Koronavírus oltások – két állítás

Idézzünk itt a koronavírus oltásokkal kapcsolatban  két egymásnak ellentmondó, egymást kizáró állítást. Az ország lakossága vagy az egyikkel, vagy a másikkal ért egyet.
1. állítás:
A kormány a külföldi oltásmaffia zsoldjában áll. Egyelőre áttekinthetetlen okokból[1] meghajol ennek a külföldi nyomásnak, gigantikus adósságokba és hitelfölvételekbe kényszeríti bele az ország népét, a gazdaságot súlyos válságba viszi, csakhogy eleget tegyen az oltásmaffia követelésének, és minden eszközt bevessen minden korosztály többszöri átoltására. A kormány ezért nem foglalkozik az esetleges alternatív megelőzési és gyógymódokkal, mint ivermectin, hidroxiklorokin, N-acetil-cisztein, még vizsgálati szinten sem.
Az oltóanyagok nagy része (mRNS oltóanyagok, vektor oltóanyagok) hosszú távon ismeretlen hatású, de már az eddigi tapasztalatok is komoly aggodalomra adnak okot. Egyelőre nem látszik, mikor lesz vége az oltáskényszernek. Elképzelhető, hogy a maffia ezt az idők végéig akarja folytatni, illetve a folytatást a kormány segítségével a lakosságra rákényszeríteni, avagy addig, amíg a lakosság bele nem pusztul. Értsd: a magyarság zöme kipusztul. Mivel a társadalom részéről eddig nem mutatkozott komoly ellenállás, a maffia akadály nélkül nyújthatja ki karmait a jövő záloga, a gyerekek felé. Mindennek csak a lakosság felébredése és a kényszerrel történő szembenállás félreérthetetlen kimutatása vethet véget.[2]  

2. állítás:
A kormányt egyetlen egy cél vezérli, a lakosság megvédése a koronavírustól. Ezért erőlteti az oltásokat, ezért vesz föl hiteleket, ezért vásárol lélegeztetőgépeket 300 milliárd Ft-ért, noha azok a jobbik esetben a kutyának sem kellenek, rosszabbik esetben indokolatlan esetben is erőltetik használatukat, ami a páciens halálához vezethet. Ezért a lakosságot sanyargató sok intézkedés a maszkviseléstől, idősávos bevásárlásoktól kezdve a lezárásokig.

Melyik állítás a helyes? Egyik biztosan az, a másik biztosan helytelen. Harmadik válasz nincs.

Hogyan tudjuk eldönteni? A kérdés nagyon nehéz. De van egy lehetőségünk.

Hányan ismerik Magyarországon Dr. Winfried Stöcker orvos, professzor, kutató, vállalkozó és feltaláló nevét? Legnépszerűbb keresőmotorunk ma, 2021. november 29-én 6-8 találatot ad, ami nem sok, de közte van a ripost.hu-nak egy májusi, és a Demokratának egy márciusi írása.

Nos, a Demokrata 2021 márciusában objektíven számolt be Stöcker kálváriájáról. Röviden:

Winfried Stöcker orvos, egyetemi tanár, vállalkozó, feltaláló

Stöcker, aki régóta otthon van az antitestek, antigének világában, kifejlesztett egy antigén oltást, amely bizonyíthatóan megnöveli a vírussemlegesítő antitestek számát – mellékhatások nélkül, és az mRNS oltóanyagokkal szemben a szervezetben esetleg ellenőrizetlenül túltermelődő genetikai információ hatásaitól sem kell tartani, mivel az antigén előállítása az emberi szervezeten kívül történik.

Stöcker az oltóanyag know-how-ját ingyen közzétette. Multimilliomosként ezt megengedheti magának. Az oltóanyag ára a jelenlegi anyagokénak töredéke. Egy cél vezeti, a hatásos és olcsó védekezés a koronavírus járvány ellen.

Stöcker sikeres saját tesztelései után elküldte a szérumot a gyógyszerek engedélyezésével foglalkozó Paul Ehrlich Intézetbe. Vizsgálat, engedélyezés és lovaggá ütés helyett Stöckernek azonban mondvacsinált ürügyek alapján bírósági hercehurcával kellett szembenéznie.

Nos, a kérdések, amelyek eldönthetik, melyik állításunk a helyes, és melyik a hamis:

1, Beszámolt a magyar főáramú sajtó az esetről? Vagy mélyen hallgatott?

2, A magyar egészségügy tudomást vett hivatalosan Stöcker találmányáról? Volt valaha is szándékában megvizsgálni, kipróbálni az oltóanyagot? Felajánlotta Stöckernek, a gyártás folyhat Magyarországon, ha már a németek ilyen fafejűek? (Jogilag ennek semmi akadálya nem lett volna, Stöcker örült volna.)

Kásler Miklós, Szlávik János, Boldogkői Zsolt, Merkely Béla, Müller Cecília, Duda Ernő, Orbán Viktor, Rusvai Miklós. Vírus ügyben mindig magabiztosan nyilatkoztak, a tökéletesen tájékozott ember benyomását keltették. Alternatíva nélkülinek tüntették fel a lezárásokat, maszkviselést, az oltásokat. A gyerekekét is. Soha nem vették a fáradságot, hogy vitába, eszmecserébe bonyolódjanak a hivatalos álláspontot megkérdőjelező állításokkal. Stöcker nevét nem ejtették ki egyszer sem. 

A válasz nem lehet kétséges. Így az sem, melyik állítás a helyes és melyik a hamis. Vélekedjen bárki is, bárhogyan is vírusról, járványról, nem feledkezhet meg azokról a csúnya, kellemetlen valamikről, amiket úgy hívnak, hogy tények.

Stöcker egyébként többször adott hangot migrációval kapcsolatos véleményének, amely megegyezik Orbán Viktoréval, de szembement Angela Merkelével.

Írásunknak az ad aktualitást, hogy Stöcker november 27-én oltási akcióba kezdett a saját tulajdonát képező lübecki repülőtéren, melynek rendőrségi beavatkozás vetett véget.

[1] A lehetséges válaszok mindegyike összeesküvést feltételez. Bizonyítani természetesen semmit nem lehet. Ma még legalábbis.

[2] Természetesen a balliberális ellenzék álláspontja egy fikarcnyit sem tér el a kormányétól, még ha vannak is elszórtan hangok a részleteket illetően. Schiffer András, az LMP frakcióvezetője például többször adott hangot eltérő véleményének az oltáskényszerrel kapcsolatban. A legmarkánsabb és legkövetkezetesebb álláspontot a Mi Hazánk Mozgalom képviseli, amely az Alkotmánybírósághoz fordult az oltások kényszerítése ügyében.

2021. november

Király József
okl. vegyészmérnök

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük