Deltától az omegáig…

Csalóka a remény, hogy megszabadulunk a vírusveszélyt szuggerálók napi propagandájától. Magyarországon jelenleg elviselhető a helyzet. A társadalom úgy tűnik, belenyugodott a dupla oltásba, és az embereket még az sem érdekli, hogy génmódosító “védőoltást” kapnak-e, pedig Nyugat-Európával, az USA-val szemben megvolna a lehetőségük, hogy éljenek az egyetlen hagyományos vakcina (Sinopharm) beadatásának lehetőségével. Amelynek veszélyessége, illetve mellékhatásai jóval kevesebb gondot okoznak, mint a génmódosítók. A csalóka remény azonban ősszel szertefoszlik. Személyes tippem, hogy erre a békement utáni napokban kerül sor, illetve gyanítom, hogy a kormánynak erre is, a negyedik hullám elhúzódó indítására is külön engedélyt kell kérnie a háttérhatalomtól.
Mindamellett, miután kifáradni látszik a brit mutáns kamu, gyorsan elő kellett venni a másikat, az indiai mutáns kamut. Ráadásul, miután az emberek elkezdtek számolni, hogy az indiai variánsnak jóval alacsonyabbak a mortalitási adatai, mint a klasszikus SARS-COV-2-é vagy a brit variánsé, a WHO úgy látta jónak, függetleníti ezt a variánst Indiától, és elnevezte delta variánsnak. Rögtön nem jut eszébe senkinek sem számolni, milyen kevés is az a 2700 halott 1,366 milliárd indiai lakosnál. A háttérből egyáltalán nem irányított sajtó pedig – mintegy vezényszóra – készségesen átvette a nevezéktant. A hírek szerint Müller Cecília szorgalmasan tanulja a görög ábécét, és ha jól halad, szeptemberre eljut az omegáig. Kicsit kevesli ugyan a 24 betűt, de már vannak elképzelései, hogyan fogja nevezni az újabb mutánsokat. Fölmerült a plusz, duplaplusz, triplaplusz bővítmény, és idővel számokat is kapnak majd az újabb variánsok. Tehát nem lehetetlen, hogy ősszel ilyen hírekkel találkozzunk:

Gyorsabban terjed, de kevésbé fertőz a brazíliai gamma-duplaplusz-12, mint az először Hondurasban kimutatott kappa-triplaplusz-33.

A Pfizer vakcina a vírus nukleinsavaknak a tüskeproteinokhoz történő gyorsabb kötődése miatt kevésbé hatékony a Mongóliában felfedezett szigma-heptaplusz-42 ellen, mint az ukrajnai epszilon-tetraplusz-11 ellen. De a kutatók bizakodnak egy új vakcina kifejlesztésében, és annak alkalmazása (az eddigi évi 38 oltás mellett) megoldás lehet a pandémia leküzdésére.

Brit tudósok szerint csak a hat hónap alatti csecsemők oltásával érhető el a nyájimmunitás az Argentínában fölfedezett omikron-heptaplusz-08 variáns ellen.

De térjünk vissza a nyár vitathatatlan slágeréhez a delta/delta plusz variánsokhoz.

Nem, a holttestek égetése nem a Covid miatt történik Indiában. Ennek okai a hindu vallásban gyökereznek. Míg a muszlimok és keresztények eltemetik halottaikat, addig a hinduk elégetik őket.

Rögzítsük le mindenekelőtt:

  • Amíg nincs hitelt érdemlően bizonyítva a vírus létezése, addig értelmetlen variánsokat keresni. Emlékeztetünk. A nukleinsavak, gének és fehérjék megtalálhatók a sejtekben. Vírussá csak számítógépen fűzték őket egybe (alignment). Az egyenes tudományos eljárás az volna, hogy a vírust izolálják a Henle-Koch féle posztulátumok szerint.
    Ehelyett a posztulátumok durva megsértését – tehát a klasszikus vírusizolálás hiányát – a szőnyeg alá söprik, és remélik, sem a média képviselői, sem a politika, sem az állampolgárok nem látják át a turpisságot. (Eddig bejött nekik.) A vírus izolálására vonatkozó, szakszerűen megfogalmazott kérdésre a Robert Koch Intézet csak dadogó, mellébeszélő, ködösítő választ tud adni, olyan linkekre utalva, amelyek sok mindent bizonyítanak, csak éppen a SARS-COV-2 vírusok létezését nem. https://fragdenstaat.de/anfrage/corona-virus-nachweis-nach-den-kochschen-postulaten/#nachricht-505527
  • Amíg nincs validált kimutatási módszer a vírusra, addig ugyancsak teljesen értelmetlen variánsokról beszélni.
  • Amíg a pánikkeltő híradások nem részletezik, hány vizsgálatból találtak hány delta variánst, és hány próbálkozás bizonyult eredménytelennek ennek megtalálására, ÉRTELMETLEN a kérdéssel foglalkozni, egyáltalán a problémakört agyunkig beengedni.

Egy elképzelt példa:

Nagy-Britanniában és Magyarországon vizsgálják a delta variánsokat.

vizsgálat időpontja Nagy-Britannia tesztek száma Nagy-Britannia pozitív Magyarország tesztek száma Magyarország pozitív
7.1 5 4 10 5
7.2 10 5 6 4
7.3 15 6 2 2

Hivatásos pánikkeltőink (a média tudósoknak nevezi őket) nyilván reggeltől estig harsognák, Nagy-Britanniában exponenciálisan növekszik a delta variánsok esetszáma, Magyarországon pedig – hála az oltási kampánynak – csökken.

És akkor még mindig nem tudjuk, célirányosan vagy véletlenszerűen vizsgáltak-e tünetes, tünetmentes személyeket, milyen volt a koreloszlásuk, akik tünetesek voltak, milyen jellegű tüneteket mutattak fel, ami széles skálán mozoghat az ártalmatlan náthától a súlyos légúti problémákig. Nem tudjuk, mi a helyzet a súlyos, krónikus alapbetegségekkel. Ugyancsak nem tudjuk, hogy állnak a vizsgálatok egyéb variánsok vonatkozásában. Nem, egy híradás sohasem fogja az adatokat részletezni, hanem mindig az elvárt narratívának megfelelően fogja kürtölni:

Nagy-Britanniában növekszik, hazánkban pedig csökken a delta variánsok esetszáma.
Avagy:
Nagy-Britanniában csökken, hazánkban pedig növekszik a delta variánsok aránya.

Tehát: politikai döntésként először megszületik a lakosság agyába szuggerálni kívánt üzenet, majd ahhoz gyorsan elvégeznek egy-két kamu tesztet. És amikor ezek megvannak, akkor jöhet a befolyásolás a média összes regiszterén.

E helyen megismételjük, amit már egyszer közöltünk honlapunkon.
“Óriási a diverzitás a tüskeproteinok tekintetében, több mint 20 ezer mutánst térképeztek föl. – mondja David Livermore, az East Anglia Egyetem orvosi mikrobiológia professzora.“

Mindezek előrebocsátása után egy, a hivatalos álláspontot tükröző állásfoglalás a delta és delta plusz variánsról az orosz TASSZ hírügynökség június 28-án kiadott összefoglalása alapján. (Automatikus fordítás, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk és nem vállalunk felelősséget.)
(Mivel Oroszország éppúgy a pánikkeltő gépezet része, mint a Nyugat országai, fenntartással kell venni az alábbi sorokat. Kommentárjaink zöld mezőben.)

“A médiában egyre többet hallunk az új, delta plusznak nevezett vírustörzsről, amely állítólag fertőzőbb, és az oltóanyagoknak is jobban ellenáll. A tudósok és szakértők között különböző vélemények vannak az új variáns veszélyességét illetően, és szeretnék a kutatások végét megvárni. Összeállításunkban a delta plusz variánssal kapcsolatos legfontosabb információkat foglaljuk össze.

Mi történt?

Az indiai hatóságok a múlt héten aggodalomra okot adónak minősítették a delta plusz koronavírus törzset (B.1.617.2.1 vagy AY.1).
Fertőzőképesebbnek tekintik, feltételezik, hogy könnyebben kapcsolódik a tüdősejt-receptorokhoz, és hogy ellenálló a monoklonális antitestekkel szemben, melyeket intravénásan juttatnak a szervezetbe, hogy a vírust semlegesítsék.
A delta pluszról először a Public Health England brit közegészségügyi hatóság számolt be június 11-én.
Az AY.1-fertőzést először olyan embereknél mutatták ki, akik Nepálban és Törökországban jártak. Időközben bebizonyosodott, hogy Indiában már április végén létezett a variáns.
Az indiai hatóságok szerint vannak más delta plusz variánsok is, de az AY.1 a legismertebb.

Mi az a delta plusz?

„Delta plusz“ a delta törzsnek (indiai mutáns) egy újabb variánsa. A delta variánst Indiában mutatták ki először 2020 októberében.

A WHO az indiai törzset kétszeresen fertőzőbbnek becsülte, mint az eredeti SARS-COV-2.”

Mely becslést a WHO a számára nagyon is jól ismert tények ellenére publikált. Az indiai variáns letalitási adatai tízszer alacsonyabbak, mint a SARS-COV-2-é. És nincs egy média, nincs egy újságíró, aki rámutasson az ordító ellentmondásra.

“A szakértők szerint a delta plusz még ennél is halálosabb lehet.”

Amely hírnek pont annyi a valóságtartalma, mint az ellenkezőjének: A delta variáns sokkal halálosabb lehet, mint a delta plusz, és a sima SARS-COV-2 még sokkal halálosabb lehet, mint a sima delta.

“A deltával szemben a delta plusz tüskeproteinjában van egy K417N-mutáció, amely segíti a vírust, hogy gyorsabban kötődjön a tüdősejtekhez. Feltételezik továbbá, hogy a K417N segít a vírusnak a semlegesítő antitestek elkerülésében.
Hasonló mutációt találtak a Dél-Afrikában fölfedezett béta variánsban és a brazíliai gamma variánsban. Egyes tudósok feltételezik, hogy a delta plusz a delta egyéb jegyeivel különösen fertőzővé és veszélyessé teheti az új variánst.”

Figyeljünk a szóhasználatra: Egyes tudósok… Lehet, hogy… Sejtések, feltételezések, szuggesztió, sohasem a csillapítás, de mindig a pánikkeltés irányába.

“Milyen gyorsan terjed az új törzs?

Soumya Swaminathan, a WHO vezető kutatója szerint világviszonylatban nagyon kevés, csak néhány tucat delta plusz fertőzést regisztráltak. Június 25-én Indiában 48 embernél mutatták ki a variánst.”

Kapaszkodjunk meg székünk karfájában: Kérdőjeles kimutatási módszerek, kérdőjeles tesztek, feltételezések, elképzelések, (katasztrófa)-forgatókönyvek. És még így is csak 48 ember…
Így néz ki a delta plusz, amit elő kellett kotorni a semmiből, mert nem fog már a SARS-COV-2-riogatás, nem fog a brit, az indiai, a dél-afrikai, stb. mutáns riogatás.

“Oroszországban is találtak egy delta törzzsel fertőzött személyt, a betegség enyhe lefolyású volt nála.”

Értjük? 145 millió lakosból találtak egy személyt, akinél szekvenálással kimutatható volt egy aminosav mutáció. És ugye azt is tudjuk, hogy a variáns kimutatás szekvenálással nem jár föltétlenül együtt a PCR-tesztes vírus kimutatással. Tehát létezik olyan, hogy kimutatnak egy aminosav mutációt, a PCR-teszt pedig negatív marad. Azaz nem sok köze van a mutációknak a vírusokhoz.
Covid-19: Neue “bretonische Variante” mit PCR-Test nicht nachweisbar | Euronews

“A CNN, Reuters és egyéb médiák egyidejűleg jelentik, hogy világszerte 200 delta plusz esetet regisztráltak. Az új törzset már 11 országban kimutatták. A legelterjedtebb az USA-ban, ahol a Public Health England szerint 83 AY.1-fertőzéses esetet állapítottak meg (2021. június 16-i állapot).”

200 eset világszerte! Bravó! Az egészben az a legbosszantóbb, hogy még csak nem is igyekeznek hamisságukat álcázni, hogy hihető legyen az átverés. A legordítóbb baromságokat kürtölik, amiket egy hetedikes iskolás is átlát. 200 eset még Magyarország viszonylatában is érdektelen volna. Eset: nem halálesetet, nem megbetegedést, hanem pozitív teszteredményt jelent, értéktelen, validálatlan tesztekkel.

“Evvel párhuzamosan gyorsan terjed a delta variáns (B.1.617.2) az egész világon. Már több tucat országban kimutatták. A szakértők szerint az indiai törzs Oroszországban magas fertőzőképességével tűnik ki.”

Aha. Magas fertőzőképesség. Szívesen látnánk erre vonatkozólag adatokat, milyen időszakban mekkora volt az egyes variánsok fertőzőképessége Oroszországban. Mert ti már annyit hazudtatok, tudósnak nevezett szélhámosok, hogy – fájdalom – csak úgy bemondásra semmit nem hiszünk el nektek.

“Rezisztens az új variáns oltóanyagokkal szemben?

A szakemberek nem csak attól félnek, hogy a delta plusz variáns fertőzőbb, hanem attól is, hogy ellenállóbb is az oltóanyagokkal szemben. Ha ez a félelem beigazolódik, újrakezdődhet a pandémia.”

Hát nem aranyos ez a kis delta plusz? Miután a nagyok* felosztották maguk között a világot, eddig 67 milliárd dollárt keresve néhány hónap alatt a kétadagos kamu oltással,  most mosolyogva jelentkeznek: Kéretik megismételni a produkciót! Nem, mert még egyszer ennyit akarunk keresni, hanem hát az a kis fránya variáns…
Persze, ha már így alakult, benyújtjuk a számlát az újabb 67 milliárd dollárról! És ugye mindegyikünk tudja: A kísérleti vakcinák szállítóit a világ államai felmentették mindenféle felelősségvállalás és kártérítési kötelezettség alól.
*Nagyok: USA, Oroszország és Kína gyógyszeripara

“Jelenleg a tudósok az egész világon megpróbálják kideríteni, mennyire hatásosak a jelenlegi oltóanyagok az új variánsokkal szemben.
A Leicesteri Egyetemen dolgozó Julian Tang professzor a CNN felé úgy nyilatkozik, hogy a mutáció erősen megnövelheti a vírus ellenállóképességét az oltóanyagokkal szemben. Valószínűleg feltételezhető, hogy K417N-mutáció az L452R- mutációval együtt – amelyek minden indiai mutációban jelen vannak – a delta pluszt jobban védi az oltóanyagokkal szemben.”

Hogyan? Most akkor mégiscsak indiai variáns? Amelyről már egyszer megállapítottuk, hogy a világ legbarátságosabb, legkevesebb halálos áldozatot követelő koronavírusa? (Már ha egyáltalán hitelt adunk a hamis kimutatásoknak, hamis méréseknek, hamis statisztikáknak.)
Továbbá: Tang professzor nem mindkét indiai variánsról, hanem minden indiai variánsról beszél? Hány indiai variánsról tud?
Továbbá: Ha az útmenti hajléktalan koldust megkérdezem:
Megnövelheti-e az indiai mutáció a vírus ellenállóképességét, magabiztosan meg fogja adni ugyanazt a helyes választ, mint Tang professzor: Lehet, hogy megnöveli.

“Evvel egy időben úgy nyilatkozott Dr. Chandrakant Laharia, indiai specialista Új-Delhiben a CNBC-nek, hogy az indiai szakemberek nem látnak specifikus okot arra, hogy aggódjanak az új variáns miatt. Jelenleg csak annyi biztos, hogy a delta plusz a deltának egy új mutációt felmutató variánsa.
«Egyetlen klinikai különbséget ismerünk, hogy a delta plusznak van egy bizonyos ellenállóképessége a monoklonális antitesteket alkalmazó kombinált terápiával szemben. De a különbség nem szignifikáns, mert a terápia még kísérleti, és csak néhány betegen alkalmazták.»“

Továbbra is: sejtések, feltételezések, de mindezek pánikkeltő felhangon, konkrétumok nélkül.

Rinat Maksziutov, a Vektor orosz kutatási központ igazgatója úgy nyilatkozott, hogy az epivakkorona nevű orosz oltóanyag hatékony az összes veszélyes koronavírus mutáció ellen, a delta és delta plusz törzseket is beleértve. (Az epivakkorona a Sputnik-V mellett egy másik orosz vakcina. Ezek mellett további vakcinák vannak fejlesztés alatt.)”

Így kell ezt fiúk, csak semmi cicó, semmi felaprózás. Hatékony, aztán kész.

“A WHO figyelemmel kíséri a kutatásokat a delta és egyéb variánsokról.”

Eddig tart a TASSZ jelentése.

Amelyet és a hasonló MTI jelentéseket, olyan kiváló kutatók magyaráznak, mint

Merkely Béla,
Müller Cecília
Farkas Ferenc
Szlávik János
Duda Ernő
Bodrogkői Zsolt
Rusvai Miklós
Karikó Katalin
és hasonszőrű társaik. Mindig a politika által elvárt narratívának megfelelően.

Olvasóinknak hisztériamentes nyári hónapokat kívánunk. Maszkjaikat tegyék el, és amikor vége lesz a budapesti Eucharisztikus Kongresszusnak szeptemberben, illetve az októberi Fidesz békemenetnek, akkor a vírus is visszatér. És amíg a magyar nép föl nem eszmél, és el nem zavarja a rémhírterjesztő, pánikkeltő társaságot, velünk is marad. Mert ne reménykedjünk. Maguktól nem fognak visszakozni. Önként nem fognak lemondani azokról az előnyökről, melyeket számukra a magyar nép sanyargatása jelent pandémia ürügyén.

Továbbvezető linkek a kérdéskörrel kapcsolatban:
https://www.nachdenkseiten.de/?p=73870

https://www.anti-spiegel.ru/2021/was-in-russland-ueber-die-covid-19-variante-delta-plus-berichtet-wird/?doing_wp_cron=1625905614.3431489467620849609375

https://www.dz-g.ru/Tanz-der-Viren-um-das-Grippe-Phantom-der-NWO-Oper

Vom Virus fabulieren und mit Proteinen hantieren

2021 július
Összeállította:
Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

Add a Comment
  1. Valamit le kell rögziteni, mert ma már a politika és az big pharma összefonodását lassan
    észre kell venni mindeninek. Én nem kivánom részeltezni és kielemezni azt, amit én tapasztaltam és olvastam.

    Hírforrás 1: Az EU-kommissionselnök férje, Heiko von der Leyen a BioTech-Cég: Orgenesis részlegében ül, mint Medical Director. Amihez állítólag nincs iskolája.
    Kérem a kedves olvasót ennek a ténynek a cáfolására, vagy a tény megerősítésére.

    forrás: https://uncutnews.ch/der-ehemann-von-eu-kommissionspraesidentin-ursula-von-der-leyen-ist-medizinischer-direktor-einer-neuen-biotech-firma/

    Hirforrás 2: Heiko von der Leyen a Linkedin-en.
    forrás: https://de.linkedin.com/in/heiko-von-der-leyen-62520b154

    Hirforrás 3: Az orgenesis cég érdekes info oldala.
    forrás: https://ir.orgenesis.com/assets/files/ORGS_IR%20Deck_2021.pdf

    Ha valamelyik általam közölt forrás nem érhető el, az csak ezért van, mert valakiknek
    érdekében áll a ködösítés. A ködösítés meglététére már az Hirforrás 1 is felhívta a
    figyelmet.

  2. Akinek még mindig nem világos, hogy milyen mellékhatások léphetnek fel egy
    mRNA oltóanyag ( Moderna ) beoltása után, annak ajánlatos egy kicsit megérteni a baj
    okát. Egyes magyar nagyágyú, okos tudosok képesek a híres professzornak,
    Sucharit Bhakdi-nak a veszélyre való felhívását kétségbe vonni. Azt mondják, hogy a
    professzor úr nem ad nekik szakmai hivatkozásokat, ami a kijelentését alátámasztja.

    Itt van két forrás egy másik szakértőtől, Az első írott, a második pedig videó formában.

    Dr. Vanessa Schmidt-Krüger itt dolgozik:

    Dr. Vanessa Schmidt-Krüger a MDC Max-Dellbrück-Centrum
    für Molekulare Medizin
    in der Helmholz-Gemeinschaft
    Molekulare Herz-Kreislaufforschung

    Link: https://www.mdc-berlin.de/de/person/dr-vanessa-schmidt-kruger

    Forrás 1: https://tkp.at/2021/01/03/gefahren-ausgehend-von-lipidnanopartikeln-in-mrna-impfstoffen/

    A képen jól látható, hogy a nano-részecskék milyen kárt tudnak okozni a természetes
    immunrendszer müködéséhez fontos szervekben, mint a máj és a lép.

    Forrás 2: https://www.bitchute.com/video/v5b2mgg1gFC6/

    A szakmai referenciák, amit a magyar nagyágyú kételkedők kértek a 2-ben megadott videóban
    az a 50:57-től láthatók.

    A szerző a forrás 1-ben közölt videó hivatkozások ma már nem mindengyike érhető el.
    A szerző ehhez magyarázatot is füzőtt, hogy miért.

    Na miért ?

    Mert a big pharma nem engedi meg a szabad véleménynek a kimondását.

    Aki még mindig forrást keres annak ajánlok egy viszonylag hosszú videót, amiben Dr. Vanessa Schmidt-Krüger elmagyarázza a 2021.01.29-én a – Stiftung Corona Ausschuß (37) ( Corona
    Bízottságnak ) a tapasztalatait.

    Ez sok mindenben megegyezik a forrás 2.-ben található információval, de sok más érdekes jogi aspektus is felszinre kerül.

    Például: 36:00-től a dózis 10 mg ugyanaz a hatást adja, mint a 30 mg, ennek ellere a 30 mg dózist alkalmaznak.
    De ennek a mellekhasa sokkal nagyobb. Miért ?
    Mert ez tudomanyosan nem elfogadható.
    Egy Moderna oltóanyag üveg tartalmával csak 5 embert szabad beoltani, de 6 adagért fizet
    Mo. a Pharmának ( Moderna ).

    49:00 Miert kell 2 -szer oltani az embereket ?

    Az oltáanyag cége nem elfogadható magyarrázatot adnak erre.

    Forrás:
    https://www.youtube.com/watch?v=EirTP613-YQ

    Ez a forrás már régebbi. De legújabban Korona Bizottság ülésén Reiner Füllmich elmondja,
    hogy No.-ban nem tudnak bírósági pert indítani, mert az igazságszolgáltatás itt nem
    független. De USA-ban az perekek elindították.

  3. A 60 éves amerikai Tim Zook, röntgen technikus a 2.-ik Pfizer oltás után nagyon beteg lett
    és hamarosan elhalálozott.

    Forrás ( a cikk angolul is fellelhető ):

    https://uncutnews.ch/autopsie-eines-mannes-der-nach-der-pfizer-impfung-gestorben-war-hatte-ein-vergroessertes-herz-aber-der-gerichtsmediziner-schloss-den-impfstoff-als-todesursache-aus/

    Az autotopsie, a bonctani vizsgálat egy abnormálisan megnagyobbodott szívet talált.
    Ami nagy valószinüség szerint az oltás következménye, a gyulladás ,de ezt a
    Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) kizártnak tartja.
    Tehát az embernek az oltás előtt semmi baja nem volt, de meg kell jegyezni,
    hogy egy kicsit túlsúlyos volt.

    Az felesége gyanút fogott és az meghalt szövetmintáit megőrzésre lefoglalta, egy esetleges
    későbbi bizonyítási eljárás lefolytatására.

    Sajnos a család két gyereke is megkapta a korona ellenes oltást. De ezeknek jelenleg
    szerencsére még most semmi bajuk nincs.

    A VAERS azt foglalta protokollba, hogy az oltások nagyon veszélyes betegségektől védenek
    meg, de azoknak a mellékhatásaik nem lehet kizárni.

    2020 Dezember 2020 és 2021 Julius 2.-a között a VAERS-nek 9048 halálesetet jelentettek,
    a COVID-oltássokkal kapcsolatban. Ebből 22 %-ban az esetek már az oltás után 48 órán belül
    jelentkeztek, 15 %-ban, pedig már a 24 órán belül és 37 %-ban már a beolotott elhalálozottak
    betegségi tüneteket mutattak ki 48 órán belül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük