Sportolók: Életmentő a génmódosító oltások elkerülése

The Exposé (alternatív angol honlap):
A profi labdarúgóknál háromhavonta megduplázódik a szív- és érrendszeri problémákból, például szívműködés leállásból és szívinfarktusból eredő elhalálozások száma. Csak 2021 decemberében annyian haltak meg, mint az előző 12 éves időszak egy éve alatt. Forrás itt.
A profi labdarúgók halálozási aránya 2021-ben négyszerese volt a 2009 és 2020 között regisztrált átlagos aránynak. A kérdés az, hogy miért? Tudjuk, hogy ennek nem lehet oka a Covid-19, különben jelentős növekedést tapasztaltunk volna 2020-ban.Mi változott tehát 2021-ben? Lehetséges, hogy a Covid-19 injekciók a hibásak? Vagy csak véletlen egybeesés, hogy a hivatásos labdarúgók halálozása háromhavonta megduplázódik, miközben tömegesen bevezetik a bizonyítatlan hatású és kísérleti injekciókat, amelyekről közismert, hogy súlyos szívbetegségeket, például szívizomgyulladást okoznak?
Az alábbi táblázat a FIFA labdarúgó-mérkőzésen szív- és érrendszeri okok miatt bekövetkezett halálesetek számának alakulását mutatja be a férfiak körében.A táblázatban szereplő adatok az alábbi forrásokból származnak:https://goodsciencing.com/covid/71-athletes-suffer-cardiac-arrest-26-die-after-covid-shot/

http://www.dvdbeaver.com/health/why.htm

https://peckford42.wordpress.com/2021/12/04/revelation-2021-high-profile-soccer-figures-players-footballers-forcing-conversation-after-three-more-soccer-players-collapse-in-three-days/

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_association_footballers_who_died_while_playing

https://stephenc.substack.com/p/5-fold-increase-in-sudden-cardiac

Az adatok szerint a profi labdarúgók edzés vagy mérkőzés alatt szív- és érrendszeri problémák miatt 2021-ben négyszer nagyobb arányban haltak meg, mint a 2009 és 2020 közötti időszak átlagában.

És láthatjuk azt is, hogy 2021-ben több mint 15-szörös volt a szív- és érrendszeri problémák miatt bekövetkezett halálesetek száma 2020-hoz képest.

A legaggasztóbb azonban, hogy csak 2021 decemberében a halálozások száma 3,5-szerese volt 2020 egészében bekövetkezett halálesetek számának. illetve ebben a hónapban majdnem annyi volt az elhalálozások száma (7), mint a megelőző 12 év egy évre viszonyított átlagában. (7,8 évente).

És az igazi probléma az, hogy…

A szív- és érrendszeri halálozások száma a profi futballisták körében negyedévente megduplázódik. Rossz belegondolni, ha ez a trend 2022-ben is folytatódik.
Az összeeső, de túlélő labdarúgóknak azt a tanácsot adjuk, hogy 3 hónapig hagyjanak fel minden megerőltető tevékenységgel. Ezek a számok azt mutatják, hogy minden Covid-19 ellen beoltott sportolónak ezt kell tennie.

A rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy világviszonylatban 2021-ben a profi labdarúgók között a szív- és érrendszeri eredetű halálozás miatt bekövetkezett halálesetek 300%-kal haladták meg a 12 éves átlagot, és a csak 2021 decemberében elhunytak száma megegyezik a 2009–2020-as időszak éves átlagával.

De miért?

Nos, az American Heart Association nemrégiben megjelent tanulmánya szerint az mRNS-oltások több mint kétszeresére növelik a szívinfarktus 5 éves esélyét, a különféle gyulladás markerek mérése szerint.

Forrás

A Pfizer vagy a Moderna vakcinát kapott 566 betegen végzett vizsgálat azt mutatja, hogy a szív- és érrendszeri károsodások jelei meredeken növekednek a 2. oltás után. A szívinfarktus vagy más súlyos szívkoszorúér-problémák kockázata több mint kétszeresére nőtt hónapokkal az oltás beadása után, a gyulladás és sejtkárosodás markereinek változásai alapján.

A betegek negyedének kellett a súlyos problémák kockázatával szembenéznie, míg korábban ez az arány 11 % volt. Az 5 éves szívroham kockázata így 227%-kal növekedett az oltásoknak köszönhetően.

A Pfizer I-II-III. fázisú vizsgálatai azt is megállapították, hogy a szív- és érrendszeri halálozási arány a beoltott csoportban kétszerese volt a be nem oltott csoportnak.

Az US Vaccine Reverse Event Reporting System (VAERS) adatainak közelebbi vizsgálata azt mutatja, hogy a szívkárosodás mindenütt jelen van a beoltottak csoportjában, és a károsodást többféleképpen diagnosztizálják. Az akut szívelégtelenség aránya jelenleg 475-szöröse a VAERS normál kiindulási arányának. A tachycardia aránya az alaparány 7973-szorosa. Az akut miokardiális infarktus aránya 412-szerese a kiindulási értéknek. A belső vérzések, a perifériás artériás trombózisok, a koszorúér elzáródások aránya több mint 300-szorosa a kiindulási aránynak.

A teljesen beoltott emberek úgy szenvednek, mint még soha.

És nézzük csak meg, hogy a VAERS-nél hány szívizomgyulladásról számoltak be 2021-ben a többi évhez képest.

A szívizomgyulladás olyan állapot, amely a szívizom gyulladását okozza, csökkenti a szív vérpumpáló képességét, és gyors vagy kóros szívritmushoz vezethet.

Végül a szívizomgyulladás gyengíti a szívet, és megakadályozza, hogy a test többi része elegendő vérhez jusson. Így vérrögök képződhetnek a szívben, ami agyvérzéshez vagy szívrohamhoz vezethet. A betegség további szövődménye lehet a hirtelen szívhalál. A szívizomgyulladásnak nincs enyhe változata, rendkívül súlyos a szívizom regenerálódási képtelensége miatt. Ezért, ha a sérülés megtörtént, az óra nem tekerhető vissza.

Mivel a profi labdarúgók szívmegállás és szívinfarktus miatti elhalálozási aránya háromhavonta megduplázódik, és a csak 2021 decemberében bekövetkezett halálozások száma is megfelel az elmúlt 12 év éves átlagának, kényszerítő a következtetés, hogy 2021-ben a profi labdarúgók körében valószínűleg a Covid-19 elleni “védő”oltások okozzák a halálesetek számának rendkívüli növekedését.

És most tippeljünk: fogják-e a megmondóemberek, a hivatásos rémhírterjesztők, a (busás) állami fizetést felvevő, oltóanyag-ügynökként tevékenykedő személyek, kutatók, orvosok, professzorok, mikrobiológusok, virológusok a naponta újabb variánsokkal riogató újságírók a kérdést tematizálni?

Fogják-e követelni, hogy a kérdés tisztázásáig azonnal állítsák le a génmódosító oltások beadását sportolók számára?

De álljunk csak meg egy pillanatra. Hiszen ha valami káros egy edzett sportolói szívre, az legalább olyan káros az alkalmi megterhelést jelentő, néhanapján kocogó átlagembernek is.

Lesz következménye írásunknak?

Vagy továbbra is erőltetik az oltást a kisgyerekektől a haldoklókig mindenki számára?

Zacher Gábor

Rusvai Miklós

Duda Ernő

Szlávik János

Merkely Béla

Müller Cecília

Boldogkői Zsolt

Kásler Miklós és nem utolsó sorban

Orbán Viktor:

Meg vagytok szólítva!

Mi a fontosabb: A fiatal magyar élet vagy a Pfizer profitja?

Wolfgang Mückstein, az időközben lemondott osztrák egészségügyi miniszter legalább kipréselt magából egy figyelmeztetésfélét:

“Az oltás után három napig fizikai pihenés, valamint egy hét sportszünet javasolt. Ha az oltást követő három héten belül kimerült, fáradt vagy lázas, kerülni kell a fizikai megterhelést és a versenysportot.”

https://report24.news/hunderte-tote-sportler-ministerium-empfiehlt-nun-3-wochen-sportpause-nach-impfung/

Ehelyett mit tesz a magyar egészségügy?

A Covidot teszi meg bűnbaknak az oltások miatti szívproblémákért, jól tudván, hogy ezeknek akkor már 2020-ban fel kellett volna lépnie.

https://semmelweis.hu/hirek/2021/12/21/merfoldkonek-szamito-felfedezest-tett-a-semmelweis-egyetem-a-koronaviruson-atesett-sportolok-szivproblemai-kapcsan/

2021. március
Közzéteszi:
Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük