Ehud Qimron professzor: Tisztelt Egészségügyi Minisztérium, itt az ideje a kudarc beismerésének!

Nem, nem egy alusipkás gyíkember-grafénoxid hívő, hanem Ehud Qimron professzor, a Tel-Avivi Egyetem Mikrobiológiai és Immunológiai Tanszékének vezetője és az egyik vezető izraeli immunológus intézett nyílt levelet az Egészségügyi Minisztériumhoz, amelyben élesen bírálja a koronavírus-járvány izraeli – sőt globális – kezelését. Eredeti héber nyelvű levél : N12 News (2022. január 6.);
Lásd még: Qimron professzor 2020. augusztusi előrejelzése: „A történelem fogja megítélni a hisztériát” (INN).
Magyarországon előszeretettel tekintenek Izraelre, mint a pandémiahelyzet kezelésének mintaállamára. Fog-e a sajtó erről a levélről, illetve a levél által az izraeli társadalomban keltett hullámokról beszámolni? Kásler Miklós miniszterelnök úr, a pandémia megmondóemberek csapata[1] találva érzik-e magukat a levél olvasatakor? Hiszen a levélben megfogalmazott visszásságok kísértetiesen ugyanazok, mint Magyarországon. 

Tisztelt Egészségügyi Minisztérium, ideje beismerni a kudarcot!

A végén mindig kiderül az igazság, és a koronavírus-politikával kapcsolatos igazság most kezd előtűnni. Amikor egymás után omlanak össze a destruktív koncepciók, nem marad más hátra, mint hogy ezt elmondjuk a pandémia menedzsereinek. Nos, elmondtuk.

Két év elteltével mindannyian felismerjük, hogy egy légúti vírust nem lehet legyőzni, és az ilyen kísérlet kudarcra van ítélve. De Önök ezt nem ismerik be, mert az elmúlt két évben szinte egyetlen hibát sem ismertek el. Utólag viszont jól látszik, hogy Önök szinte mindenben csúfos kudarcot vallottak, és már a média is nehezen tudja elhallgatni a tényeket.

Önök a minisztériumban nem voltak hajlandók elismerni, hogy a fertőzés hullámokban jön, amelyek maguktól lecsengenek, figyeljék és kutassák azt akármennyi ideig is. Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy a hullámok minden lecsengése kizárólag az önök cselekedeteiknek tudható be, így hamis propagandával “leküzdötték a járványt”. És újra megszüntették a járványt, és újra és újra és újra.

Önök nem hajlandók elismerni, hogy a tömeges tesztelés hatástalan, pedig saját vészhelyzeti terveik ezt kifejezetten kimondják (“Pandémic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, 26. o.).

Önök nem voltak hajlandók elismerni, hogy a fertőzésen átesés inkább véd, mint egy vakcina, bár a korábbi ismeretek és megfigyelések azt mutatják, hogy a beoltottak, akik nem estek át a betegségen, gyakrabban fertőződnek meg, mint az oltatlan, de betegségen átesett személyek. Önök a tapasztalatok ellenére nem voltak hajlandók elismerni, hogy az oltottak továbbadhatták a fertőzést. Önök ennek alapján azt remélték, hogy a védőoltással sikerül elérni a nyájimmunitást – de Önök ebben is kudarcot vallottak.

Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják azt, hogy a betegség jóval veszélyesebb az egyéb alapbetegségekkel együtt élők csoportjára és az idősebb felnőttekre, mint a fiatalabbakra, pedig erről Önök már 2020-ban tudomást szereztek Kínából.

Önök megtagadták, hogy elfogadják a “Barrington-nyilatkozatot” – amelyeket több mint 60.000 tudós és orvos írt alá – vagy a józan ész egyéb programjait. Önök úgy döntöttek, kigúnyolják, rágalmazzák, eltorzítják és lejáratják őket. Önök a megfelelő programok és személyek helyett olyan szakembereket választottak, akik nem rendelkeznek megfelelő képzettséggel a járványkezeléshez (fizikusok, mint vezető kormányzati tanácsadók, állatorvosok, biztonsági tisztek, média munkatársai stb.[2]).

Önök elmulasztották, hogy megfelelő hatékony rendszert állítsanak fel az oltások mellékhatásainak bejelentésére, sőt, a mellékhatásokról szóló jelentéseket törölték saját facebook-oldalukról. Miután Önök zaklatni kezdték azokat az orvos kollégákat, akik szót ejtettek az oltások mellékhatásairól, a legtöbb orvos a zaklatásokat megelőzendő elkerülte, hogy ezekről tájékoztatást adjon. Önök nem vettek tudomást a menstruációs intenzitás és a menstruációs ciklus időtartamának változásairól szóló számos jelentésről. Önök elrejtették azokat az adatokat, amelyek lehetővé tennék az összefüggések objektív és rendes feltárását (például eltávolították a Ben Gurion repülőtér utasaira vonatkozó adatokat). Ehelyett Önök úgy döntöttek a Pfizer vezetőivel együtt, hogy nem objektív cikkeket tesznek közzé az oltások hatékonyságáról és biztonságosságáról.

Visszafordíthatatlan kár a bizalomban

Önök azonban a fellegekből figyelmen kívül hagyták azt a tényt is, hogy a végén mindig kiderül az igazság. És most lassan elérkezünk ide. Az igazság az, hogy Önök a közvélemény Önökbe vetett bizalmát soha nem látott mélységekig lerombolták, és aláásták az Önök státusát, mint a szakmai tekintély forrását. Az igazság az, hogy Önök az elmúlt két évben több száz milliárd sékelt égettek el minden eredmény nélkül – a megfélemlítések közzétételével, eredménytelen tesztekkel, a pusztító lezárásokkal, és az élet normális rendjének megzavarásával.

Önök tönkretették gyermekeink oktatását és jövőjét. Bűntudatot keltettek, szorongást, dohányzást, italozást, függőséget okoztak, kiégést és veszekedéseket generáltak a gyerekek között, amint azt az iskolavezetők országszerte megerősítik. Önök károsították a társadalmi létet, a gazdaságot, az emberi jogokat, a mentális és testi egészséget.

Önök rágalmazták azokat a kollégákat, akik nem estek hasra Önök előtt, egymásnak ugrasztották az embereket, megosztották a társadalmat, és kisarkították a diskurzust. Önök minden tudományos alap nélkül a nyilvánosság ellenségeiként és betegségek terjesztőiként bélyegezték meg azokat az embereket, akik nem akarták magukat beoltatni. Önök példátlan módon támogatják a drákói diszkrimináció politikáját, az emberi jogok megtagadását és az orvos, beleértve a gyerekorvos választásának jogát, ami egy olyan intézkedés, amelynek semmi járványügyi indoklása nincs.

Ha Önök összehasonlítják az Önök által követett pusztító politikát néhány más ország ésszerű politikájával, egyértelműen láthatják, hogy az Önök által okozott pusztítás csak növelte a vírus áldozatainak számát. A tönkretett gazdaság, a megnövekedett munkanélküliség, a gyerekek tönkretett oktatása – ők mind az Önök tevékenységének többlet áldozatai.

Jelenleg nincs orvosi vészhelyzet, de Önök már két éve ilyen állapotot igyekeznek fenntartani hataloméhség, a pénzkiadások feletti döntések és a totális ellenőrzés iránti vágyból kifolyólag. Az egyetlen vészhelyzet most az, hogy Önök még mindig meghatározzák a dolgok menetét, óriási pénzösszegeket tartalékolnak a propaganda és a pszichológiai technológia számára, ahelyett, hogy azokat az egészségügyi rendszer megerősítésére fordítanák.

Ezt a vészhelyzetet meg kell szüntetni!
2022. január 6.
Udi Qimron professzor, a Tel-Avivi Egyetem Orvostudományi Kara
Gépi fordítás alapján közzéteszi: Király József

(A levéllel időközben az izraeli és nemzetközi sajtó is foglalkozik. Pl:

‘History will judge the hysteria’ | Israel National News | Arutz Sheva)

[1]
[2] Döbbenetes a párhuzam a magyar viszonyokkal.

Print Friendly, PDF & Email

11 hozzászólás

Add a Comment
  1. Dógi. József

    Ezeket az embereket nem lehet csak erő által meg fékezni

  2. Budai László

    A sok nyeremény igéretének végetkellene vetni.

  3. Jó pár évtizeddel ezelőtt beszéltem embereknek hazánkban a háttérhatalomról. A Kádár-Csermanik-Krezinger János bábfiguráskodása idején volt, az emberek féltek – az egyébként ma is elszaporodott – besúgóktól, féltek a hatalom terrorjától, bosszújától. Féltek. Nem is akarták hallani amit mondok. Agymosás volt internacionalista szocialista módra. A Herzl Tivadar által is megtervezett világuralmat már az Internacionálé, a közel-keleti ihletésű B-vírus, a kommunizmus himnusza is megénekelte. A nemzeti szocializmus, mint A-vírus pedig ugyanezt énekelte a nemzeti himnuszában. Két háttérhatalmi vírus, mindkettő virulens maradt máig, mindkettő mutánsai láthatók. A 2500 éve azonos genetikájú parazita háttérhatalom világuralmi szemtelensége azóta ilyen nyílt, amióta a kezükben van a globális irányítás a Földön. Természetesen érthető hogy az elmúlt évtizedek agymosásai, mind Nyugaton, mind Keleten láthatóak az emberek hozzáállásán a migráció és az emberirtó Cohenvid vírus és a hozzá tartozó emberirtó oltásokhoz való hozzáálláson, az emberek többsége támogatta mindkettőt, és amióta az életük került veszélybe vagy belehaltak ezek következményeibe, csak azóta lázadoznak az emberek, a többségük.
    Miért is ilyen pofátlanul szemtelen a háttérhatalom? Mert már mindenütt ott vannak. Mint mindig, élére állnak bármilyen mozgalomnak, felkelésnek, forradalomnak, társadalmi megmozdulásnak, és mindegyik fölött az ellenőrzést is, ezáltal is gyakorolják. És mert már (mindig magyartalannak tartották az ilyen mondatkezdést, pedig ez nem igaz) késő ellenük fellépni. Ezzel nem azt mondom hogy ne tegyék az emberek, de bármit tesznek, az fog történni, amit a háttérhatalom akar. A csúcstechnológia, a mesterséges intelligencia, a hadseregek, műholdak, kommunikációs eszközök, média irányítása, élelmiszerellátás, gyógyszerellátás, minden a kezükben van. Az iszlám ugyanaz, hozzájuk tartozik, a kereszténységet átformálták saját képükre és hasonlatosságukra, a többit gazdaságilag-katonailag-monetárisan benyelték, a még függetlennek tartott Dél-Korea, Kína, Irán, Oroszország is a kezükben van, korábbi írásaimban leírtam a valós okait ennek. Nincs ellenállás, ha van, erőtlen. Az embereknek nincsenek jogaik, valós, sorsukat befolyásoló jogaik. Lehet hőzöngeni, hinni sok mindenben, de késő. Az emberi agy alacsony intelligencia szintjét mutatja a teljes befolyásolhatóság, és az a korlátoltság, hogy a saját DNS parancsait is felülírhatják a befolyások. Hát ennyi történik. Lehet itt mozgalmakat indítani, a törvényeket a háttérhatalom hozza, lehet itt felkelni, a drónok, a fegyverek a háttérhatalom kezében vannak és mint látható a Cohenvid vírussal, hogy még saját géntársaikat is képesek megint beáldozni, csak azért hogy a kiválasztott krémjük megtehessen bármit, amit az emberi agy elképzelni sem képes, vagy befolyásolás révén Kohnteónak tart, képzelgésnek.
    Akik eddig nem hittek a háttérhatalom létezésében, rendkívüli erejében, azok most eszmélnek. Vagy a primitívebb agyfejlettségűek még mindig a háttérhatalom propagandáját hiszik valóságnak.
    Hogy miért nem fog alapvetően másként történni semmi, mint ahogyan a háttérhatalom akarja? Mert ez már eldőlt évezreddel ezelőtt. Már késő.
    Sajnálom, aki nem hiszi, gondolja végig amit írtam, nézze hogy mi történik, higgye azt amit akar, de a végén, pár év múlva mindenkinek kiderül hogy régen késő minden.
    Amíg emberként élni lehet, mindenkinek a legjobbakat kívánom.

    1. György Nyári

      Mindig örülök a hasonló, keményen, határozottan, “magyarán szólva” összefoglalt írásoknak!
      Én még megemlíteném a közúti kandeláberekbe rejtett 5G sugárzókat is, melyekből tapasztalatok szerint a hajnali órákban “szívhezszóló” adást kapunk!

      1. Nekem ez az 5G dolog kicsit hínáros. Mik a hajnali tapasztalatok? És hogyan függ ez össze az oltásokkal?

        1. Rozalia Domokos

          Nem tudom, összefügg-e az oltásokkal, de a rovarokra, madarakra nagyon káros hatással van. Én az élővilágot féltem, nekem az engem körülvevő élet a mindenem, létezésem alapja

    2. Sztojka lbolya

      Én el hiszem hogy így van ! Kutakodtam én de most 2 éve csak és igenis meg vettek a vilagot! Behódoltak a vezető miniszterek is nekik világ szerte! De ember tervez lsten végez én hiszem azt hogy ez a Sátán műve!

  4. György Nyárinak igaza van, van a kettő között kapcsolódás, kérem figyelmesen olvassák el a levezetésemet. Köszönöm. Önmagukért.

    Az C-Band 5G frekvenciatartomány a 2,4 és 5,0 GHz-es wifi frekvencia csatornák között helyezkedik el és az amerikai szövetségi légügyi felügyelet valamint a hírközlési csatornák perben állanak, mivel az aviatikai frekvenciasáv egybeesik ezzel, ezért az interferencia miatt akadályozhatják magát a repülést.
    Az 5G közvetlenül nem egészségkárosító, pontosabban a frekvenciája nem. Az emberek többsége nem ismeri, hogy az elektromágneses hullámoknak három elkülöníthető tulajdonsága van: hullámhossz, frekvencia, és amplitúdó.

    1/ A hullámhossz az a távolság, amekkora távolságonként a hullám ismétlődik. Két legközelebbi azonos fázisban lévő pont távolsága.
    2/ A frekvencia a hullámhossz egységnyi idő alatti ismétlődésének gyakoriságát jelenti, tehát minél nagyobb a frekvenciája egy elektromágneses hullámnak, annál nagyobb az egy pontra kifejtett energiája, a frekvencia időbeni energia növelést vagy csökkenést jelent minden irányban, mégis pontszerűen, póriasan fogalmazva
    3/ Az amplitúdó a hullámhossz és más időben változó mennyiségek legnagyobb eltérése az egyensúlyi állapottól. Ez magyarul azt jelenti, hogy a hullámhossz terjedési irányának tengelyén függőleges irányban le és fel egyre nagyobb kitérését vagy egyre kisebb kitérését jelenti.

    Tehát ha egy hang eléri a fülünket, például egy híd hosszúhullámú, szinte nem hallható hangja, annak hullámhossza állandónak tekinthető. A frekvenciája az, ha ez a hosszú hullám másodpercenként egyre sűrűbben ismétlődik, az növeli a környezetre való hatását, a herz szám ezért valóban károsabb az emberek számára, mivel a hosszúhullám az emberi idegrendszerre ingerültséget fejt ki, a frekvencia növekedése a hídon áthaladó egyre nagyobb forgalom függvénye, tehát a híd hullámzásának hossza marad, viszont egyre sűrűbben hullámzik. Az amplitúdó növelése, a hullámzás hosszának megtartása és annak gyakoriságának megtartása mellett a hullámzás hídra merőleges kilengésének növelését jelenti, azaz a híd a hullámhossz és ennek egységnyi idő alatti gyakoriság megtartása mellett egyre jobban hullámzik a hídra merőleges kitérésekkel. Ez hasonló a földrengéseknél használt magnitúdó fogalomhoz, tehát, ha az amplitúdó vagy magnitúdó növekszik, növekszik a környezetre ható pusztító energiája.

    Fentiek értelmében akár a frekvenciát növeljük, akár az amplitúdót, egyre nagyobb energiát közlünk a környezettel. Amíg a frekvencia növelést elektromosság növelésével érhetjük el elektromágneses hullámok esetén, az amplitúdót többféle módon növelhetjük, többnyire mechanikai energia közléssel, azaz például a közeg sűrítésével oldható meg azonos hullámhossz és frekvencia megtartása mellett, ezáltal szintén nagyobb energiát gyakorol a forrás a környezetére.

    Összefoglalva, a frekvencia növelése és az amplitúdó növelése szintén káros lehet az emberi szervezetre, ezek mértéke mérésekkel megállapítható.

    Az 5G hivatalos indokolása a mobil- és internet hálózat sebességének növelésére készül. A rengeteg műhold fellövése pedig a lefedettség teljessége miatt történik. Azonban ennek van több nem közölt lehetősége is. Amennyiben az interfész program ugyanúgy világszintű kényszer lesz újszülötteknél, felnőtteknél egyaránt, mint ahogyan a Cohenvid 19 oltás emberirtó világprogramja az önkéntességtől eljutott a kötelezőségig, nos akkor van köze az 5G-nek a Cohenvid vírushoz. Ha másban nem is lenne, a módszer ugyanaz. Az 5G jelentősége ott mutatkozik meg, hogy az általam hiába unalomig ismételt Neom városnak felépítése Szaúdi-Arábiában többek között a háttérhatalom piramisához tartozó Bilderberg-csoport finanszírozásával, nos ha valaki veszi a fáradságot, akkor a szaúdi koronaherceg már nem titkoltan nyilatkozik arrol az elmúlott időkben, hogy a Föld mesterséges intelligenciájának az agya, központja és LELKE mint általuk hitt isteni Elohim-Allah megtestesülés egy gépben megtörténik 2030-ban, és ennek a végső célnak csak egy szenvedtető állomása a Cohenvid 19 vírus és oltás FÉLELEKELTŐ ÉS FENNTARTÓ tudatirányító szerepe. A mesterséges intelligencia az interfészek mindenkibe kötelező beépítése következtében az emberi tudatokat fogja irányítani Neom új Elohim-Allah istene. Ez a cél. El kell olvasni, meg kell hallgatni a koronaherceget, ez nem vita kérdése. Én mindig alátámasztom amit írok.
    Az 5G Neomban kapcsolódik a Cohenvid vírushoz. Csak messzebb kell az összefüggéseket látni.

    Jó egészséget mindenkinek, amíg jelenlegi emberként élhetünk még pár évig.
    Van megoldás, mint már írtam, de addig maradjanak az emberek álomban, hadd higgyék azt amit álmodni szeretnének. Aki magától rájön mi történik úgyis rájön, aki meg nem jön rá önmagától, annak ezer évig is magyarázhatnám, csak az álmait hinné valóságnak, a félelem az álmokhoz kötik az embereket. Ezen nem lehet segíteni.

  5. 1/ Görögországban a 60 év felettieknek havi pénzbüntetést kell fizetni ha nem oltatták be magukat. Bírság havi 100 euro, kb. 35 ezer forint.
    2/ Olaszországban az 50 év felettieknek kötelező lesz az oltás és egyéb szigorításokat vezettek be.
    3/ Ausztriában a 18 év felettieknek havi pénzbüntetést kell fizetni ha nem oltatták be magukat, néhány kivételtől eltekintve. A büntetés 600-3600 euróig terjed.

    4/ Magyarország – Orbán Viktor válasza újságírói kérdésre 2021 december 21.:
    “A harmadik oltást tartjuk továbbra is kulcskérdésnek, tehát ezen nem is kívánunk változtatni. Mindegy, hogy milyen vakcinák érkeznek, amellett érvelünk, hogy az emlékeztető oltást mindenki vegye föl. Kézenfekvő lenne a KÖTELEZŐ oltás elrendelése. Ezzel, vannak országok, amelyek próbálkoznak is. ÉN SZERETNÉM EZT ELKERÜLNI. Tehát én valahogy’ a magyar kulturális közeget, ha már az előbb erről beszéltünk, egyáltalán a magyar néplelket, a magyar észjárást vagy ösztönvilágot olyannak ismerem, ami a kötelező oltással szemben még nagyobb ellenállást fejtene ki, mint amit most mutat. Tehát könnyebben jutunk el az emberek eszéhez és szívéhez a meggyőzéssel, mint a kényszerrel. Magyarország ilyen ország, mi ilyenek vagyunk, ezért SZERINTEM A KÖTELEZŐ OLTÁS NEM MŰKÖDIK. De mindent meg fogunk tenni, telefonhívás, személyes fölkeresés, oltónapok meghirdetése, szülők támogatása, levelek kiküldése, amellyel meg akarjuk győzni a magyarokat arról, hogy vegyék föl a harmadik oltást. Tehát én semmilyen stratégiai váltást nem javaslok – az omikron variáns mellett sem.”
    Orbán válasza nem biztosíték, hogy nem vezetik be a kötelező oltást, össze-vissza hárítja az egyértelmű választ.

    5/ Müller Cecília Nyunyóka bejelentette, hogy 389 a pusztán Cohenvid vírus miatt elhunytak száma.

    Mint tudjuk, a háttérhatalom ki akarja irtani az emberiség 95 százalékát, a többit rabszolgásítják, élő génbankként hagyják őket életben. Ez a jövő. Az emberiség kiirtásának számos alternatívája van, az oltás csak az egyik.

    Kormányinfó 2022 január 19.
    3 430 445 FŐ PEDIG MÁR A MEGERŐSÍTŐ HARMADIK OLTÁSÁT IS FELVETTE.

    Ez azt bizonyítja, hogy 6 millió magyarországi állampolgár nem oltatta be magát az állítólagos védettségi szintre, ebből 3 millió 200 ezer körül van, aki egyetlen oltást sem vett fel.

    Nem hiszem hogy nem kerül bevezetésre Magyarországon a kötelező oltás bevezetése, idén októberben vagy év végén, de legkésőbb 2023-ban meg fog történni.
    Ne legyen igazam. Azonban a szigorítások a választások után erősödni fognak, a nyár folyamán engedményekkel és ősztől beindul a háttérhatalmi kivégzések ideje Magyarországon kötelező címszó alatt is.

  6. Egy kényszeroltás az emberiség ellenes bün. Az összes járványügyi intézkedések az elejétől
    fogva hibásak. A lassan két éve érvényben lévő vészhelyzetet hamis érvekkel vezették be.

    Forrás:
    1)
    Nach ServusTV-Reportage – Jetzt spricht Haditsch selbst “Der Wind beginnt sich zu drehen”
    https://reitschuster.de/post/nach-servustv-reportage-jetzt-spricht-haditsch-selbst/

    2)
    Pandemie: Strategie und Impfpflicht
    16.01.2022
    https://www.youtube.com/watch?v=IIHDPGP4XhQ

    A világ poltikai elitje a járványőgyben mindig az Izreal politikáját követte, ami teljesen
    hibás volt.

    Prof. Dr. Dr. Martin Haditsch felolvasta az izreali tudós Prof. Ehud Qimron levelét.
    Amiben az izraeli tudós a politikai elitnek a fejére olvassa azok hibáit.

    Prof. Dr. Dr. Martin Haditsch azt javasolja a politikai elitnek, hogy kérjen bocsánatot
    a néptől és vónják le a szükséges következtetéseket.

  7. Egyébként van valakinek információja arról, hogy Ejrópában a migráncsok Cohenvid 19 fertőzöttek hány százalékban vannak mint betegek és oltottak?? Mert hogy nagy a süket csönd, hogy ők egészségesek-e. Netalán milyen új kórokozókat hoztak be Ejrópába? A migráncsok közül a befogadottak mind Cohenvid mentesek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük