Még egyszer a WHO hideg puccs tervezetéről

Az átlagember számára ismerősen cseng a WHO – Egészségügyi Világszervezet – neve, és sokan avval is tisztában vannak, hogy az USA gyógyszeripar gyakorlatilag megszállta a WHO-t, amelynek legfőbb magánszponzora Bill és Melinda Gates “filantróp” alapítványa, amely ezer szálon fonódik az USA gyógyszer- és oltóanyag iparhoz. Az sem ismeretlen a gondolkodó emberek számára, hogy a WHO mögött álló erők a médiavállalkozásokkal karöltve hozták létre 2020 elejétől fogva a pandémiahisztériát.

De tegyük szívünkre kezünket: Az érintett szakembereken kívül gyakorlatilag senki nem tudja, hogy a WHO tagállamok 2005-ben elfogadtak egy „INTERNATIONAL HEALTH REGULATIONS” (IHR) című Szabályzatot (továbbiakban: Szabályzat), amelynek a rendelkezései a WHO tagállamokra kötelezőek. A Szabályzatot a magyar jogalkotás 2009-ben integrálta be a nemzeti jogrendbe, „Az egészségügyi világszervezet nemzetközi egészségügyi rendszabályoknak kihirdetéséről címmel,” a 2009. évi XCI. törvénnyel.

2022 január 18-án a Biden-kormány módosító javaslatot nyújtott be ehhez a szabályzathoz, amelyhez összesen 47 állam, köztük az EU tagországok is csatlakoztak.

Feltűnő, hogy úgy a magyar, mint a nemzetközi sajtó olyan szintű érdektelenséget mutatott az üggyel kapcsolatban, hogy arra csak egy szót lehet mondani: hírzárlat. Mint ahogy a pandémiahisztéria kapcsán már megszokhattuk, úgy a kormánypárti, mint az ellenzéki sajtó egységesen hallgatott és hallgat a kérdésben.

A jogszabályt módosító indítványt csak 3 hónappal később, április 18-án hozták nyilvánosságra, így csak nagyon rövid idő marad az alternatív szervezetek számára, hogy hangot adjanak a tervezettel kapcsolatos aggodalmaiknak.

A módosításokat várhatóan a WHO genfi közgyűlésén fogják elfogadni 2022. május 22. és 28. között. És ha a nemzeti parlamentek nem emelnek kifogásokat ellene, akkor a változásokat 2022 novemberében törvénybe iktatják, 2023 májusában pedig életbe lépnek.

Ez a 193 tagállam szuverenitásának súlyos korlátozását fogja jelenteni. A változások értelmében a WHO főigazgatójának teljhatalma lesz, és döntéseit nem lesz köteles megindokolni. E funkciót jelenleg Tedros Adhanom Ghebreyesus, korábbi baloldali terrorszervezet vezető, Bill Gates barátja tölti be, akit 2017-ben kínai nyomásra választottak meg.

A legfontosabb változások:

  1. A főigazgató bármikor dönthet úgy, hogy átmeneti közegészségügyi riasztást rendel el akár egy, akár több ország fölött. Ennek szabályai, feltételei nem megfelelően kidolgozottak, önkényre adnak lehetőséget.
  2. A regionális igazgató iránymutatásokat adhat ki, ha regionális szükséghelyzetet rendel el. Ennek szabályai nem kidolgozottak, ha egészségügyi vészhelyzet kialakulásának lehetőségét látja, akár azelőtt, vagy azután, hogy a nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzet kimondásra kerülne.
  3. A nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzet kimondására egy ország vagy több ország esetén is a WHO főigazgatója jogosult. Ehhez nem szükséges az, hogy valóságosan fennálljon a szükséghelyzet, nem kell az adott ország hozzájárulása sem, hanem elegendő, ha potenciálisan bekövetkezhet az, ami szubjektívvá teszi a döntést. A WHO vezetője ajánlásokat tehet, szakértői csoportokat küldhet, ezeket be kell engedni és ha bizonyos helyszínekre nem engedi be az ország, amelyre elrendelték, ezt indokolni köteles az ország.
  4. A nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzet megszüntetését az az ország, amely fölött kimondták, nem kérheti, csak azok az országok, amelyek ”érintett Részes Államok.”

Láthatjuk, mindevvel óriási zsarolási lehetőséget kap a gyógyszeripar maffia pórázára kötött WHO.
Volt szerencsénk elszenvedni a WHO kovid-diktatúrát, ami a

  • gazdaság tönkretételét
  • az emberek hiszterizálását (tesztelés értéktelen, 80-90 %-ban hamis pozitív eredmény adó tesztekkel, maszk, távolságtartás, idősávos vásárlás, piac betiltása 2020 húsvétja előtt)
  • validálatlan tesztek alapján született döntéseket emberi sorsok fölött
  • bármilyen influenzás megbetegedés kikiáltását halálos kórnak, sőt,
  • tünetmentes, de tesztpozitív emberek karanténba kényszerítését,
  • betegek kezelését a tényleges betegségtől függetlenül az igen rossz túlélési mutatókkal rendelkező lélegeztetőgéppel
  • idősek hermetikus elkülönítését hozzátartozóiktól
  • új típusú, mRNS oltóanyagnak nevezett mérgeknek a lakosságra kényszerítését
  • sportolók gyilkolását
  • fiataloknál súlyos egészségügyi problémák előidézését
  • a vudu varázslásnál értéktelenebb tesztelési módszerek társadalomra kényszerítését[1]

jelentette. Persze mindezek csak babazsúrnak tűnnek ahhoz képest, ami most Sanghajban már több min egy hónapja folyik, és amiről ugyancsak szégyenlősen, elrejtve tudósít a magyar média, és amit egyesek szerint a WHO világméretű tesztlaboratóriumnak tekint: Meddig hajlandók az emberek elmenni az egészségügyi diktatúra elviselésében?

A hisztériapandémiában való részvétel elméletileg az egyes államok szuverén döntése volt, Magyarország esetében feltételezzük, hogy avval kényszerítették nemzeti konzervatív keresztény kormányunkat a feltételek elfogadására, hogy megfenyegették őket: Ha nem működtök velünk együtt, a másik oldalt juttatjuk hatalomra. De több, a vírushisztériában közreműködni nem akaró afrikai ország vezetőjét meggyilkolták, utódjaik minden esetben készségesen együttműködtek a WHO-val. Álljon itt emlékeztetőül John Magufuli példája. Legyünk mindenesetre tudatában: A politikai osztály – úgy kormányoldal, mint ellenzék, továbbá a médiagépezet – tökéletesen tisztában van vele, nincs SARS-COV-2 fenyegetés, nincs Covid-19, ebből kifolyólag hatásos oltóanyagok sincsenek, és értelmetlen minden, a társadalomra kényszerített korlátozó intézkedés.

A módosítások életbe lépése után még inkább beszűkülnek az egyes államok döntési lehetőségei.

A zsarolási séma: “Nem akartok elég oltóanyagnak nevezett mérget (méregdrágán) vásárolni és saját lakosságotokat avval gyilkolni? Akkor kimondjuk a nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzetet, vagy a regionális szükséghelyzetet.”
Hogy aztán ennek milyen következményei lesznek?
Megtiltják a renitens ország határainak átlépését úgy a személyek, mint az áruforgalom számára?

És mindebben nem a WHO szakmai szervei, esetleg közgyűlése, hanem annak teljhatalmú ura lesz jogosult dönteni egy személyben. Ő dönt a tagállamok járványügyi politikájáról, az alkalmazandó védekezési és megelőzési módozatokról (“vitamin vagy méreginjekció”), a kezelés módozatairól, az eszközök, gyógyszerek, oltóanyagok bevásárlásáról, oltások elrendeléséről, magyarul a magyar egészségügy, az evvel kapcsolatos állami kiadások totális ellenőrzéséről. A világ fura ura döntését a magyar egészségügyi szükséghelyzet kinyilvánításáról saját maga által kinevezett tanácsadók meghallgatása után, szubjektív módon fogja meghozni.

Rövid fél évünk van még a közvélemény felrázására, arra, hogy a magyar politikai elit ellenálljon a WHO nevű maffiagépezet nyomásának. Ha nem sikerül, olyan időknek nézünk elébe, amit csak egy újabb Mohácsnak, újabb Trianonnak lehet nevezni. Túlélésünkről van szó.

Ismerve továbbá, milyen alaposan felkészül a maffiagépezet egy-egy újabb lépésére, nem lepődnénk meg, ha a magyar sajtót mostantól fogva novemberig elárasztanák a negatív felhangú tudósítások a magyar egészségügyről, melyek szinte követelik, és egyetlen megoldásként állítják be a sok visszásság kezelésére a szervezeti változásokat, értsd az egészségügy Belügyminisztérium alá rendelését, illetve a WHO direktívák elfogadását.

A WHO tervezet alapos elemzése megtalálható Mihalik Angelika honlapján.

Néhány további link a témában:
https://zeitpunkt.ch/index.php/die-who-soll-einzelnen-laendern-den-gesundheitsnotstand-erklaeren-duerfen

https://transition-news.org/der-who-generaldirektor-soll-in-einzelnen-landern-den-gesundheitsnotstand

Biden Handing Over U.S. Sovereignty to WHO

WHO-Pandemievertrag: Der Weg in die ultimative globale Gesundheitsdiktatur

[1]  Pandémia kitörés előrejelzése szennyvízminták alapján, kutyák bevetése kovidos esetek kiszagolására.

Jó egészséget!

2022. május
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük