárt ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük