Huszonnégy óránk maradt

A Leyen vezette EU-Bizottság az EU-Parlamentet megkerülve (de annak hallgatólagos jóváhagyásával) rendeletet kíván alkotni a 2022. június 30-án érvényét veszítő digitális uniós Covid-igazolvány meghosszabbításáról további egy évre.Minden uniós állampolgárnak joga van a rendeletről névvel vagy anonim módon véleményt nyilvánítani április 8-ig.

Tegyük meg ezt minél többen!

A véleményt az unió bármely nyelvén meg lehet fogalmazni, és tartalmától függetlenül meg fog jelenni a rendelet tervezetének honlapján. Jelenleg (2022.04.07.) 203 ezren éltek e lehetőséggel. Többségük elutasító a tervezettel kapcsolatban.
Ne feledjük! Leyen asszony titkos, később törölt Messenger üzenetváltásban rendelt Albert Bourla Pfizer vezérigazgatótól egy személyben 1,8 milliárd dózis Pfizer oltóanyagot csekély 35 milliárd euróért! (https://www.corodok.de/wird-uschis-pfizergate/, ill. https://www.tagesschau.de/ausland/europa/biontech-eu-patentschutz-101.html)

A tervezet itt érhető el:

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation/addFeedback_en?p_id=27926341

Természetesen a Great Reset atyjának, Klaus Schwabnak is kiváló alkalom a koronavírus tervei keresztülviteléhez.

E sorok írója az alábbiakban fogalmazta meg – már az EU honlapján is olvasható – véleményét, melyet erősen inspirált Dr. Lidiya Angelova bolgár mikrobiológus állásfoglalása (https://genuineprospect.com/2022/04/05/my-statement-on-green-certificate/)

1, A mozgásszabadság nem köthető manipulálható és nem egyértelműen meghatározható feltételekhez.

2, A koronavírus járvány nem volt sohasem több egy, az átlagosnál valamelyest erősebb influenzajárványnál. Minden, ami ezen felül volt, azt a média gerjesztette, amit a politikusok – a tudósoknak nevezett, de valójában szadista sarlatánokra – hallgatva sietve átvettek. Ezek a sarlatánok nem maguktól voltak ilyenek, hanem busás jövedelmet kaptak az oltóanyag-ipartól. Az oltóanyag-ipar nemcsak az áltudósokat finanszírozta. A Pfizer például Paul Elias Alexander kanadai tudósnak 1 millió egyszeri, plusz havi 50 000 dollárt kínált, ha felhagy kritikus írásaival. Az oltóanyag-lobbi ezen felül milliárdos összegeket adott úgy a közszolgálati, mint a kereskedelmi médiáknak, hogy keltsék a pánikot, és egyedüli megoldásként állítsák be a génmódosító (mRNS) oltóanyagokat. A lobbitevékenység meghozta eredményét: Csak a Biontech 19 milliárd eurós árbevétel mellett 10 milliárd profitot jelentett 2021-re, úgy hogy egy dózist nem adott el magánszemélynek, Forgalmát kizárólag államoknak köszönheti.
Mindamellett tudományos szempontból erősen vitatható az egész covid-jelenség alapja, a PCR-teszt.

3, Még nem folytatták le a reguláris engedélyezési eljárásokat az mRNS oltóanyagok vonatkozásában. Sürgősségi, rendkívüli engedélyek alapján szó sem lehet oltási igazolványokról.

4, Manipulatív, a média által a nap 24 órájában sulykolt, de vitatható és vitatott, félelem- és pánikkeltő állítások alapján készült közvélemény-kutatások ÉRTÉKTELENEK.

5, A digitális igazolványok súlyos manipulációkhoz, visszaélésekhez vezethetnek. Jogi alapjai, a garanciák, hogy utólag nem változtatják meg feltételeit demokratikus döntéshozatal nélkül, nem adottak. Nincs biztosíték arra, hogy – a kínai mintát követve – nem terjesztik ki például rendezvények, szórakozóhelyek, majd éttermek, látogatására, később tömegközlekedési eszközök használatára, munkahelyekre, közhivatalokba történő belépésre, ha nem vesszük fel az ötödik, tízedik, stb. oltásokat.

6, Hogy az oltóanyagok elfogadása nem egészségügyi, hanem lobbitevékenységek által előidézett politikai döntés volt, mutatja, hogy nemcsak a Szputnyik oltóanyag engedélyezését utasította vissza az EU már jóval az ukrán helyzet előtt, hanem minden eszközzel ellehetetlenítette, hogy Dr. Winfried Stöcker orvos, professzor, kutató, vállalkozó és feltaláló oltóanyaga a piacra kerülhessen. Stöcker bűne az volt, hogy kívül volt az USA gyógyszeripar csoporton, és oltóanyaga a töredékébe került volna az mRNS oltóanyagoknak.

7, Az mRNS oltóanyagok nem csökkentik a kórházi tartózkodások kockázatát. Megnövelik viszont egyes csoportok – pl. fiatalok és sportolók – veszélyeztetettségét.

8, Validálatlan PCR-tesztekre alapozva nem lehet a szabad mozgást korlátozni.

Összefoglalva:

Adóinkkal tartjuk fenn az EU intézményeit és fizetjük – busásan – a hivatalnokokat. Ezért jogaink védelmét, nem pedig azok korlátozását várnánk el.

2022. április
Király József

Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

Add a Comment
 1. Tisztelt Király Úr, fontos hogy az írása ott van az Ejrópai Unnijó honlapján, azonban az emberek véleményére csak látszólag adnak, ráadásul az emberek nem gondolkodnak, a 203 ezer nagyon kevés ahhoz képest, amekkora horderejű a brüsszeli COhenVID igazolvány meghosszabbításának az akarata.
  A valódi döntés a háttérhatalom kezében van. Az ő kezükben van az egész világ bankrendszere, következésképpen a pénz, a média, a gazdaság mindenütt, a kábítószer- és gyógyszerkereskedelem.
  A HÁTTÉRHATALOM (az emberiség, a földi szimuláció történelmét valóságosan létrehozó, irányító genetikailag behatárolható csoport, 2500 éve azon génkódú népelemből származók)
  más néven
  DEEP STATE (a háttérhatalom elnevezése az amerikai elnök, politikusok nevezéktanában 1963 óta), más néven
  CABAL (amiről kapta ezen elnevezést, a kabbala, amely a magát a saját kolóniaistene által kiválasztottnak nevező népcsoport leggazdagabb, vérvonallal elkülönülő tagjainak eredettörténete is, mely szerint ők nem földi eredetűek, más minden ember az), más néven
  ILLUMINATI (az 1776 május 1-én- a MUNKA ÜNNEPE – Adam Weishaupt által alapított Illuminatus Rend nevéről),
  tehát a háttérhatalom szefárd-haszid és askenáci nagypáholyainak (nem azonos a már céhek szerint Angliában 1212-től, 1599-től Skóciában, később egész Európában működő Szabadkőművesség nagymesterek vezette nagypáholyaival, mint pl. Nagyoriens Nagypáholy) belső hatalmi harcának, de kifelé egységes szük vérvonal szerinti veztőinek eseményvonala.
  A szefárd-haszid és az askenáci kiválasztott nagypáholyok harca például az orosz-ukrán háború. A COhenVID vírus egységes háttérhatalmi döntés eredménye a háttérhatalom ebben egységes, még mindig a német szót jelentő askenáci Rotschild és az asszíriai Szefarad (= a hanyatlás küszöbe) helységről elnevezett szefárd Rockefeller családok fejei, vezetői a világtörténelem alakítói, ellentétben azzal, hogy néhányan a technokratáknak nevezett Bezos, Gates, Musk, stb. által vezetett új háttérhatalmi uralomról beszélnek, hiszen a stratégiai és logisztikai irányítás nem azonos az ezt kiszolgáló technokrata, azaz szakértői vezetéssel. Ugyanez vonatkozik az egyes országok megerősödésére, mint Kína, Oroszország, stb., mivel az egyes országok eddig is a háttérhatalom funkcionalitásának megnyilvánulásaiként alkották a szimuláció történelmének egy-egy részét.
  Hogy miért van Magyarországon a COhenVID oltással és védekezéssel behódoló helyzet? Mert a vírus és oltás egységes háttérhatalmi döntés volt, ebben nincs a háttérhatalom két nagypáholya közötti harc. Hivatalos magyarázat az Illuminati hazugságainak szajkózása.
  Hogy miért van Magyarországon az ukrán háborúhoz való hozzáállás? Hivatalos magyarázat Magyarország energiaellátásának problémája. Ez igaz. De csak részben és látványos előképként. Azonban a háttere más. A jelenlegi askenáci háttérhatalmi túlsúlyú USA-EU-Ukrajna tengely szembenáll az Izrael-Törökország-Szerbia-Magyarország-Lengyelország-Oroszország szefárd-haszid tengellyel. Tehát miért van itt speciális helyzet? Mert Izrael és az USA mellett Magyarországon van jelen az Illuminati minden nagypáholya, irányzata. Izrael és Magyarország felügyeli a Közel-Keletet és távolabbi katonai konglomerációt valamint Ejrópát. Magyarországra települnek be mindenhonnan a diaszpórából és a Közel-Keletről, várják őket a már megvett lakóparkok, előkészültek mindhárom titkosszolgálati és egy biztonsági szervezettel.
  Ezen levelező oldalakon leírtam március 13-án, hogy teljes bizonyossággal a volt kormány marad hatalmon. A bizonyosság oka a fent leírtakból fakad jó részt. Nos, az ukrán háború következményeit is ki lehet számítani ez alapján Mayarországra nézve. Az orosz-ukrán háború össz-háttérhatalmilag jó biznisz fegyvereladásra és újjáépítésre adott banki kölcsönökre, Ukrajna megvételére (ahogyan Simon Peresz 2007-ben már elmondta, hogy megvásárolták Lengyelországot, Magyarországot, Romániát és Manhattant), a két Illuminati nagypáholy viszont hatalmi harcban kipróbálja az askenáci részről a katonai informatika, logisztika, az 5G kipróbálása, szefárd-haszid nagypáholyi szempontból a legújabb fegyver fejlesztéseket, aztán indulhat a háború után a fegyver eladás, az 5G bevezetése.
  Aki fellfogja hogy az Illuminati irányít mindent a láncoskutya Szabadkőművességgel, akkor érthetővé válik minden a politikában mindenütt egyaránt. És több évezredes hatalmi gyakorlás után nincs feltörekvő új nemzedék, irányzat. A cél maradt: hegemóniára való törekvés. És már kezükben van. Viszont fizikai törvény a hegemónia 95 százalék fölé nem tud emelkedni, vagy ha igen, önmagába zuhan a hatalom. Ez fizikai törvény. Elkerülhetetlen.
  Orbán alá fogja írni 2024-ben a WHO kényszeroltási programját, addig Ursula fon de Lejjebb asszony kétszer is meghosszabbíttatja évente a COhenVID-igazolványt, ez szinte borítékolható.
  Mit tudunk tenni? Polgárháborút készít elő az ebben egységes Háttérhatalom a kényszeroltásokkal, a hiperinflációval, az állampolgárok teljes ellenőrzésével, az emberiség irtásával. 2025-ben eléri a szenvedés azt a szintet, hogy már mindenki aki életben marad fegyvert fog majd. Hagyományos belháborúk, országok közötti háborúk lesznek, nukleáris töltetek nélkül, mivel a szimulációt a kolóniaistenük nem engedi elpusztítani. UFO-k kísérték az amerikai tengerészet hajóit, amin nukleáris tölteteket szállítottak. Az USA hallgatólagosan kénytelen volt elismerni hogy nem földi eredetű repülők kísérték őket, mivel nyomkövető rakétákkal, vadászgépekkel sem tudtak velük mit kezdeni. És nem volt sem orosz, sem kínai, sem jénai, sem semmi földi eredetű repülő szerkezet, ergo nem földi eredetűek voltak.
  2025-2029 közt kipusztítja az emberiség egymást háborúkban, belháborúkban, gyógyszerekért, ételért, vízért, levegőért, alvó menedékért, stb., az idősek, betegek, gyerekek fognak legkorábban meghalni. A gyerekek és a többiek védelme hatalmas veszteségeket okoz majd, de hiába lesz minden. 2026-ban ha még lesz értelme központi hatalmakról beszélni az egyes országoknan, már nem biztos hogy lesz értelme választásokat tartani, mert a katonai erő fog dominálni csak. 2030-ra egy kiirtott, legyengült, reményt vesztett emberiség töredék marad, akik szinte mind csak élni akarnak békében minden áron. Minden áron. Akkor fog a Juhevő kolóniaisten megtestesülni Neomban. És vége a mai emberiségnek. Mindenképpen, ha marad a szimuláció akkor is, kiborgokként interfésszel élnek majd, azt hívén hogy ez a valóság, már most azt hiszik, nem hogy akkor azt fogjáj hinni.
  Ehhez az egyik globális háttérhatalmi eszköz a COhenVID vírus és a védőoltás DNS-átalakító, emberirtó, átalakító programja.
  Mit tudunk tenni? Semmit és mindent, ha már úgysem lesz veszíteni való. Azt kell tudni hogy az mikor van itt. Megsúgom. Már itt van régen.

 2. Kiegészítés előző írásomhoz. Ha valaki objektíven próbál rálátni mi történt Magyarországon a választások előtt, akkor egyértelmű a háttérhatalom általi irányítottság. Az ellenzéki több pártinak nevezett miniszterelnök-jelölt olyan szakmai hibákat követett el, valamint olyan önlejárató, az esélyeket maximálisan leromboló beszédeket tartott, amiből nem lehet következtetni sem őrá, sem a mögötte állókra, mint épelméjű vagy nem épelméjű emberekre. Ő sem olyan hibbant, mint amilyen szerepjátékot elvállalt, valószínűleg kényszerből (és ha komolyan hitt esetleg a győzelmében, akkor tényleg megkérdőjelezhető hogy mennyire van tisztában a valósággal). Az őt elvben támogató pártoknak nevezett érdekcsoportosulások sem aktivizálódtak, hogy ne önpusztító legyen a jelölt beszédei által a kampány. Természetesen ha nem lenne háttérhatalom, ez nem történhetett volna meg. Ha feltételesen elfogadjuk hogy sosem csalnak a választási eredmények számítógépes feldolgozása közben – ezt nincs ember aki ellenőrizni tudná, Szerbiában nyolc éve botrány volt, mert hamarabb mutatta a televízió a nyertes számot, minthogy a gép kisorsolta volna, le kellett mondania az ottani szerencsejáték vezérének -, ha ez utópisztikus ábránd is, ennek ellenére – tök’ mindegy milyen öngólokat mondott az úgynevezett közös ellenzéki jelölt – kétmillió körüli többnyire bigott szavazó szavazott rá (természetesen bigott a kormányon lévő erők szavazótábora is többnyire), amiből látszik hogy kezdetben vala a hit és azt követte a gondolkodás. Ezt nem csak én mondom, egy ellenzékiként ismert tévés, influenszer vendégeként, pont a választásokkal kapcsolatosan Bánki György pszichiáter is, idézem “Nem az van hogy azt hiszem el amit látok, hanem azt látom amit hiszek.”
  Tehát, ha a háttérhatalom nem akar belenyúlni a választások eredményeinek meghamisításába, és azt akarja hogy a kormányon lévők maradjanak mint vezetők bábfiguráikként, akkor olyan politikusnak látszó embert állítanak szintén bábfiguraként az ellenzék élére, aki biztosítani tudja hogy ne legyen ellenzéki győzelem. Az már ennek a játéknak velejárója hogy ezt a jelölt bábgigurát fogják az úgynevezett támogatói a választás elbukásának felelőseként. Ha az ellenzéket akarta volna hatalmon a háttérhatalom, akkor olyan karaktert, olyan programmal húztak volna elő, amelyik a bigottakon kívüli nagyobb tömegeket is rájuk szavazásra ihlette volna.
  Lehetett volna olyan programmal indulni, amivel lehetett volna ellenzéki győzelem, ha ez nem háttérhatalmi érdekeket sértett volna. Mint például a háttérhatalmi magánbankoknak való tartozás részleges vagy végleges felmondása, rávilágítva arra, hogy kiknek tartozik az adófizető Magyarország valójában. Ha valaki ezt merészelné, úgy jármna mint Kennedy elnök 1963-ban. Ilyen nyílt politizálással meg lehetne nyerni egy választást, ha túléli valaki.
  Összefoglalva, és a lényeget még leírva: az askenáci háttérhatalmi támogatású ellenzéki összefogás azért nem nyerhetett, mert Magyarországon a fővárosban hiába askenáci túlsúly van (ezt mutatja a választási eredmény is), a jelenlegi erőegyensúlyi helyzetben a háttérhatalom nagypáholyai közül most jó ideje, tizenkét éve a szefárd-haszid nagypáholy dominál. Ez egy belső harc, amiről tájékoztat a bábfigurák politikai szerepe.
  A magyarországi két háttérhatalmi nagypáholy azonban egységes az emberiségirtás, népirtás kérdésében, hiszen egységesen támogatták és támogatják minden országban a COhenVID oltást, nem ismerik el hogy a vírus az emberiség elleni bűntettet meríti ki, nem ismeri el, hogy a háttérhatalom parancsára gyártott biológiai fegyver a COhenVID 19 vírus minden alkotójával együtt. Aki ezt sem így gondolja, nem ébreszti rá az írásom hogy mi is történik valójában, nos olvassa el a 2020. évi kémiai Nobel-díjas Jennifer A. Doudna Cate Meghekkelt teremtés című könyvét, amely szerint egy középiskolát végzett személy egy hárommilliós labor segítségével humángenetikai sikeres génszekvenálást tud végrehajtani. Száz forintos kérdésem, akkor a háttérhatalomnak vajon nehéz volt összeszerkeszteni egy ilyen szupervírust hátom vírus kombinációjából?
  Gondolom lassan néhány embernek derengeni fog a válasz. Csak az emberek mindig akkor kezdenek gondolkodni, amikor már nem jut rá idő.

  1. Közben sajnos jön amit jeleztek előre a lelkismeretesebbek!
   “A Covid-19 rekordot döntő új hulláma Ausztráliában 1700%-kal több halálesetet okoz mint a járvány kezdetén; és a teljes mértékben beoltottaknál 5-ből 4 esetben halált okoz.”
   Akik 3 oltást kaptak azok minősülnek teljesen oltottaknak, sőt egy részük már a negyediknél tart.

   Az 5-ből 4 hivatalos stat. Éisztika. Valószínűbb a 100-ból 90. A többit aki oltatlan, a kórházi félrekezelés, a hírhedt “kovid protokoll” viszi el…

   https://dailyexpose.uk/2022/04/07/australia-record-breaking-wave-deaths-4-in-5-vaccinated/
   https://archive.ph/SoQ3w

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.