Kipukkant a Pfizer-lufi

Rövid idézet a Pfizer éves beszámolója szöveges mellékletéből:

„Üzleti tevékenységünk számos kockázatnak van kitéve, beleértve az alábbiakban leírtakat. Alaposan mérlegelje az alábbiakban és a jövőbeni bejelentéseinkben leírt kockázatokat és bizonytalansági tényezőket. Ha az alábbi kockázatok bármelyike megvalósul, üzleti tevékenységünk, pénzügyi helyzetünk, működési eredményeink és kilátásaink jelentősen és hátrányosan módosulhatnak. Ezen túlmenően a jelenleg általunk nem ismert, vagy általunk jelenleg jelentéktelennek ítélt kockázatok és bizonytalanságok is jelentősen hátrányosan befolyásolhatják üzletmenetünket, pénzügyi helyzetünket, működési eredményeinket és/vagy kilátásainkat.
a COVID-19 vakcinából származó jövőbeli bevételeink bizonytalanok…
Elképzelhető, hogy nem leszünk képesek a COVID-19 vakcinánk és/vagy a variáns-specifikus formulák megfelelő hatékonyságát vagy biztonságosságát bizonyítani ahhoz, hogy végleges hatósági engedélyt kapjunk az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, az Európai Unióban vagy más olyan országokban, ahol sürgősségi felhasználásra engedélyezték vagy feltételes forgalomba hozatali engedélyt kaptak.Magyarul: A Pfizer-vakcinák

 • hatástalanok
 • a káros mellékhatások túllépik az elfogadható mértéket.

Azt azért hiányoljuk, hogy a befektetőknek nem mondják meg kerek-perec, mindevvel teljesen tisztában voltak már több mint egy éve.

Nem, mintha illúzióink volnának a többi génmódosító vakcinát illetően.

Tovább olvasható Mihalik Angelika honlapján.

2022. április

Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

2 hozzászólás

Add a Comment
 1. Itt nem csak a Pfizer-ről van szó. Észre kellene venni, hogy módszeres és gyors (helyi háborúk, éhínség, COhenVID stb.), módszeres és lassú (COhenVID bármelyik oltástípus, stb.) kiirtása van az emberiségnek, kezdetben a fehéreknek, aztán a többinek is. Megmarad tenyésztésre szaporodás végett és a vele járó lélek-kalitka végett talán 50 millió szimbióta (DNS-tudatú DNS test és lélek-tudat együttélése), azaz ember, a többi mind meghal 2030-ra. A jelenlegi formában. Ki az az ember, aki kómában volt, felébredt és tudja hogy meddig volt kómában? Én láttam olyan kísérletet ami a kísérlet – általuk nem tudott – alanyainak szabadban tartózkodása alatt altatással kezdődött, most nem írom le hogy milyen műtétet hajtottak végre az alanyokon, majd visszavitték oda az alanyokat, ahol legutóbb maguknál voltak. Nem emlékeztek semmire. Ha valaki gondolkodik, nem nehéz modellezni, hogyan lehet interfész műtétet végrehajtani, DNS genom azonos kibertestbe helyezett interfész kapcsolat behelyezését, az agy külön tárolását. Az oltások ennek az előkészületei világszerte. Ha valakinek túl fantasztikusnak tűnik amit írtam, gondolkodjon el azon, hogy mire emlékezhet egy ember, ha álmában kap egy szúnyogcsípés szerű injekciót, amivel nem ébred fel egy altatásos operáció első fázisaként. Lépésenként végig kell gondolni. Lehetséges? Nem lehetséges?
  A háttérhatalom egységes az emberiség kiirtásában. A benne rejlő bizniszben egymással harcolnak. Ezt adják el a médiában politikaként, háborúként, látszólagos országokként. Teljesen mindegy hogy melyik ország politikusai mit döntenek látszólagosan, előbb-utóbb mindenütt ugyanaz fog történni. Talán utoljára marad Magyarország, Manhattan, és Közel-Kelet. Hiszen 2030-ig valahol ki kell húzniuk.
  Adalék.
  Mindenki tapasztalja hogy naponta drágulnak az élelmiszerek. És május 1-től szabadáras lesz újból minden. Mi lehet ebből? Hiperinfláció egy év alatt.
  Hiperinfláció – éhínség – télen fagyhalálok – vírussal, oltásokkal százmilliók kiirtása.
  EZ NEM félelemkeltés. Tessék felkészülni rá. Nincs félelem, ha nincs nem várt esemény. Amire felkészül valaki, azzal szembe tud szállni. Legfeljebb nem tudatlanul, nem feltett kézzel hal meg. Ennyivel minden értelmes ember tartozik önmagának és szeretteinek is.
  Jó egészséget!

 2. Helyesbítek előző írásomhoz, új hír, július 1-ig maradnak az árstoppok.

  Adalék előző írásomhoz:

  Hogy világosabb legyen a háttérhatalom “játékrendszere”:
  – MINDENT FELÜLÍRÓ HÁTTÉRHATALMI KÖZÖS ÉRDEK a nagypáholyaik ellenére (askenáci, haszid, szefárd Illuminati nagypáholyok, nem tévesztendők össze a szabadkőműves nagypáholyokkal!)
  KÖZÖS CÉLJAIK:
  1/ a bolygó lakosságának, 95 százalékának kiirtása vagy kiborggá alakítása
  a) eszközök: vírusok, kötelező oltások, helyi háborúk, országok közti háborúk
  2/ a fehér faj kiirtása
  b) eszközök: fentiekkel, valamint a kiválasztottak etiópiai néger genetikájának ráerőszakolása a migrációval a fehér emberekre az euro-atlanti térségben
  3/ állandó háborúk mesterséges kiprovokálása
  c) eszközök: Irán, Korea, Izrael, stb. államok mesterséges gócpontként hagyása, vallási ellentétek szítása, faji ellentétek szítása, nem létező nemzeti ellentétek szítása, éhínségek létrehozása, biológiai fegyverek létrehozása és bevetése (COhenVID és oltásai például)
  4/ félelemkeltés minden eszközzel
  d) eszközök: média, biológiai fegyverek, háborúk, a kormányok pánikkeltései
  5/ bankrendszer fenntartása, akár pénzzel, akár virtuális pénzzel
  e) eszközök: hiperinfláció
  CÉL: totális ellenőrzés mindenki felett

  – HÁTTÉRHATALMI BELSŐ HARC a nagypáholyaik között
  KÜLÖN CÉLJAIK:
  1/ a háborúkon belüli saját fegyverüzlet, banki hitelüzlet elérése, lásd az askenáci Ukrajna támogatása az askenáci EU és USA révén, a haszid-szefárd Izrael hallgatólagos támogatása a szintén haszid-szefárd Oroszország iránt, a cionista és szefárd és dönmeh “törökök” támogatása Törökország által Oroszország felé, de mint askenáci tagország fegyverszállítás Ukrajnába
  2/ a háborúk utáni újjáépítés banki hitel nyújtása által
  3/ az emberirtó programjaik hasznának lefölözése melyik nagypáholyuké lesz

  Hogy mit fog a haszid-askenáci nagypáholy bábfigurája, a miniszterelnök tenni? Amit eddig is tett. Mivel minden nagypáholy megtalálható Magyarországon, ezért minden érdeket kiszolgál. A pénzek lenyúlása miatt (főként a háttérhatalom nyúlja le, átrakja egyik zsebéből a másikba) aláír az EU-nak, de ami sérti a védett állapotú háttérhatalom Magyarországnak nevezett bábállamban élő tagjait, mint migráció, megfagyás, túlzott emberirtás, stb. azok ellen kiáll, mintha hős lenne, pedig knyszerül mind erre, hiszen alá fogja írni a WHO emberirtó programját jövőre vagy 2014-ben, ellenkező esetben ki kell lépnie az askenáci háttérhatalmi vezetésű WHO-ból, no meg az askenáci háttérhatalmi vezetésű EU-ból. Tehát egyik kezével aláír, másik kezével ellentétét csinálja.

  A Pficere vagy Pfizer csak részmozzanata a háttérhatalom egységes emberirtási átkaroló hadműveletében, ami 2030-ig folyamatos és egyre kegyetlenebb lesz, egyre több szenvedtetéssel a háttérhatalom részéről, és egyre több elviselhetetlen szenvedéssel a többi ember szenvedései révén.

  Remélem a valóság látása annak a néhány embernek segít, akik gondolkodnak is, nem a médiumok által a szájukba adott gondolatpanelek szajkózásával vitatkoznak.
  Érdembeni átgondolását az írásaimnak és logikus, egzakt gondolkodást kívánok mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.