Covid-19 – A kronológia

Mai írásunkban távirati stílusban tekintjük át, milyen lépések vezettek a hisztéria világméretű kitöréséhez 2020 januárjában. Mindegyik pontunkhoz sokkal többet el lehetne mondani, de egyrészt olvasóink utána tudnak olvasni ezeknek, másrészt célunk, hogy az egyes dátumok segítségével rámutassunk, itt egy előre megtervezett hisztériapandémiáról van szó. Értelmetlen tehát denevér- és tobzoskameséket, halpiacot, véletlen, a vuhani víruslaborban történt sajnálatos balesetet emlegetni, melynek során kiszabadultak a vírusok – amely laborban éppen az ezen vírusok elleni védekezést kutatták. Mellékesen: E kutatást az USA gyógyszeripar, illetve Fauci gépezete finanszírozta adópénzekből, mégha az USA politikai gépezete nem is tudott róla hivatalosan[1].
1, Sertésinfluenza(?) járvány, USA, 1976
Az 1975-ös vietnámi kivonulás után meredeken zuhant a Ford-kormány népszerűsége. 1976-ban egy katona állítólag a sertésinfluenza következtében halt meg, a tényleges kórokozó a mai napig vitatott. A politika számára a legjobb mindig az akcionizmus, a határozott, gyors (látszat)cselekvés, mindez természetesen a választók érdekében. Így a kormány 40 millió embert olttatott be sertésinfluenza ellen. Ugyan nem lépett fel pandémia, de ezrek követeltek kártérítést a kormánytól a mellékhatások miatt. Ötszázan betegedtek meg Guillain-Barre-szindrómában (egy ideggyulladásban). Közülük 25-en meghaltak. Az oltás tehát veszélyesebbnek bizonyult, mint maga a betegség. [2]

2, Az AIDS-kérdéskör túlságosan komplex ahhoz, hogy néhány szóval elintézzük (USA, 1984).
A korabeli USA-ban a Reagan-kormány megnyitotta a pénzcsapokat a rákkutatás számára. (A pénzek és eredmények természetesen a gyógyszeriparnak váltak hasznára.) Igen elterjedt volt a felfogás, hogy a rákot vírus okozza. Így csak idő kérdése volt, hogy a kutatók prezentáljanak rákot okozó vírusokat, mint ahogy ez meg is történt a később AIDS-felfedezőként híressé vált Robert Gallo személyében. (Gallo 1974-ben “megtalálta” a leukémiát okozó HTL-vírust, majd miután a szakma nem tudta reprodukálni kísérleteit, tévedésnek nevezte csalását. Néhány évvel később “fölfedezte” egy Japánban ritka leukémia vírus kórokozóját, amit HTLV1-nek nevezett el. Erről is kiderült, hogy a fantázia terméke.)
A bomba 1984-ben robbant, amikor, a tudományos világban megszokott eljárástól eltérő módon Margaret Heckler, USA egészségügyi miniszter egy sajtótájékoztató keretében, kamerák kereszttüzében bejelentette, hogy Robert Gallo megtalálta az AIDS vírus kórokozóját.
A tények:

  • AIDS, mint fertőző betegség nem létezik. Az AIDS egy tünetegyüttes, jól ismert egyéb betegségek tüneteit foglalták össze és adták neki ezt a gyűjtőnevet. Természetesen igaz az, hogy a homoszexuális férfiaknak gyakran az átlagosnál gyöngébb az immunrendszere. Ennek oka azonban, hogy a szervezet próbál a természetellenesen a szervezetbe jutó idegen fehérjék ellen védekezni. És ha tartós az immunrendszer stresszelése, akkor bekövetkezhet annak összeomlása. Ha pedig ezt mérgekkel kezelik, ahogyan ez történt az USA-ban a nyolcvanas években, akkor máris súlyos tünetekkel áll szemben az orvos és a beteg. És ha több homoszexuális férfi járt így, az orvos inkább fertőzést kiáltott, mintsemhogy beismerje: téves volt diagnózisa, és gyógyszerként mérget írt fel. [3].
  • HI-vírus (sem HIV1, sem HIV2) nem létezik. Így a nem létező vírus természetesen nem okozhatja a tüneteket kiváltó betegségek egyikét sem.
  • Mivel HI-vírus nem létezik, ezek nem is fertőzhetnek. Erre folytattak kísérleteket az USA-ban, Németországban, a kapott eredményeket gyorsan a szőnyeg alá söpörték, mert ellentmondtak a hisztériának, a manifesztálódó dogmának.
    Ha az immunrendszer legyengülése még nem végzetes, a szimptómákat felmutató betegek életmódjuk megváltoztatásával máról holnapra meggyógyulnak.
  • A nemlétezésből következik, hogy gyógyszer sem létezik az AIDS ellen. Amit gyógyszerként (Bactrim, AZT, Retrovir és a vele rokon hatóanyagú szerek) adtak évtizedeken keresztül a betegeknek, az halálos méreg volt. Mivel a nyolcvanas évek végén nagyon egyértelmű volt az elhalálozás és a gyógyszerek adagolása közötti összefüggés, lecsökkentették a hatóanyag koncentrációt. Így ez mára lassabban ölő méreggé vált.
  • A nemlétezés másik következménye, hogy kimutatni sem lehet. Az ún. AIDS-tesztek bizonyos ellenanyagokat mutatnak ki, de olyanokat, amelyek más egyéb hatvan betegségnek is a jellemzői. Ráadásul az ellenanyagok arányát a kiértékelők önkényesen interpretálják.
  • Kétfajta imaginárius AIDS létezik: A nyugati és afrikai. A nyugati jellemzői:
    Kaposi szarkóma,
    gombás fertőzésű tüdőbaj (PCP),
    egyéb gombás fertőzések,
    kachexia (kiszáradás),
    immunhiány a sejten belüli (intracelluláris) kórokozókkal szemben.
    Afrikában a sokfelé jellemző alultápláltság, járványok és higiéniai körülmények tüneteit nevezték el AIDS-nek .

Az AIDS-hisztéria a kilencvenes évek közepén lecsengett, anélkül, hogy végleg fátylat borítottak volna rá. A hisztéria útnak indításakor még létezett a szocializmus, mint világrendszer. A keleti tömb tudós társadalma azonban teljes mértékben elhitte az amerikai állításokat.

A pandémia boszorkánymester Fauci már hivatalban volt a hisztéria kitörésének idején. [4]

3, Kary Mullis 1991-ben kifejleszti eljárását, mellyel genetikai anyagok, génszakaszok, nukleinsavak tetszőleges mennyiségben, viszonylag gyorsan sokszorozhatók (PCR – Polymerase Chain Reaction).
A találmányért Mullis 1993-ban Nobel-díjat kap. Később Mullis többször hangot ad véleményének, hogy eljárása alkalmatlan vírusok kimutatására. A szabadalmat Mullis munkaadója 300 millió dollárért eladja a Roche-nak.

4, Mivel az mRNS oltóanyagok kifejlesztését nem lehet sem egy évszámhoz, sem egy személyhez kötni, egy rövid összefoglaló erről:

Robert Malone az első számú szerzője annak a tanulmánynak, amely 1989-ben leírja, hogyan lehet lipidburokba csomagolt mRNS-eket a sejtbe juttatni, amely rábírja a sejtet bizonyos fehérjék termelésére. (Ugyanez a Malone 2020-ban figyelmeztet, a vakcinák által termelt fehérjék károsíthatják a test sejtjeit, és az oltás kockázatai meghaladják annak előnyeit a gyermekek és fiatalok számára. Ezt más tudósok és egészségügyi tisztviselők többször is megerősítik, természetesen a cáfolatok is zsinórban jelennek meg.

Ingmar Hoerr, a Curevac társtulajdonosa a 90-es évek végén fölfedezte, hogy az egerek szervezetébe juttatott mRNS immunreakciót vált ki. Megoldotta továbbá az mRNS stabilizálását. Ezek gyors lebomlása korábban a technológia elterjedésének fő akadálya volt.
A svéd Peter Liljeström 1994-ben egereket oltott mRNS-sel, és erős immunrekaciót figyelt meg. de az egészségügy-ipar túl kockázatosnak találta az eljárást, és nem fektetett be a további fejlesztésekbe. [5]

1997-2005: Drew Weissman és Karikó Katalin mRNS bázisú HIV/AIDS oltóanyagon dolgoznak. Itt a legnagyobb probléma, hogy az mRNS injekciók gyulladásokat okoznak a kísérleti egereknél. Erre úgy találnak megoldást, hogy módosítják az mRNS egyik nukleotidját: uridin helyett pszeudouridint építenek be.

Vitatott, hogy csakugyan ők-e az eljárás felfedezői. A Moderna cég szintén módosított RNS-eket alkalmazott, innen is származik a cég neve.

A lipid nanotechnológia kifejlesztése, illetve ezek adaptálása az mRNS oltóanyagokba a kanadai Pieter Cullis nevéhez fűződik.

5, Madárinfluenza-hisztéria, H5N1, 2005

A sajtó itt már profi módon részese volt a riogatás-kampánynak. Írásunk annak idején megjelent a Demokratában, ma annak honlapján kissé elrejtve még megtalálható.
Képzelt járvány;
A H5N1 nem válaszol – az eltűnt vírus nyomában.

https://demokrata.hu/tudomany/panik-betegseg-58285/

Az oltóanyag-gyártásra egy, Gyurcsány Ferenc üzleti köreihez köthető, Cipruson bejegyzett magyar magáncég (Omninvest) 4 milliárd Ft-ot kapott a magyar államtól. Valószínű, hogy ezt az USA befolyásos körei nem nézték jó szemmel. A világpiacon a Gilead Science kaszál nagyot Tamiflu nevű – súlyos mellékhatásokat generáló, amúgy hatástalan – gyógyszerével. A cég egyik főrészvényese Donald Rumsfeld USA hadügyminiszter.

6, A WHO 2009 áprilisában módosítja a pandémia definícióját,

amennyiben a kritériumok közül törli a “jelentős számú halott” kitételt. Mindez lehetővé teszi a WHO számára, hogy hét héttel később 6-os fokozatú pandémiának kiáltsa ki az újabb sertésinfluenza járványt. [6]
A Roche gyógyszeripari óriás közvetve nyomást gyakorol a WHO-ra. [7]

7, Sertésinfluenza II. kiadás, H1N1, 2009

A járvány itt már megmutatta hisztériás jellemzőit. Bár nem volt több áldozata, mint a szezonális influenzajárványoknak, az ellene való harc súlyosan megterhelte a nyugati államok költségvetését.

A sertésinfluenza II. és madárinfluenza főszereplőjéről a hatástalan, de súlyos mellékhatásokat generáló Tamifluról az alábbi linken olvashatunk egy tanulságos írást:
A Tamiflu-botrány – hogyan lehet a halvány lila semmivel milliárdokat keresni?

https://www.agstg.ch/magazin/magazin-archiv/61-/albatros-35/307-der-tamiflu-skandal-wie-man-millarden-verdient.html

Nota bene: 2010-ben még a főáramú sajtóban jelenhettek meg kritikus írások a témában. A gyógyszermaffia nyilván tanult ebből 2020-ig, és rövidre zárta a sorokat. A német főáramú sajtót jelentős, milliós támogatásban részesíti, nyilván ellentételezésként a kritikus hangok elfojtását várja el (követeli meg).

8, – 2010: A Rockefeller Alapítvány lejátszik le egy pandémiát egy előre megírt forgatókönyv alapján.

Néhány pont ebből:

  • víruspandémia magas fertőzési potenciállal és mortalitással
  • súlyosan megterhelt egészségügyi rendszerek több országban
  • sok fiatalkorú halott
  • a gazdaság összeomlik
  • a nemzetközi mobilitás súlyosan akadályoztatva lesz
  • a turizmus csaknem megszűnik
  • a globális szállítóláncok megszakadnak
  • a kiskereskedelmi egységeket bezárják
  • az USA demokratikus válságkezelése megbukik
  • a diktatórikus kínai válságkezelés sikeres lesz
  • az egyéb nemzetek a kínai modellt utánozzák
  • a diktatórikus berendezkedések megmaradnak a pandémia után is
  • a sokkolt lakosság elfogadja az ellenőrzés kiterjesztését és a diktatúrát
  • bevezetik a biometrikus ellenőrzést
  • a létfontosságú iparágak állami ellenőrzés alá kerülnek
  • többpólusú computerizált világrend USA dominanciával
  • filantróp alapítványok az USA kül- és biztonságpolitikájának részévé válnak, illetve a politika minden területen előjogokat élveznek.

A Rockefeller családról tudni kell, hogy régóta támogatják az eugenikát, azaz a fajtanemesítést. Ez az ő értelmezésükben azt jelenti, hogy az általuk értékesebbnek vélt embercsoportok (fajok) szaporodását elősegítik, az értéktelenebbnek, alacsonyabb rendűnek vélt fajok szaporodását pedig korlátozzák.

https://norberthaering.de/die-regenten-der-welt/lock-step-rockefeller-stiftung/ ill.

https://principia-scientific.com/2010-rockefellers-operation-lockstep-predicted-2020-lockdown/

Bill Gates többször hitet tesz az eugenika, a népességkorlátozás mellett.

Eszközök: A fogamzásgátlás hozzáférhetővé tétele, népszerűsítése.

9, Bill Gates 2012: Az a legjobb klímavédelmi megoldás, hogy kevesebben legyünk a Földön.

Képlete:

CO2 = P x S x E x C[CO2] 

CO2: Az emberiség teljes CO2-kibocsátása

P: az emberiség lélekszáma

S: szolgáltatás fejenként
E: Egy szolgáltatás energiatartalma

C[CO2]: Egy energiaegység által generált CO2-kibocsátás

A cél, mondta Gates, hogy ezt az értéket nullára redukáljuk. A P(eople) értékre vonatkozólag azt mondja: “Ha nagyszerűen dolgozunk az új oltóanyagok, az egészségügyi ellátás és a reproduktív egészségügyi szolgáltatások területén, akkor ezt talán 10 – 15 %-kal csökkenthetjük.”

Forrás: https://www.christianvoice.org.uk/index.php/bill-gates-and-the-new-malthusianism/

A forráslinken szó van még a Bill & Melinda Gates alapítvánnyal összefüggésben

  • férfiak időleges ultrahangos sterilizásáról, melyre az alapítvány komoly összegeket fordít
  • kényszersterilizálásról
  • a terhességmegszakításnak, mint a népesség lélekszáma ellenőrzésnek eszközéről, melyet szintén támogat az alapítvány
  • csak nők számára adott “tetanusz védőoltásokról” – abortuszt, illetve meddőséget előidéző mellékhatásokkal.

A történet innentől kezdve lesz izgalmas.

10, 2015 március 16:

A Bill & Melinda Gates Alapítvány 52 millió USD-t fektetett be a CureVac-ba, egy hírvivő RNS (mRNS) alapú vakcinákra szakosodott német vállalatba. A beruházás egy ipari méretű vakcinagyártó létesítmény felépítését finanszírozza, amely megfelel az FDA szabványainak. Az alapítvány külön finanszírozza a CureVac mRNS platformján alapuló profilaktikus vakcinák kifejlesztését a fejlődő országokat érintő betegségek kezelésére. A CureVac technológiája természetes és kémiailag módosított mRNS-t használ adathordozóként, hogy az emberi szervezetet saját fehérjék előállítására ösztönözze, amelyek képesek a betegségek leküzdésére.

https://cen.acs.org/articles/93/i11/Gates-Foundation-Backs-mRNA-Vaccines.html

11, 2015: Bill Gates egy olyan előadást tart a TED tudományos ismeretterjesztő társaságnál, amelyben lényegében előre bejelenti a következő koronavírus-járványt, és azt, hogy oltásokkal fogunk védekezni ellene.

Idézünk Bill Gatesnek az előadásából:

Ha valami több mint 10 millió ember halálát okozza a következő néhány évtizedben, az valószínűleg egy nagyon fertőző vírus,
nem pedig háború.

 Nem állunk készen a következő járványra.
Ez oda vezethet, hogy a következő járvány drámaian pusztítóbb lesz, mint az ebola. De megvannak a technológiáink, hogy nyomon követhessük a fertőző személyek mozgását.

A vírus forrása lehet egy természetes járvány, például az Ebola, vagy lehet bioterrorizmus.

Tehát itt van, mi történne. Nagyon-nagyon gyorsan elterjedne az egész világon. És láthatjuk, hogy több mint 30 millió ember hal meg ebben a járványban. Ezért a következő járvány idején a katonaságnak és a gyógyításnak együtt kell működnie. Mert a katonaság gyorsan bevethető és hatékony.

Olyan előrelépések vannak a biológiában, amelyeknek drámaian meg kell változtatniuk a kórokozó vizsgálatának átfutási idejét, és képesek legyünk előállítani az adott kórokozó számára megfelelő gyógyszereket és vakcinákat.

A Világbank becslése szerint, ha globális influenzajárvány lesz, akkor a globális jólét több mint 3 billió dollárral csökken, és milliárdok és milliárdok halálozása várható. A járvány szimulációját előre le kell játszanunk.

Az oltásnál és diagnosztikánál még sokat kell fejlődnünk.

Fehéren feketén itt van előttünk:  Bill Gates 2015-ben már nemcsak a járványról tudott, hanem a mindenható csalárd PCR-módszerről, amelynek központi szerepe lesz a hisztériában, a lakosság katonai fenyegetéséről[8], az Event 201 néven 2019-ben megvalósult főpróbáról, a mobiltelefonos nyomkövető alkalmazásról, a vakcináról, mint a járványkezelés legfőbb eszközéről.
Ha mindezeket nem ő, hanem egy hétköznapi ember hirdeti, az illetőt csendes őrültnek könyveljük el. De mivel Gatesről van szó, látnoknak nevezik, aminek szuggerálásából természetesen a média is kiveszi részét.

12, 2017: Bill Gates a müncheni biztonsági konferencián az alábbi szavakkal figyelmeztet a következő pandémia veszélyeire.

„Képzeljük el, hogy valahol ezen a világon létezik egy fegyver – vagy hogy kifejlődhet –, amely több tízezer vagy millió ember megölésére, a világgazdaság megállítására és az egyes nemzetállamok káoszba sodrására képes.” – mondta Gates a katonaságnak és a geostratégáknak, akik hallgatták őt.

“Ez azonban nem hipotetikus helyzet, hanem pontosan az, amiben vagyunk. Nem tudhatjuk, hogy ezt a fegyvert ember alkotta-e vagy az evolúció terméke. Egy dolog azonban szinte biztos: Egy rendkívül végzetes világjárvány fog bekövetkezni életünk során. Erre csak a világközösség egésze tud megoldást találni. Ennek eszközei:

  • Egy úgynevezett vakcinaplatform kidolgozása avval a céllal, hogy a tudósok olyan univerzálisan alkalmazható oltóanyagot találjanak, amely kisebb módosításokkal különféle betegségek ellen is alkalmazható. Erről már vannak alapkutatások, de hiányzik az anyagi forrás.
  • Fel kell készülnünk a járványokra, ahogy a katonaság a háborúra. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a katonaságnak is a vírus elleni küzdelem szolgálatába kell állítania egészségügyi és logisztikai kapacitásait, hanem azt is, hogy a magatartási szabályok gyakorlásával a lakosság is felkészüljön a súlyos világjárványra.”

A Microsoft alapítója már kiszámolta javaslatait: az előkészületek évente 3,4 milliárd dollárba kerülnének a világgazdaságnak. Becslése szerint a pandémia várható károkozása jóval magasabb: 540 milliárd dollár.

“A halálos világjárványok veszélyét látom a prioritási listánk élén.”

Ezért gondolja Bill Gates, hogy a hallgatósága pontosan a megfelelő címzett üzenetéhez: „A járványok mindannyiunk problémáját jelentik – és vezetőként nem hagyhatjuk figyelmen kívül őket.” A pandémia a nukleáris konfliktusok, a klímaváltozás mellett a harmadik nagy fenyegetés, amellyel a mai világnak szembe kell néznie.

Forrás: https://www.businessinsider.de/wissenschaft/gesundheit/bill-gates-warnte-bereits-2017-auf-der-muenchner-sicherheitskonferenz-vor-einer-pandemie-die-bis-zu-30-millionen-menschen-toeten-koennte-und-zeigte-einen-plan-auf-damit-umzugehen/

És evvel elérkeztünk a 2018-as kulcsfontosságú évhez.
Itt az ideje, hogy ráirányítsuk a figyelmet a hisztériapandémia egyik kulcsszereplőjére, a Biontech SE[9]-re, illetve annak fő részvényesére és ügyvezetőjére, Ugur Sahinra.

13, Biontech: Amikor jósok, látnokok és jövőbelátók egymásnak adják a kilincset.

A cég éveken át a rákbetegségek gyógyítását kívánta megcélozni személyre szabott génterápiával. Ide jött Karikó Katalin 2013-ban, miután az USA-ban több szabadalmat nyújtott be Drew Weissmannal közösen. (Nature)

A Biontech nem volt különösen sikeres, évről évre csak veszteségeket termelt. CEO[10] Ugur Sahin 2015-ben mégis azt közli Karikóval, erkölcsi kötelességük hozzákezdeni a fertőző betegségek elleni vakcinák kidolgozásához. Karikó látnoki képességekkel rendelkező tudósnak nevezi Sahint. Minő véletlen: 2018 óta együtt dolgoznak a Pfizerrel, influenzavírus elleni vakcinák kifejlesztésében.

Karikó: “2019 végén éppen ott tartottunk, hogy elkezdjük a klinikai teszteket, amikor beütött a koronavírus-pandémia. Sahin 2020 januárjában(!) felismerte, hogy a Vuhanból érkező hírek alapján a SARS-COV-2 vírusra kell koncentrálnunk. Ő tervezte meg az mRNS-vakcina kódoló szekvenciáját a Vuhanból származó információk alapján. A korábbi években az én kutatócsoportom javította az mRNS-konstrukciót, és alkotta meg a vakcinában használt megfelelő burok szerkezetét és összetételét. A Pfizer hamarosan belépett, annak ellenére, hogy eredeti megállapodásunk egy influenza elleni védőoltásra vonatkozott.” [11]

Ismét csak: Hogy micsoda véletlenek vannak… És milyen sajnálatos: Ez a csúnya pandémia megakadályozta az mRNS bázisú influenza-vakcina reguláris klinikai engedélyeztetési eljárását…

Nos, a Biontech 2018-ban egy 305 millió dolláros pénzinjekciót kap a Pfizertől. Erre utal Karikó Katalin a PNA-nak adott interjújában.

Ezt követi a Bill & Melinda Gates alapítvány 55 millió dolláros befektetése a cégbe.

„Mainz, 2019. szeptember 4. – A BioNTech a klinikai szakaszban működő biotechnológiai vállalat, amely a rák és más súlyos betegségek kezelésére szolgáló, betegspecifikus immunterápiákra összpontosít, ma bejelentette, hogy megállapodást kötött a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal (Gates Foundation) HIV- és tuberkulózis-programok kidolgozására, amelyek tovább bővítik a vállalat “fertőző betegségek” portfólióját. Ez a partnerség egy 55 millió dolláros kezdeti tőkebefektetést tartalmaz, amely várhatóan a következő héten zárul le. A pénzeszközöket preklinikai vakcina és immunterápia jelöltek kifejlesztésére fordítják a HIV és a tuberkulózis fertőzések megelőzésére, valamint a HIV-betegség hosszú távú antiretrovirális terápia nélküli remissziójának megvalósítására. A teljes együttműködési finanszírozás elérheti a 100 millió dollárt a potenciális jövőbeli Gates Foundation támogatásokon keresztül, amelyeket a jelöltek klinikán történő értékelésének támogatására és új fertőző betegségekkel kapcsolatos projektek kezdeményezésére használnának fel.

Forrás: https://investors.biontech.de/news-releases/news-release-details/biontech-announces-new-collaboration-develop-hiv-and/

A pénzesőt a Merkel-kormány folytatja – csak 2020-ban egy 375 milliós segélyben részesítette a Biontech-t (szegények, biztosan nagyon rá voltak szorulva Bill Gates és a Pfizer százmilliói után). A német kormányra nem fogható rá, hogy garasoskodik az adópénzekkel. A Biontech mellett a Curevac 252 millió €, az IDT Biologika 114 millió € vissza nem térítendő támogatást kapott. [12] Ugye emlékezünk rá: 2015-ben a Curevac is Bill Gates kedvezményezettjei között volt az mRNS vakcinagyártás területén.

A cég összesített pénzügyi eredményei 2009 és 2019 között:

Az összes veszteség tehát tíz év alatt 400 millió €-t tesz ki, ebből csak a 2019-e s év 179 milliót termel.

Mindezek ellenére ebben az évben, valamint az előző 2018-as évben furcsa, hatalmas összegű részvénykibocsátások történnek cégnél.

 

Tehát így növekedett az egyes személyek kezében lévő részvények értéke:

(Türeci Sahin felesége.) A Jósok Egyesületének Angela Merkel mellett más tagjai is vannak. A Biontech társalapítója, Türeci, Sahin felesége bevallja: már 2019 végén készültek a pandémiára. Véletlenül minden érintett már előre tudta, hogy a Biontech mRNS vakcinája lesz az első, világszerte jóváhagyott vakcina egy influenzaszerű betegség ellen, amellyel a cég végre tényleg pénzt keres. Emlékeztetőül: a Biontech korábban még nem hozott forgalomba ilyen vakcinát, és mRNS-oltás sem jutott át az akkor még általános és előírt orvosi vizsgálatok 2. fázisán.

A pénzügyi vizsgálatok több mint helyénvalóak lennének, vélekedik forrásunk.

Leleményes gazdasági nyomozók esetleg olyanra bukkanhatnának, hogy itt nem jóslásról, előérzetről, hanem gigantikus csalásról, az emberiség történetének talán legnagyobb gazdasági bűncselekményéről van szó, amit itt követnek el a világ szeme láttára.
Forrás: https://report24.news/merkel-gates-sahin-dubioses-treffen-der-pandemie-treiber-schon-2018/

 

14, Folytassuk a kronológiát a 2018-as év fontos eseményével, az októberben megtartott „World Health Summit 2018“ nemzetközi egészségügyi konferenciával.

Ennek kapcsán a Frankfurter Allgemeine Zeitung megemlíti[13], hogy a Bill & Melinda Gates alapítványnak köze van újszerű vakcinák kifejlesztéséhez, illetve, hogy ma (2018-ban) már léteznek vakcinák, melyek 2014-ben még egy korai fejlesztési stádiumban voltak.

A rendezvény hivatalos videója itt:[14]

Természetesen itt is jelen van a jóságos filantróp Bill Gates (aki hol a túlnépesedés, hol egy 30 millió áldozatot követelő járvány miatt aggódik, a nyavalya sem érti ezt), Tedros Adhanom Ghebreyesus WHO főtitkár. Furcsa mód jelen van az akkoriban még teljesen ismeretlen németországi török onkológus, milliós veszteségeket termelő vállalkozó és látnok, Ugur Sahin. És ha valakinek még hiányérzete lenne: A konferenciának az a berlini Charité ad otthont, ahol virológusként dolgozik Christian Drosten, aki 2020 januárjában majd szintén látnoki képességekkel megáldva szinte órákon belül meg fogja oldani a SARS-COV-2 tesztelést a PCR módszerrel. Teljes a jövőbelátók csapata a 2020. januári pandémia indításához. Hogy micsoda véletlenek vannak… Hogy ez a sok véletlen még a szervezőknek is túl sok volt, mutatja, hogy a konferencia honlapján 2020 áprilisában még ott volt az illusztris vendégek társaságában Ugur Sahin. Érdekes módon májusban már hiányzott.

Valaki úgy ítélte meg, gyanús lenne Sahin személye a rendezvényen, ezért nemes egyszerűséggel levágták a képről. Sahin előadása (rákterápiáról, véletlenül sem mRNS oltóanyagokról) itt:[15]

15, 2019-ben felpörögnek az események.

Augusztusban 74 éves korában tüdőelégtelenség következtében meghal Kary Mullis, a PCR-technológia Nobel-díjas feltalálója, ismert AIDS-kritikus.

Ebben a videoban a következőket mondja:

Mullis:
Ha jó csinálják, a PCR-rel majdnem minden kimutatható mindenből.
Szinte átvesszük a buddhista koncepciót, hogy minden mindenben van.
Nagyon kevés olyan molekula van, amelyből ne volna legalább egy a szervezetben.
Átverés azt állítani, hogy ennek volna jelentősége.
A PCR lehetővé teszi, hogy egy elhanyagolható mennyiséget addig sokszorozzak, amíg mérhetővé nem válik, és aztán azt állítani, hogy ennek van jelentősége.
A teszt nem azt mondja, hogy beteg-e az ember, vagy hogy amit talált, az valóban káros-e.”

Halálát az alternatív blogok titokzatosnak nevezik, ütős bizonyítékot idegenkezűségre senki nem tudott prezentálni. Fogalmazzunk úgy, hogy halála igen jól jött a pandémia-gépezetnek.

16, Halála után nem egészen egy hónapon belül a 2019. szeptember 4-én a Biontech megkapja az 55 milliós pénzügyi támogatást Bill Gates alapítványától, aki mellesleg (hátha valaki nem tudná) a WHO legnagyobb magánszponzora. Föntebb tájékoztatunk erről.

17, 2019 októberében megtartják az Event 201 pandémia gyakorlatot, amit mi a pandémiahisztéria elindítása előtti utolsó nagy főpróbának tekintünk.

Az Event 201 szervezői: csupa jótékony,emberbarát szervezet…

Részletek erről: Covid-összefoglaló 30 pontban (virusinfok.hu) 20. pont,

Illetve: https://apolut.net/wurde-die-corona-krise-geplant-von-paul-schreyer/

Ez utóbbi linken a szerző kitér a tájékoztatás furcsaságaira is 2019 decemberében ill. a következő év januárjában.

Mindezek után Sahin ártatlan kisfiúként arról beszél, hogy 2020 januárjában reggelizés közbeni újságolvasásnál jött az ötlet, hogy “segít” az mRNS oltóanyagokkal.

A Mathias Döpfnerrel (Axel Springer AG) készült interjúban a magát „újítónak és problémamegoldónak” tartó két díjazott – Sahin és felesége – arról beszélt, hogy mi hajtja őket, és hogyan olvastak a vuhani esetekről 2020 januárjában a reggelizőasztaluknál, és döntöttek úgy, hogy segítenek. Arra a kérdésre, hogy minden sikerük ellenére hogyan maradtak ilyen szerények, Uğur Şahin így válaszolt: „A munkánkra koncentrálunk. Nagyon szeretjük a tudományt. Nagyon szeretünk tudósokkal dolgozni, és megpróbáljuk kideríteni az igazságot, és megoldásokat találni.”

Az ember majd elolvad ennyi filantróp láttán és hallatán.

https://www.youtube.com/watch?v=x_m_lZnDm80

Záró gondolatként utalunk Toroczkai László közvélemény-kutatására. https://www.youtube.com/watch?v=pa-1tX-lRQ4

Követőit kérdezte meg 2021 novemberében, mit gondolnak a vírus eredetéről.

15 ezer válasz érkezett, melyek így oszlanak meg:

Fentiek ismeretében úgy gondoljuk, az első (14 %) és harmadik (8 %) válasz kiesik. Marad a szándékos, emberiség elleni bűntett (72 %), vagy a kamu opció (6 %).

Jegyzetek:

[1] https://virusinfok.hu/2021/06/13/tobzoska-nathas-denever-es-halpiac-rehabilitalva/

[2] Az 1976-os eseményekről a 2009-es sertésinfluenza hisztéria kapcsán írt William Engdahl. A német fordítást az alábbi linken találtuk, jelenleg nem elérhető a tartalom.
http://info.kopp-verlag.de/news/rechtliche-immunitaet-fuer-die-hersteller-von-schweinegrippe-impfstoffen.html

[3] Dinitrogénoxid – kéjgáz – inhalálása, az életmód miatti tünetek kezelése Bactrimmal, ami csak rontott a beteg állapotán.

[4] A számtalan hivatkozásból csak egyet adunk itt meg:
https://www.torstenengelbrecht.com/artikel_wissenschaft/comed_aids_jan_2013.pdf

[5] Die verworrene Geschichte der mRNA-Impfstoffe (nature.com)

https://www.pnas.org/content/118/51/e2119757118

[6] https://www.arznei-telegramm.de/html/2010_06/1006059_01.html

[7] https://www.voltairenet.org/article203324.html

[8] Katonák a kórházakban Budapesten, páncélosok az utcán, népegészségügyi vírustájékoztató két katonatiszttől közrefogva – Gates ezt már 2015-ben tudta.

[9] SE: Societas Europaea = Európai Részvénytársaság

[10] CEO: Igazgatósági Tanács elnöke

[11] https://www.pnas.org/content/118/51/e2119757118

[12] https://www.zdf.de/nachrichten/wirtschaft/corona-impfstoff-bund-foerderung-100.html

[13] https://www.faz.net/aktuell/wissen/medizin-ernaehrung/von-der-epidemie-zur-pandemie-keime-ohne-grenzen-15847887.html

[14] https://www.youtube.com/watch?v=9kMz7dL4owk

[15] https://www.youtube.com/watch?v=ndak-dJej9A

2021 december
Király József
okl. vegyészmérnök

 

Print Friendly, PDF & Email

2 hozzászólás

Add a Comment
  1. Elhunyt az egyik legszeretettebb hozzátartozóm, TERMÉSZETESEN Cohenvid fertőzést írtak a zárójelentésében. Nincs biztos adatom, de minden személy után, aki nem Cohenvides volt és mégis azzá tették, vagy azt írják róla zárójelentésben a kórháznak nevezett kivégző intézményekben, ezért fejkvótát fizet az állam, a pénz összegéről több adatom van, ezért nem írom le, de a százezer logikusnak tűnik, hiszen 40 ezret hazudnak a statisztikák Choenvid-halottakról, 40 ezerszer 100 ezer az 4 milliárd forint, ennyit a politikusok, háttérhatalmi bankárok naponta ellopnak, bezsebelnek, tehát a 600 ezer forint fejkvóta, a 24 milliárd kifizetése a kórházaknak is csepp a tengerben, amit legtöbb pénzt hallottam.
    A jövő.
    Amennyire a jelenlegi helyzetet értékelni lehet, Kína, Oroszország aranyfelvásárlásai miatt a dollár bedől, viszont a háttérhatalom mindegyik páholyának hatalmi eszköze a dollár volt. Sem a jüan sem a rubel nem fog a helyébe lépni, először hiperinfláció – az áremelések Európában ezt jelzik -, a pénz teljes elértéktelenedése, elektronikus pénz bevezetése, ami már a bankoknál zajlik, hogy lassan papírpént nem lehet betenni a bankba. Az elektronikus pénz mellett két forgatókönyv valószínű. Az emberek biológiai fegyverrel való kiirtása, a többségé. Vagy éhínség, gyógyszerhiány, áruhiány létrehozása, polgárháborúk gerjesztése kirobbantása, bizonyos mennyiségű kézifegyver készletek szabaddá engedése. Vagy mindkettő egyszerre, ez a harmadik. A hadseregek, haditechnológiák kizárólagosan a háttérhatalom magánhadseregévé válnak, ahogyan most is azok, a stratégiai objektumok védelmét, a háttérhatalom energiaforrásainak és életterének védelmét fogják ellátni, valamint időnként beavatkoznak a polgárháborúba. Ahhoz hogy egy hadsereg egy egész országot felügyeljen, meg kell szállja saját országát, ehhez emberanyag kell. Irakot nem lehetett megtartani Amerikának, mivel nincs az az ember mennyiség, ami megszállva tudná tartani. Haditechnika ellenére. Persze a Szovjetúnió is megszállva tartotta az országot százezer katonával, tankokkal, stb., de nem ez volt a fő dolog, hanem a szovjet hadsereg, ami emögött állt. Kétfrontos háború már ebben az esetben sem oldható meg, ha egy ország hadereje vagy jelentős része saját országát szállja meg, akkor egy másik országgal kirobbantott háború végzetes lehet.
    Az éhínség polgárháború nélkül is bekövetkezik a pénz kivonásával. A gyógyszerhiánytól, illetve annak megfizethetetlenségétől meghal minden beteg, azok biztosan akik létfontosságú gyógyszereket szednek.
    Lassan fogják kiirtani az emberiséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük