Az oltóanyag nem hatékony; nem hatástalan;

…hanem kifejezetten elősegíti a súlyosabb megbetegedéseket. (Most tekintsünk el attól, hogy milyen magas a regisztrált súlyos mellékhatások és a halálesetek száma is.)

Legalább is a brit kormány adatai ezt támasztják alá. Minél többször veszi fel valaki az oltásokat, annál nagyobb az esélye a súlyos megbetegedésekre.

Természetesen ez Magyarországon sincs másképp, és úgy a magyar kormány, mint az egészségügy megmondóemberei tisztában vannak mindezekkel. De se beszélni nem fognak róla, változtatni se nem fognak rajta.

Ha Magyarországon másképp volna a helyzet az oltóanyagok hatékonyságával kapcsolatban, ami – valljuk be – meglehetősen csodaszámba menne, akkor a triumvirátus (média, politika, tudósok) lelkendezve közölnék, egymás kezéből kapkodnák a mikrofont: Lám-lám, Nagy-Britanniában ilyen rossz a helyzet, milyen szerencse, hogy evvel szemben, bezzeg, stb. Magyarországon milyen jó.

De semmi ilyesmit nem hallunk. A gépezet számára a negatív hírek, azaz olyanok, amelyek nem támasztják alá az eszméletlenségig sulykolt kovid-narratívát, egyszerűen nem léteznek.

Ami csak megerősíti, a cél nem a lakosság egészségének megőrzése, hanem valami egészen más. Amely célnak még az egészségállapot romlását, esetleges haláleseteket, súlyos mellékhatások fellépését is alárendeli az oltóanyag-maffia, illetve annak hazai csicskásai.

Nézzük meg ezek után, mi is történt Nagy-Britanniában. Ahol még valamelyest működnek a tisztességes tájékoztatás maradványai. Közérdekű adatszolgáltatás (FOIA, Freedom of Information Act, az információk szabad áramlását garantáló törvény) keretében a Blackpool-i kórház a következő adatokat közölte az adatigénylővel:

A lakosság 45 %-a van háromszor beoltva, míg a kórházban ápoltak 71 %-a kapott három oltást. Ha az oltások működnének, a kórházban ápoltak között a háromszor oltottak aránya kevesebb volna, mint 45 %.

Ugyancsak ezt támasztják alá az UK Health Security Agency, a brit kormány közegészségügyi adatai is.

Mindeközben Justin Justout Trudeau azt üzeni búvóhelyéről, már hajlandó volna tárgyalni. Csakhát a dolgoknak van egy természetes dinamikája. Tegnapelőtt még nagyon helyénvaló lett volna Trudeau ajánlata, talán még tegnap is. Ha az ellenállás elért egy bizonyos pontot, már nem különösebben érdekes senki számára, mit üzen Trudeau rejtekhelyéről.

Mit is írt Petőfi naplójába 1848 március 15-én?

A választmány legalább 20.000 ember kíséretében fölment Budára a helytartótanácshoz és előadta kívánatait. A nagyméltóságú helytartótanács sápadt vala és reszketni méltóztatott, és öt percnyi tanácskozás után mindenbe beleegyezett.

Vigyázó szemeteket Ottawára vessétek!

A brit adatokat Steve Kirsch honlapja tette közzé először.

Tudatosítsuk tehát: A kormány egészségkárosító oltások beadatására kötelezi az egész magyar lakosságot. A magas természetes védettséggel rendelkező személyeket ennek a természetes immunitásnak a lerombolására kötelezi az ún. védőoltások rákényszerítésével. (Közzétevő ismer egy konkrét példát erre.)
Természetesen a balliberális ellenzék, amely minden alkalmat megragad, hogy kormányellenes propagandát folytasson, a kérdésben kivételesen teljesen egy húron pendül a kormányoldallal. Valódi ellenvéleményen a Mi Hazánk Mozgalom, illetve a kifejezetten a Covid-hisztéria ellen fellépő mozgalmak (Normális Élet Párt) vannak.

(Közzétevő természetesen tisztában van vele, hogy egy-egy kiragadott adat félrevezető is lehet, mindent és mindennek az ellenkezőjét is be lehet bizonyítani statisztikai adatokkal. De természetesen örülne a hazai statisztikai adatok semleges, nem célirányos, életkort, alapbetegségeket is figyelembe vevő feldolgozásának, amelynek hiányára már magyar statisztikusok [pl. Ferenci Tamás] is rámutattak.)

.2022 február

Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email
Updated: 2022.02.10. — 07:01

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük