Ausztriai fejlemények: Válaszolt az Egészségügyi Minisztérium az Alkotmánybíróságnak. Lemondott Mückstein egészségügyi miniszter. Úgy tűnik, a kormány kihátrál az oltáskényszerből.

Ez év február 4-én beszámoltunk róla, hogy az osztrák Alkotmánybíróság tárgyilagos, és így kényelmetlen kérdéseket tett fel a kormánynak az elrendelt oltáskényszer kapcsán. Egyúttal hangot adtunk véleményünknek, hogy ez, az oltáskényszer de facto életbe lépése előtt elkaszálhatja azt. (Mint tudjuk, a rendelkezések életbe léptek ugyan, de jelenleg csak a figyelmeztetés stádium érvényes.)

A Der Standard szerint ez olyan kérdéseket tartalmaz, mint:

  • Hányan haltak meg Ausztriában a Covid-19-ben, hányan egyéb betegségben pozitív kovid-teszt mellett?
  • Hány embert kezeltek Covid-19 miatt normál és intenzív osztályokon?
  • Hány, kórházba került betegnél volt másodlagos diagnózis a Covid-19, hánynál volt csak tünetmentes vagy enyhe lefolyású?

A kórházi kezelésekkel és halálesetekkel kapcsolatos részletek mellett a kérdéskatalógus az FFP2-maszkok vagy a „védőoltás” hatékonyságát is firtatja. A háttérben számos korona-szabályozás elleni beadvány áll. A legfelsőbb bíró ebben az úgynevezett előzetes eljárásban elsősorban azt szeretné tisztázni, hogy indokolt volt-e az olyan mélyreható szigorítás, mint a lezárások, a távolságtartás, és az oltatlanok kizárása a közéletből.

Nem nyilvános az Egészségügyi Minisztérium válasza

Miután a kormány két éven át sanyargatja és gyötri a lakosságot értelmetlen intézkedésekkel, most épp ezt a lakosságot akarja kizárni a tájékoztatásból.

Persze a válasz nagyon gyorsan megtalálta útját az interneten keresztül a közvélemény felé.

Az egészségügyi minisztérium mellébeszél

Az Egészségügyi Minisztérium több mint 50 oldalas válaszdokumentuma olyan információkat tartalmaz, amelyek bizonyítják: óriási a szakadék a tények és a kommunikáció között.

Most hirtelen azt mondja az Egészségügyi Minisztérium, szinte nincs különbség az oltatlan és a beoltott emberek között „a COVID-19 továbbterjedésének kockázata tekintetében”.Ízlelgessük ezt a mondatot. A hivatalos narratíva Magyarországon is az volt, azért kell nekem magamat beoltatnom, hogy evvel védjem azt, aki be van oltva. (A kommunista időkben kedvenc szlogenem ez volt: Nem baj, ha hülyének néztek bennünket. De ennyire???)

A dokumentumból az is kiderül, hogy az egész ausztriai járvány a gyermekeket és a fiatalokat alig érintette. Továbbá: a koronabetegek csaknem egynegyedénél a koronafertőzés volt a másodlagos diagnózis, vagyis más betegségek vagy balesetek miatt kórházban kezelték őket.[1]

A minisztérium válaszából kiolvasható, gyengék a bizonyítékok a különféle intézkedések, például a maszkok hatékonyságára vonatkozóan.

Az eddigi tudományos eredmények szerint sem egy vagy több múltbeli fertőzés, sem bármelyik vakcina nem véd megbízhatóan és hosszú távon egy adott személyt a fertőzéstől és a vírus átvitelétől; még ismételt beadás után sem.

A válasszal egyidőben lemondott Wolfgang Mückstein egészségügyi miniszter (Zöldek).

Majd egészen friss hír, hogy az Achgut tájékoztatása szerint úgy tűnik, a kormány kihátrál az oltáskényszerből.
Achgut.com: Közismert német értelmiségiek által fenntartott, polgári értékrendet követő honlap. Achgut: Achse des Guten, a JÓ tengelye.

Úgy tűnik, Ausztria kihátrál a kötelező oltásokból – persze csak fokozatosan, részletekben, hogy őrizni lehessen a látszatot, mielőtt még az osztrák alkotmánybíróság elkaszálná a rendeletet.

Ausztria Európa egyetlen országa, amely bevezette az általános, kötelező kovid-védőoltást. Most egy kormányoldali “szakértői bizottság” az alkotmányügyi miniszterre hivatkozva közli, “nem arányos” az oltási kötelezettség. A kormánynak most három hónapon belül új döntést kell hoznia. Ez a fokozatos búcsú láthatóan a látszat megőrzését szolgálja a felelősök számára, akik ezt valóban tudhatták előre.

Ezt megelőzte az osztrák alkotmánybíróság kérdéskatalógusa, amely kényelmetlen kérdéseket feszegetett a kormány álláspontjával kapcsolatban. A kormány érdemi választ nem adott, inkább mellébeszélésnek lehetett őket tekinteni. Ez lehet a valódi oka Wolfgang Mückstein osztrák egészségügyi miniszter egy héttel ezelőtti lemondásának, aki ezt hivatalosan az ellene irányuló fenyegetéssel indokolta. Tehát meghúzták a vészféket, hogy ne kelljen szembenézni az alkotmánybíróság elutasító ítéletével.

A kérdés most az, hogy az osztrák visszalépés mit jelent a kötelező oltással kapcsolatos német álláspontnak. Ha Ausztriában nem arányos az oltási kényszer, akkor Németországban aligha lehet az. Az Achgut.com az osztrák alkotmánybírák kérdéskatalógusát is eljuttatta a német egészségügyi minisztériumhoz és a Robert Koch Intézethez. Onnan érdemi válasz ezidáig nem érkezett. A kérdés most az, hogy a német alkotmánybíróságnál megvan-e még az a függetlenség, mint ami nyilvánvalóan megvan az osztrákoknál.

A minisztérium alkotmánybíróságnak küldött válaszát ez az írás elemzi.

A kovid egyébként folyamatosan válsághelyzetet teremt az osztrák politikában. Sebastian Kurznak, az ÖVP üdvöskéjének nagyon hirtelen szakadt félbe politikai karrierje. E sorok írója nem tartja kizártnak, hogy a médiabeli lejáratás, amely végülis lemondásához vezetett, esetleg arra vezethető vissza, hogy Kurz berzenkedett a kovid-parancsok végrehajtásánál. Utódja, Alexander Schallenberg, nagyon rövid hivatalban eltöltött idő után gyorsan bedobta a törülközőt. Talán volt alkalma a kovid-kloákába belepillantani, és megrettent. Őt most Karl Nehammer követi, de voltak egyéb minisztercserék is az elmúlt hónapokban Ausztriában. Mindenesetre a Strache-ügyben alaposan megtépázott FPÖ a legutóbbi helyhatósági választásokon 19 %-ot ért el, a kimondottan covid- és oltáskritikus MFG pedig nulláról 17 %-ra katapultálta magát. A kettő együtt pedig már megkerülhetetlen tényező az osztrák politikában.

Kíváncsian várjuk, hogyan kommunikálja a magyar média (amely öles betűkkel hirdette az oltáskényszer törvénybe iktatását) az osztrák fordulatot. Fölmerül továbbá e sorok írójában a kérdés: Az adófizetők pénzéből élő bécsi nagykövet kötelességének érezte-e, hogy a magyar kormányt hivatalosan tájékoztassa az ausztriai fejleményekről? A kormány és a megmondó emberek kommunikációján ez mindenesetre nem látszik meg.

[1] Mint tudjuk, a 99 + valamennyi % jobban megfelelne a valóságnak.

2022. március
Közzéteszi:
Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. A WHO háttérhatalmi szabadkőműves szervezet 2024-re kidolgozza a tagországaiban kötelező kényszeroltás folyamatát. A háttérhatalom az emberiség nagy részének kiirtásában egységes, annak ellenére hogy állandóan páholyharcok folynak közöttük, amit ők az országok lakosságának pártharcokként, politikai harcokként aposztrofálnak, hazudnak.
    Azok az országok, akik alá fogják írni a kényszeroltást, egyértelműen háttérhatalmi irányítás alatt állnak. A háttérhatalom annyira magabiztos, hogy egyre többször nyilvánul meg a nyilvánosság előtt, az Illuminati két-három vezető csaldjának feje időnként kinyilvánítja az Illuminati előre megtervezett, több évszázados akaratát.
    Érdekes, hogy szinte nincs társadalmi erő – párt természetesen egy sem -, amelyik tiltakozna ez ellen.
    Mivel az Illuminati keleti páholyai vannak túlsúlyban például Oroszországban, a Közel-Keleten, Törökországban, Magyarországon, Szerbiban többek között, ezért a keleti páholyhoz a 1990-es évek dereka óta áttolódó jelenlegi kormányzó pártnak nevezett szabadkőműves érdekcsoportosulás fog továbbra is kormányozni 2022-2026 között teljes bizonyossággal. Ha valami csoda folytán nem így történne, akkor az Illuminati nyugati páholyai kezébe kerül Magyarország sorsának irányítása. Egy dologban ne kételkedjen senki: amit ezen weboldalon írtam Neommal, a Vision 2030-cal kapcsolatosan, hogy a mesterséges intelligencia és az Illuminati teljhatama lesz a meghagyott pár száz milliónyi emberiség irányítója, ha nem is részletezve, de a magyar kormányfő 2022. február 19-i Ipari Kamarában elhangzott évadnyitó beszédében az emberiség számára szörnyű jövőt jósol a 2030-as évre. Vajon az eddigi szkeptikus emberek elgondolkodnak-e, hogy egy ilyen kis ország kormányfője honnan a fészkes valamiből tudja, hogy NYOLC ÉV MÚLVA mi fog történni a Föld történelmében? Talán az eddig hitetlenkedőknek is el kellene gondolkodniuk hogy az emberiségnek nevezett valami sorsa előre megvan tervezve, és hogy az Illuminati a bábfiguráit, akiket hatalmon akar hagyni, tájékoztatja hogy mi fog történni az elkövetkező tíz éven belül, hogy ehhez igazodjanak, különben vagy katonai fellépés vagy gazdasági tönkretétel vár azon országokra, ahol hivatalos ellenállás bontakozik ki az Illuminati akarata ellen. Persze lesznek esetleges és ideiglenes Illuminati központok, mint a jelenlegi Magyarországnak nevezett állam, ahol ezek az intézkedések enyhébbek lehetnek.
    Kedves hitetlenkedők, már mint akik még hitetlenkednek továbbra is, Önök is gondolkodjanak el, hogy hogyan lehet, hogy Kennedy elnököt megölték, aki fel akarta naív módon számolni a deep state hatalmát és még beszédet is tartott róla, hogy Trump elnök ismét megemlítette hogy a deep state csalta el az elnökségét, hogy a magyar kormányfő 2030-ra katasztrófát jósol az emberiségnek, hogy az újonnan beiktatott magyar köztársasági elnök parlamenti beszédében megemlíti, idézem: “..a legfontosabb erőforrás isten teremtése, az ember.” Tehát kedves Duracell-társaim, emberek, ideje ráébredni hogy csak erőforrások vagyunk, teremtett lények, akiket a kiválasztott Illuminati úgy szaporíthat vagy irthat mint mi, embereknek nevezett DNS tudat és lélektudat szimbióták a haszonállatokat.
    Senkinek sem legyenek hiú ábrándjai, hogy van az emberi életnek értéke, sohasem volt, az csak impresszionális illúzió volt néha-néha, de ha valakinek kétsége lenne efelől, gondoljon arra, ne felejtse el senki hogy, idézem:
    “Megjegyzedő azonban, hogy Jézus itt mégsem általában spirituális áldásokat vagy konkrétan Istent ígéri nekik (vö. 5:8), hanem „a mennyek országát”, azaz Isten földi királyságát (vö. Mt 5:5, Lk 6:10, Jel 21:1-2).”
    https://www.apologia.hu/keresztenyseg/kommentar/mt-5-3/
    Tehát, isten földi királyságában, itt, a Földön, isten teremtése, az ember élete semmit sem ért és ér, és nem is fog érni semmit.
    Nem vallási irányban említettem az idézetet, pusztán alátámasztásul arra, hogy a földi életet irányító erők nem az emberi élet szentségét és védelmét tekintik fontosnak, hanem inkább az emberiség nagy részének kiirtását tervezték meg és hajtják végre.
    Mindenkinek jó egészséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük