Dr. Wolfgang Wodarg: Miért erőltetitek, ha nagyobb a kár, mint a haszon?

Riasztó képet nyújtanak a gyógyszerek, oltóanyagok mellékhatásainak számadatai az EU EMA-adatbank alapján. Itt közzétett ábránk a 2020. április és 2021. március közötti időszakot öleli fel.

Az EU figyelő rendszerének adatbázisába (EMA) bejelentett nemkívánatos esetek grafikus ábrázolása a 2020. április és 2021. március közötti időszakra

De az értelmetlen oltási akciót, ha törik, ha szakad, folytatják. A szó szoros értelmében holttesteken gázolnak keresztül.
Ha igazak az oltóanyagok hatékonyságáról közzétett számadatok, akkor egy könnyű fertőzés megakadályozásához 140 embert kell beoltani. Másképp fogalmazva: Ha beoltanánk 60 millió német állampolgárt, 425.500-zal lenne alacsonyabb az enyhén fertőzött tesztpozitív személyek száma. Ez kevesebb, mint a lakosság 1 %-a. A többiek amúgyis javarészt immunok a keresztimmunitások következtében. Azaz semmi értelme az oltásoknak.
2021 januárjában 27.242-re ugrott fel a bejelentések száma. Februárban 52.183, márciusba 52.165 nemkívánatos mellékhatást jelentettek be. Így a 2020-as évhez képest ötször magasabb a bejelentett mellékhatások száma.

Az EMA adatbázis adatainak grafikus ábrázolása 2018 és 2021 márciusa között

Mindenki az AstraZenecáról beszél – nem ugyanolyan rosszak a többiek?

Az adatok közelebbi vizsgálata azt mutatja, hogy a bejelentett esetek ugrásszerű növekedését kizárólag az újszerű SARS-CoV-2 oltóanyagok okozzák.

Ha tovább elemezzük az adatokat, láthatjuk, hogy elsősorban a BioNTech/Pfizer mRNS preparátuma okozza a nemkívánatos mellékhatásokat. [Közzétevő: Természetesen ezt az oltások gyakoriságával összhangban kell vizsgálni. És így máris megállapíthatjuk, hogy a bejelentések nagyjából ugyanolyan arányúak mindhárom újszerű oltóanyagnál. Lásd előző bejegyzésünket: https://virusinfok.hu/2021/03/19/tobb-mint-20-orszag-felfuggesztette-az-astrazeneca-vakcinat/]

Mivel az EMA-adatbank nem tartalmazza a bejelentések járulékos adatait, úgymint életkor, nem, foglalkozás, nem állapíthatók meg, mely csoportok vannak nagyobb kockázatnak kitéve. Ez azonban egy kísérleti géntechnikai oltóanyaggal végzett oltás esetében elengedhetetlenül szükséges lett volna. Természetesen a kormány illetékeseinek, valamint a PEI (Paul Ehrlich Institut) közegészségügyi intézetnek a rendelkezésére állnak ezek az adatok (trombózis kockázata, stb.).

Az EMA a kockázatokat mindenképp alábecsüli. A tényleges gyógyszer-mellékhatásoknak csak kb. 3 %-a kerül bele a statisztikába. A német Corona Bizottság hírportáljának, a 2020News-nek beszámolójából tudjuk, hogy az oltások következtében fellépő haláleseteket is elhallgatják, illetve ezeket Covid-halottaknak állítják be. Lásd pl. Internetes blog beszámoló egy berlini idősek otthonából: Rettenetes halál az oltás után
Kórházak vonatkozásában, mint pl. a Würzburgi Egyetemi Klinika esetében a 2020News tudomására jutott, hogy a beoltott dolgozóknál fellépő, részben súlyos mellékhatásokat nem jelentették be, mint ahogy a gyakori betegállományba kerüléseket sem.

Az  AstraZeneca alkalmazását jó néhány országban felfüggesztették, legalább is átmenetileg. [Evvel egy külön bejegyzésben foglalkozunk: Több mint 20 ország felfüggesztette az AstraZeneca vakcinát.]

Egyes országokban az 55 éves életkor alatti nők oltásával hagytak fel az agyér-trombózisok szokatlanul magas száma miatt. A gyártó úgy reagált erre, hogy oltóanyagát VAXZEVRIA-nak nevezte át. Hátha ezután kevésbé lesz veszélyes.

Nem jobb a helyzet az USA-ban sem

Az alábbi ábra az USA CDC által fenntartott Vaccine Adverse Event Reporting System aktuális adatait tartalmazza. Az elemzők itt is felhívják a figyelmet arra, hogy felételezhető, hogy a nemkívánatos esetek nagoybb része nem jut el a statisztikákba.

Az USA másik riasztó számadatával, nevezetesen, hogy a beoltott állapotos nők vetélési aránya 366 %-kal megemelkedett a géntechnikai oltások következtében, egy önálló bejegyzésben foglalkozunk. Az ehhez kapcsolódó híradás:
Number of women losing babies after Vax increases by 366% | Principia Scientific Intl. (principia-scientific.com)

Dr. Wolfgang Wodargot itt röviden bemutattuk.
Források:
Viren sind nicht das Problem-bleiben Sie besonnen! – wodargs Webseite!
https://2020news.de/erschreckende-statistik-impfnebenwirkungen-jetzt-amtlich/
2020. április
A forások alapján közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email
Updated: 2021.04.05. — 19:47

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük