Egyre több haláleset az idős oltottak között Norvégiában

Szomorú rekord…
Ma, 2021. január 20-án 33 halálesetet számol a norvég egészségügy az oltottak között, akik kivétel nélkül az idősebb korosztályból kerülnek ki. Az oltási kampány december 27-én kezdődött Norvégiában, és elsősorban az időseket oltják. Olyan oltóanyaggal (Pfizer), melyet nem teszteltek az idősebb korosztályon.
Ahogyan a politika minden halálesetet a Covid rovására igyekezett írni, ahol valaha is volt egy pozitív teszt – bár az illetők nagy része súlyos krónikus alapbetegségekben szenvedett[1] – úgy igyekszik most ugyanaz a politika a haláleseteket nem az oltással, hanem az alapbetegségekkel összefüggésbe hozni. És ez nem magyar vagy norvég látásmód. Így reagál a világ legtöbb országában a covidnarratívát készpénzként elfogadó kormány az ellenzékkel (váltópárttal) karöltve és a sajtó széles körű támogatását élvezve.

Amely szereplők (politika, szaktudomány egy része, média) tudatosan figyelmen kívül hagyják a legalapvetőbb ellentmondásokat, mint pl. a PCR-tesztek általános megbízhatatlanságát[2].

Steinar Madsen, a Norvég Gyógyszerügynökség vezetője úgy nyilatkozott a Bloombergnek, hogy “ő ugyan nem lát közvetlen összefüggést az oltás és az elhalálozások között, de a vakcina enyhe mellékhatásai elméletileg befolyásolhatták az idős személyek meglévő betegségeit. Az összes elhunyt 75 évesnél idősebb volt, és súlyos alapbetegségekben szenvedtek.”

Szerinte egyértelmű, hogy a Covid veszélyesebb, mint az oltás. Norvégiában is ismertek az oltásnak olyan mellékhatásai, mint fáradékonyság, rosszullét, szédülés és izomfájdalom.

A norvég egészségügyi hatóságok képviselői szerint az orvosoknak kellene egyedileg minden páciensnél mérlegelni, hogy az oltásnak vagy a nem-oltásnak nagyobb a kockázata.

Eljutottunk tehát ide: a vakcinát olyan korcsoporton tesztelték, amelyek számára nem jelent reális veszélyt a Covid-19. A vírusos betegségeknek inkább kitett korosztály számára viszont exponenciálisan megnövekednek esetleg halálhoz is vezető mellékhatásai.

Magyarul: az egyiknek fölösleges, a másiknak veszélyes.

Nem kell a vakcina. Legalábbis az ilyen nem, amelyet nem teszteltek az idősebb korosztályon.

Gyanítjuk továbbá, hogy az eleve bizonytalan PCR-tesztek továbbra is ki fogják mutatni a vírusokat a beoltottak közül[3]. Ami azt jelenti, időtlen időkig be van biztosítva a pandémia. Vége akkor lesz, hogyha a felelősök saját maguktól erre az elhatározásra jutnak, vagy akkor, ha a lakosság ráébred arra, valójában mire megy ki az egész, és kikényszeríti a pandémia végét.

A hír forrása:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9159959/Norway-denies-direct-link-deaths-33-elderly-people-Covid-vaccine-received.html
Evvel párhuzamosan az osztrák bulvárlap Kronenzeitung már 23 elhunyt idős beoltott után is etikai szempontból kényesnek ítéli meg az idősek beoltását.
Impf-Frage nach 23 Toten in Norwegen | krone.at

2021. január

Király József

[1] Erről Bayer Zsoltnak van egy jó összeállítása a Magyar nemzetben: Halottak és felelősök | Magyar Nemzet
A cikk megállapítása: A 2021. január 7-én nyilvántartott 10325 elhunytból csak 307 az, akik nem rendelkeztek súlyos, krónikus alapbetegséggel, melyek Covid nélkül is halálhoz vezettek volna.

[2]  Se szeri se száma a PCR-tesztek alkalmatlanságát tematizáló sajtójelentéseknek. Példaképp csak álljon itt a Müncheni Merkur jelentése: 60 tesztpozitív esetből 58 mégiscsak negatív lett 2020 novemberében. https://www.merkur.de/bayern/coronavirus-bayern-corona-tests-pcr-amper-panne-klinik-isar-ergebnisse-taufkirchen-zr-90082728.amp.html

[3] Lásd előző jegyzetünket, ill honlapunk vonatkozó írásait.

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Horváth Bertalan

    “Ahogyan a politika minden halálesetet a Covid rovására igyekezett írni, ahol valaha is volt egy pozitív teszt – bár az illetők nagy része súlyos krónikus alapbetegségekben szenvedett[1] – úgy igyekszik most ugyanaz a politika a haláleseteket nem az oltással, hanem az alapbetegségekkel összefüggésbe hozni. És ez nem magyar vagy norvég látásmód. Így reagál a világ legtöbb országában a covidnarratívát készpénzként elfogadó kormány az ellenzékkel (váltópárttal) karöltve és a sajtó széles körű támogatását élvezve.”

    Nagyon jól meg van világítva a vírus propaganda lényege. A háttérhatalom tagjai a helytartóikon és a médiájukon keresztül hazudoznak és manipulálja a föld lakosságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük