Rövid hírek – frissítve 2021.08.28

Ebben a rovatban olyan idegen nyelvű írásokra hívjuk fel a figyelmet, melyek ismerete hozzásegít a vírushelyzet, immunrendszer, oltások témakör teljesebb megismeréséhez.


2021.08.28
A koronavírus hadművelet jelenlegi tendenciái 2021 augusztusában :
#1: Kötelező oltások, a beoltottak és nem oltottak elkülönítése

#2: Az oltatlanok hibáztatása

#3: Az oltatlanok megbüntetése

#4: Zsarnokság a végletekig

#5: Gyermekek maszkviselése

#6: Gyermekek beoltása

#7: Mentális és pszichikai kényszer értékelések azoknak, akik nem veszik be a narratívát

#8: Szívtelen szabályok és szívtelen szabálykövetők

#9: Ijesztően hangzó variánsok légből kapott kitalálása

#10: Egekbe szökő vakcinasérülések és halálesetek

Forrás : thefreedomarticles.com


2021.08.28
A természetes immunitás erősebb, mint az oltásoké 

15 tanulmány, mely azt mutatja, hogy a korábbi fertőzéstől létrejött természetes immunitás erősebb, mint az oltásoké.

Forrás : Theblaze.com


2021.08.28
A PCR tesztek alapjául szolgáló Corman Drosten tanulmány felülvizsgálata
Világszerte a tesztelések arany szabványa az RT-PCR teszt. Ennek a tesztnek a protokolját Chritiane Drosten és társai írtak le a Corman Drosten tanulmányba, mely lektorálás nélkül napokon belül világszabvány lett. Egy 22 kutatóból álló független (nincs anyagi érdekeltségük, nem állnak szerződésben sem a vakcina, sem a teszt gyártókkal) lektorálta és nem kevesebb mint 10 súlyos hibát találtak benne, melyek alkalmatlanná teszik diagnosztikai célokra. A tanulmány visszavonását javasolják. (Ez nem kevesebbet jelent, hogy az összes PCR testeredmény érvénytelenné válna.)

Forrás : cormandrostenreview.com


2021.08.28
Oltások: 21.766 halott, több mint 2 millió vakcina sérülés (ennek 50%-a súlyos)
Az EU hivatalos vakcina mellékhatás oldalán augusztus 18-áig 21.766 halottat és 2.074.410 ártalmas mellékhatás esetet jelentettek be.
Forrás : Healt Impact News


2021.08.28
Bill Gatesnek jelentős csomagja van Pfizer és BioNtech részvényekből
Az oknyomozó újságírók kiderítették továbbá, hogy az MHRA Angol egészségügyi hatóságnak, amely engedélyezi a vakcinákat  a legnagyobb anyagi támogatója szintén Bill Gates.
Forrás : Great Game India


2020.10.15
Az influenza megvéd a Covid-19-től

A Medscape angliai orvosi portál szerint 19.000 páciens viszgálata alapján arra jutotak, hogy az influenzával fertőzött betegek jóval ritkábban kapnak (68 %-kal alacsonyabb mértékben) kapnak Covid-19 fertőzést.
Medscape: Doppelinfektionen mit SARS-CoV-2 und Influenzaviren – höheres Risiko für schwere Verläufe? – 
Kommentárunk: Talán nem kellene erőltetni az influenza védőoltást…


2020.10.15
WHO: A SARS-COV-2 nem halálosabb az influenzánál
A WHO legújabb adatai szerint a mortalitás 24-szer(!) alacsonyabb, mint ahogy márciusban feltételezték.

WHO (Accidentally) Confirms Covid is No More Dangerous Than Flu


2020.10.15

Az Ely Lilly konszernnek félbe kellett szakítania az USA kormánya által finanszírozott gyógyszerkísérleteit – valakik kényes adatokat töröltek.

Pharmakonzern Eli Lilly unterbricht Studie mit Covid-19-Medikament 


2020.10.14.

A Német Betegbiztosítók Orvosegyesülete bírálja a Robert Koch Közegészségügyi Intézetet annak pánikkeltő kommunikációja miatt – Nach Corona-Warnung: Kassenärzte-Chef wirft RKI «falschen Alarmismus» vor 


2020.10.14

Német Gyógyszerészek Lapja: A Johnson & Johnson félbeszakítja Covid-19 gyógyszerkísérleteit. Az ok: súlyos mellékhatások – Deutsche Apotheker Zeitung: Johnson & Johnson unterbricht Impfstoff-Studie 


2020.10.07

Német Orvosi Lap: A maszkok módosítják  a vér gáztartalmának összetételét — Ärzteblatt: Einfluss gängiger Gesichtsmasken auf physiologische Parameter und Belastungsempfinden unter arbeitstypischer körperlicher Anstrengung 


2020.10.05
Peter Frey: Sie werden nicht aufhören! – Nem fogják abbahagyni
Az írás szerzője áprilisban látta előre, mi fog következni. “Semminek nincs vége, az enyhítések átmenetiek. Már készülnek az újbóli megszorításokra.” Addig fog maradni a maszk-kényszer, amíg az emberek fel nem lázadnak ellen. A hatalmon lévők önként nem fogják megszüntetni. A szerző sötét képet fest a jövőről. Minek kell még bekövetkeznie, hogy az emberek észrevegyék: A gyilkos vírus ürügyén a szabadságjogok megnyirbálása a cél?


2020.09.28, ill. 2020.10.01.
Aktenzeichen Bundestag – Bűncselekmény a Német Bundestagban (parlamentben)
A Covid-hisztéria rövid távon talán a gyógyszeriparnak hoz profitot, amennyiben oltásra kötelezik az emberiség azon részét, amely vevő a pánikkeltésre, illetve nem tud védekezni az oltás ellen.
Ezen írás szerint viszont van a pánikkeltésnek egy távolabbra mutató, mélyebb célja:
A háttérhatalom (deep state) a hisztéria örvén az emberiség totális ellenőrzésének ütemtervét akarja előbbre vinni. Az állomások ennek során: (könnyen manipulálható) tesztek, ennek alapján születő oltási igazolások, nyomkövető szoftverek, arcfelismerő rendszerek, annak önkényes szabályozása, ki, milyen ügyben, milyen igazolásokkal felvértezve léphet ki az utcára. Ezen írás névtelen szerzője a német Bundestag egyik parlamenti pártjának fizetett alkalmazottja.
Az egész lehetne akár egy átverés (álhír). Ez ellen szólnak viszont a szerző részletes, a parlamenti munkával kapcsolatos ismeretei. Az egész mélyebb értelmet kap, ha látjuk, hogy az EU azon személyei, akiknél tapintható a távoli irányítás (pl. Ursula v.d. Leyen) –  az éghajlat megmentésének ürügyén a személyi szabadságjogok olyan megnyirbálását készítik elő, amelyre normális esetben semmi esélyük nem volna. Ez jelenti a személyautók, mint az egyéni szabadságjogok szimbólumának korlátozását, fokozatos ellehetetlenítését, majd végleges betiltását.
Lásd:
https://www.klimarealista.hu/?s=leyen
Itt találkozik össze a klímahisztéria vírushisztériával. Mindkettő ugyanannak az ütemtervnek – egy totális diktatúra létesítése tervének – szolgálatába áll.


2020. 08.02

Oliver Märtens: Antitestek vagy anti-felvilágosítás?
Az antitestekkel kapcsolatos polémia

A halálos vírus örve alatt elénk tálalt szélhámosság egyik tartóoszlopa a PCR-csalás. Erről nem a PCR-módszer tehet, a módszert egyszerűen politikai célokra használták fel a teszt lehetőségeit meghazudtolva és elferdítve. Ugyancsak elferdítik az antitestekre vonatkozó vizsgálatokat. Ismeretes, hogy a tesztek bombaüzletet jelentenek azok forgalmazóinak. De kevésbé köztudott, hogy az antitest vizsgálatok – éppúgy, mint a PCR-tesztek – orvosilag értelmetlenek, és csupáncsak a pánik szítására szolgálnak. Erre viszont kiválóan alkalmasak. Pierre Sacré belga intenzív osztályos orvos: az antitest tesztek a PCR-teszt mellett a dezinformáció másik tartóoszlopa…

Hibás a nézet, hogy az antitest nélküli személyek veszélyt jelentenek a többiekre…
Az oltóanyaggal bevitt antitestek elpusztíthatják a már meglévő antitesteket…
A kimutatott antitesteket a hatóság értelmezheti az immunitás jeleként, de annak hiányaként is…

A természetes immunitás jól működik antitestek nélkül is. A hatóságok viszont kockázati tényezőnek fogják az illetőt tekinteni – aki top immunitással rendelkezik – és kötelezni fogják “védőoltásra”, amely épp a természetes immunitást támadja meg…
Az antitest tesztek a T-limfocitákat, a T-ölősejteket és a T segítő sejteket sem fogják kimutatni…
Az immunrendszer hárma gyűrűből áll:
IgA antitest
IgG antitest
T-sejtek
Az immunitástesztek csak az IgG antitesteket tudják kimutatni…
Sacré: Az emberek 60-85 %-a képes természetes immunrendszerével a koronavírusokat leküzdeni. Számukra nem is szükséges az IgG antitestek kialakulása…Összegezve: Az emberek 85 %-a erős, veleszületett immunitással rendelkezik, a maradék 15 %-nál képződik csak az IgG antitest. Az oltásmaffia viszont a 100 %-ot oltásra akarja kényszeríteni azoknak a már ismert, illetve még ismeretlen mellékhatásaival együtt…

Print Friendly, PDF & Email