Kovidtól a majomhimlőig

Tulajdonképpen nem lehet haragudni a pandémiamaffiózókra. Olyan kedves fiúk. Mindig előre bejelentik a pandémia kitörését, nehogy váratlanul érje a világ lakosságát. Így történt ez a Covid-19 esetében, amikor is Bill Gates of hell többször előre ecsetelte a járvány kitörését, katonai erők bevonását a védekezésbe, évekkel előre tudott a (hamis) PCR-tesztekről, és kilátásba helyezte az mRNS vakcinákat, mint egyedüli megoldást.
És most, hogy a pénzeszsákok tele vannak, a hisztériára fogékony államok adósságállománya a csillagos égbe nőtt és növekszik rendületlenül, a lakosságon kezdett úrrá lenni egy kovid-apátia, sőt, még kimondani is szörnyű, kovid-eretnekség. A maszk-kényszer eltörlésével kiderült, a lakosságnak csak kis %-a vevő a pánikkeltésre.

Itt volt tehát az idő a maffia részéről, hogy lépjenek, nehogy vírus, pandémia, pánikkeltés, különös betegségek és az egyedül üdvözítő oltóanyagok nélkül maradjon a nyugati világ.

A séma, amit 20 éve – csak egyre szélesebb körben, egyre tökéletesebben – alkalmaznak, ugyanaz:

Bill Gates of hell figyelmeztet himlővírusokkal történő terrortámadások veszélyeire

A látnokok nemzetközi fórumokon új fenyegető járványokat vizionálnak. Ezeket sohasem baktérium vagy gomba, mindig csakis vírusok okozzák. Javasolják az ellenük való felkészülést. Alapítványok, nemzetközi szervezetek készségesen eleget tesznek a javaslatoknak, dől a pénz a látnokok által javasolt és ellenőrzött biotechnológiai, kutató és oltóanyag fejlesztő, gyártó cégekhez. Mindezekről a közvélemény nem szerez tudomást.

Ugyanezek a látnokok titokban felkészülnek a járvány kórokozóinak kimutatásra alkalmas tesztekkel, kezelésükre pedig oltóanyagok kifejlesztésével.

Gyakran főpróbát tartanak egy ismeretlen kórokozó okozta járvány hirtelen kitörésének szimulálásáról. A közvélemény előtt ez is rejtve marad.

Aztán egy adott jelre…

Csak Magyarországon többen halnak meg a multirezisztens kórházi baktériumok miatt évente, mint amennyi áldozata a majomhimlőnek világszerte van. Törődik vele valaki?

A képpel a közelmúltig az övsömört illusztrálták. Ma a majomhimlő fenyegetésre is alkalmas.

A média egyik pillanatról a másikra pánikkeltő híreket tálal egy új betegségről. Nem érdekes, hogy a betegség létezik-e egyáltalán, az esetszámok csakugyan magasabbak-e a korábbinál, jelent-e a tálalt kór csakugyan tömeges fenyegetést, arányban vannak-e a védekezésre fordított eszközök (milliók, milliárdok) a potenciális fenegetéssel. A lényeg, hogy a média összes regiszterén a nap 24 órájában folyamatos az ijesztgetés.

A lakosság veszi a lapot, sokan felismerik magukon az új kór tüneteit, keresik, követelik az oltóanyagot.

A politikusok meghajolnak a nyomás előtt, a saját nemzetgazdaságot súlyosan korlátozó intézkedéseket foganatosítanak. Újabb hiteleket vesznek föl, egyrészt a gazdaság tönkretételének kezelésére, másrészt a látnokok által javasolt előírt oltóanyagok megvásárlására. Színre lép a helyi megmondóemberek klubja, akik komoly képpel, de a legcsekélyebb tudományos bizonyíték nélkül megmagyarázzák a fenyegető helyzetet, lefordítják a látnok direktíváit. A média is teszi a dolgát, egyedül helyesnek beállítva a politika reagálását. A média – politika – megmondóemberek triumvirátus pedig együttes erővel némítja el a kritikus hangokat, jogos kérdéseket, nem egyszer büntetőeljárással fenyegetve, mégha mindez egyértelműen alkotmányellenes is.

E séma szerint történt a madárinfluenza hisztéria (2005), a sertésinfluenza hisztéria (2009-10) és szeretett kovid pandémia hisztériánk, 2020 januárja óta folyamatosan.

És pontosan ezek a mechanizmusok működnek a legfrissebb hisztériában.

A koronavírus hisztéria kitörését az Event 201 főpróba előzte meg 2019 október 18-án 65 millió virtuális halottal. A szimuláció szervezői:

  • Bill & Melinda Gates Foundation, a
  • World Economic Forum, és a
  • Johns Hopkins Center for Health Security.

A feltételezett vírus egy denevértől származó SARS-koronavírus, amely hasonló a kétezres évek elején felfedezett SARS vírushoz, avval a különbséggel, hogy ez az elképzelt vírus sokkal könnyebben terjed emberről emberre, csakúgy, mint a SARS-COV-2, amit jó két hónap múlva fognak fölfedezni. A vírust a szimulációban Brazíliában fedezik föl (nesze neked piszok Bolsonaro), onnan terjed el az USA és Kína irányába. A terjedés exponenciális. A terjedést a szimulációban ugyanavval a matematikai modellel számítják, amellyel aztán az Imperial College a SARS-COV-2 terjedését is modellezi. Az első évben a szimuláció szerint a lakosság nem rendelkezik immunitással, és oltóanyag sem áll rendelkezésre. A szimuláció szerint az új vírusfertőzéssel kórházba kerültek 14 %-a meghal.

A majomhimlő pandémiát 2021 március 17-én szimulálták.

Ezt a szimulációt “a tabletop”-on, azaz asztalon, táblagépen játszották le. Az “asztal” Münchenben van. A global palyerek az asztalnál Ernest J. Monitz és Wolfgang Ischinger – az előbbi a Nuclear Threat Initiative – Nukleáris Fenyegetettségi Kezdeményezés (NTI) vezérigazgatója, az utóbbi a Müncheni Biztonsági Konferencia elnöke.

Az NTI egy washingtoni székhelyű ” Non Governmental Organisation”, amely nyilvánvalóan úszik a pénzben, de nem szívesen beszél sem az összeg nagyságáról, sem a szponzorokról. A 2021-es éves jelentés tele van képekkel és sikertörténetekkel a kiváló szervezet nagyszerű munkájáról, de szégyenlősen hallgatnak a pénz eredetéről és nagyságáról.

De talán alkothatunk fogalmat a szponzorokról, ha megnézzük a 2021-es majomvírus szimulációs játék résztvevőit.

Ilyen nevekkel találkozunk:

  • Johnson&Johnson – gyógyszeripari vállalat;
  • Wellcome Trust – kétes egészségügyi civil szervezet;
  • Bill & Melinda Gates Alapítvány;
  • Kínai kormány;
  • Nemzetközi Együttműködési Társaság;
  • ENSZ;
  • Merck, gyógyszeripari vállalat;

Néhány szó a szimulációs játékról:

“Briniában kitört a majomhimlő. Ez azért szokatlan, mert Briniában nem endémiás a majomhimlő [ez a jelenlegi helyzethez illik, mert ahogy a WHO mondja: azokban az országokban, ahol a majomhimlő nem endémiás, egy eset járványnak számít]. A 250 milliós lakosság körében 1421 esetet jelentettek. A WHO jelentése szerint tavaly kitört a járvány a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a mintegy 90 millió lakosú országban. 2021 januárja óta 1238 ember fertőződött meg.

Hat hónappal a briniai járvány kitörése után a majomhimlő világjárvánnyá vált: már 83 ország érintett, 70 millió ember fertőzött, 1,3 millió fertőzött már meghalt. A majomhimlő ellen nincs hatékony vakcina, mert – mint később kiderül – a majomhimlő vírusát genetikailag módosították a Birniával szomszédos Arnica [Ukrajna?] biolaboratóriumában, így az fertőzőképesebbé, könnyebben terjedővé és mindenekelőtt a meglévő vakcinákkal szemben ellenállóvá vált. [Ügyesek a fiúk. Úgy ismerik be bűnrészességüket a Vuhani Virológiai Intézetben történtekben, hogy ezt egy elképzelt országba és a jövőbe helyezik.].

Így csak a nem gyógyszeres beavatkozások maradnak, azaz maszkok, távolságtartás, kézmosás, lezárás. A szimuláció szerint Briniában két város van, Dramma és Cardus.

Drammában agresszív módon reagálnak a majomhimlőre. Lezárásokat vezetnek be, a tömegrendezvényeket betiltják, társadalmi távolságtartási szabályokat, maszk-kényszert írnak elő. [Ugye nem feledtük: Mindezek tökéletesen hatástalannak, illetve kontraproduktívnak bizonyultak a SARS-CoV-2 ellen.] Drammával ellentétben Cardusban nincsenek nemgyógyszeres beavatkozások (Non-Pharmaceutical Interventions NPI). Cardusban az élet nagyjából normális kerékvágásban zajlik. Az üzletek nem zárnak be, az iskolák nyitva maradnak, minden, ami korlátozásokat Dramma bevezet, az nem létezik a Cardusban.

Jön is a büntetés (a szimulációban).

Mint látható, a Cardusban az emberek úgy hullanak, mint a legyek, míg a Drammában csak minden harmadik ember-légy hullik le az égből. Nyilvánvaló, hogy Dramma Kínát mintázza, Cardus pedig Svédországot hivatott szimbolizálni. A játék előrehaladtával a játékosok jól szórakoznak azon, hogy összesen 270 millió embert áldoznak fel morbid játékukban, de ez nagyrészt lényegtelen, mert a szimuláció nyilvánvalóan csak arra szolgál, hogy Kína zéró kovid politikáját egy magasabb rendű reakciónak állítsa be olyan kórokozóra, amelyről a felbukkanásakor még semmit nem tudunk.

Hogy a szimuláció résztvevői egyszerűen ostobák-e, hogy ilyen könnyen átlátó manővert prezentáljanak, vagy gonoszságuk még ennél is nagyobb, miszerint céljuk az, hogy a lehető legnagyobb kárt okozzák a lakosságnak?
Nem tudjuk természetesen.

A majomhimlő-szimulációból nyert felismerések mindkét értelmezést lehetővé teszik.
A müncheni szimuláció készítői egy 32 oldalas tanulmányban (direktíva tervezetben) foglalták össze bölcsességeiket.

Néhány pontot kiragadunk ebből.[1]

Természetesen a szimuláció egyik eredménye az, hogy a WHO-t meg kell erősíteni, és a “vagy van, vagy nincs világjárvány” narratíva helyett egy fokozatos, felfelé nyitott világjárvány-skálát kell elterjeszteni – ahogyan azt a szimuláció résztvevői javasolják. Mindez természetesen azzal az egyértelmű előnnyel jár, hogy a lakosságot mindig feszültség alatt lehet tartani.

Ez a fokozatos rendszer azért fontos, mert a Gates of hell és a kínai kormány képviselője köré tömörült terv szereplői azt követelik, hogy az újonnan megjelenő kórokozókra a “non-regrets[2]” alapon adjanak választ. Ez lényegében azt jelenti, hogy a lezárásokat és a korlátozás egyéb formáit azonnal és agresszívan alkalmazni kell, miután valami fenyegetésként megjelölt dolog felbukkan. Ez kiváló recept az elnyomó intézkedések széles tárházának folyamatos legitimálására azzal az ürüggyel, hogy egy kórokozó potenciálisan világjárványra alkalmas, és a WHO 5-ös értéket adott neki.

Hihetetlen ezeknek a “filantrópoknak” az affinitása a totalitárius rendszerekhez. És mindezt a gondoskodó, előrelátó, jótevő szerepben tetszelegve teszik.

Véletlen, hogy

  • Ma, 2022 májusában egy majomhimlő fenyegetést erősít fel mértéken felül a média?
  • És hogy a szimuláció azt erősíti meg, hogy a WHO kezébe kell letennünk jövőnket, sorsunkat?
  • És hogy épp a napokban került megerősítésre a WHO elnöki pozíciójában a Kína által pozícióba juttatott, de az USA gyógyszeripar  és a túlnépesedés ellen küzdő Bill Gates által is támogatott Tedros Adhanom Ghebreyesus?
  • És ebben a pillanatban (2022 május 22-26) Genfben a WHO, Davosban pedig a világ gazdasági elitje tanácskozik, és a deklarált közös célokon túl (lezárások, Great Reset) ott vannak a személyes összefonódások is?

Fel kell figyelnünk még egy véletlen egybeesésre. Kínát a tervezgetős játékban Dr. Gao, a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok főigazgatója képviselte, vagyis az, aki végső soron a felelősséget viseli az abszurd és teljesen idióta kínai, különösen a vuhani, sanghaji és most a pekingi “orvosi” illetve “közegészségügyi” intézkedésekért. Nem felejtjük a képeket, videókat az esténként a toronyházak ablakaiból éhségükben üvöltöző sanghajiakkal. Hogy hányan haltak meg a járványügyi intézkedések következtében, hányan lettek öngyilkosok, talán sohasem fogjuk megtudni.

Úgy tűnik, a WHO a Világgazdasági Fórummal karöltve a kínai modellt propagálja, ami a lakosság gúzsbakötését eredményezi, és amelynek több áldozata van, mintha azt nem alkalmazták volna.

Nem volna teljes a véletlenek sorozata, ha nem lenne már a piacon egy himlő elleni védőoltás, amely “megvéd” a majomhimlőtől is. Az FDA a majomhimlő vakcinát már 2019-ben(!) engedélyezte. A megvéd szót azért tettük idézőjelbe, mert Dr. Paul Alexander, a Trump-kormány – később nézetei miatt kirúgott – egészségügyi tanácsadója szerint a szóban forgó védőoltás globális himlőjárványt (variola) okozhat.

További cégek, melyek dollármilliókat keresnek az új hisztérián:

Majomvírus-hisztéria illetve, egy német tudósítás ugyanerről.

Az USA máris 100 millió dolláros megrendeléseket küldött a gyártónak, a dániai illetőségű Bavarian Nordic oltóanyag-gyártó cégnek.

A Bavarian Nordic fő részvényesei között ott találjuk a Vanguard, a Blackrock és a Jynneos befektetőket. A legnagyobb részvényes az Invesco, aki véletlenül a Világgazdasági Fórum partnere. A részvény május 9-én kezdett az egekbe szökni.

A Microsoft alapítója az Egészségügyi Világszervezet új, milliárd dolláros majomhimlő pandémiás munkacsoportjának megalakítását is szorgalmazta.”

Nem hiányzik még valami a véletlenek sorából? Dehogyisnem! A PCR-teszt! De nyugodjunk meg, már itt is van a majomhimlő tömeges tesztelésére alkalmas PCR-teszt. Hogy validálatlan? Sebaj! Fő, hogy az államok hitelből megvásárolják őket, jó sok tesztpozitív eredményt produkáljanak, és dübörögjön a biznisz.

Ha pedig valaki az üdvözítő karantént hiányolja, tessék, már az is itt van. Belgiumban 21 napos karantént rendelnek el a tesztpozitív személyek számára, mégha tünetmentesek is. Nagy-Britanniában egyelőre csak erősen ajánlják.

És erre a (média által természetesen elhallgatott) sok véletlenre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy mindez VÉLETLEN.
Források:

Planspiel: 270 Millionen Tote durch Affenpocken – noch ein Zufall

Alles nach Plan: Passend zum UN-Pandemievertrag wird die Affenpocken-Panik losgetreten

2022. május
Közzéteszi:
Király József

 

[1] Idézetek az NTI majomhimlő járvány 2021. márciusában végrehajtott és novemberben publikált majomhimlő járvány szimulációjának kiértékeléséből:

A COVID-19 rávilágított arra, hogy a nemzeti kormányok és a nemzetközi közösség súlyosan felkészületlenek a világjárványokra való reagálásra, ami kiemeli közös sebezhetőségünket a jövőbeli katasztrófákkal és biológiai fenyegetésekkel szemben.

A következő globális katasztrófát a modern biológia eszközeivel való szándékos visszaélés vagy laboratóriumi baleset okozhatja. Alapvetően a felkészültség megerősítése.

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy reaktívak legyünk. Közegészségügyi és orvosi rendszereinket úgy kell kialakítanunk, hogy előrelátóak legyenek.

[Közzétevő: Tehát keressük a bajt, ott is, ahol ennek semmi nyoma. És mivel a baktérium kimutatása egyértelmű és ellenőrizhető, a fenyegetést a vírusok közt kell keresnünk.]

A gyakorlat résztvevői közötti eszmecsere a következő főbb megállapításokhoz vezetett:

– Gyenge a világméretű járványveszélyek globális észlelése, értékelése és figyelmeztetése. A nemzetközi közösségnek szilárdabb, átláthatóbb észlelési, értékelési és korai figyelmeztető rendszerre van szüksége, amely gyorsan képes a pandémiás kockázatokról szóló, cselekvőképes információkat közölni.
[Közzétevő: Magyarul: A kutya észre ne venné a járványokat, ha látnokaink nem figyelmeztetnének rájuk.]

Hiányosságok a nemzeti szintű felkészültségben. A nemzeti kormányoknak javítaniuk kell a felkészültséget az alábbiak révén:
nemzeti szintű pandémiás reagálási tervek kidolgozása, amelyek a “kiváltó okok” koherens rendszerére épülnek, amelyek a bizonytalanság és a rövid távú költségek ellenére is megelőző cselekvésre késztetnek “no-regrets” alapon.
[Közzétevő: dádá lesz, ha nem terveztek gyógyszer- és oltóanyag vásárlást tőlünk. ]

Hiányosságok a biológiai kutatás irányításában. A kettős felhasználású biotechnológiák szabályozásának nemzetközi rendszere, biológiai kutatások szabályozása nem készült fel a mai biztonsági követelményeknek való megfelelésre, és nem is áll a jövő jelentősen kibővülő kihívásaira.
[Közzétevő: Jobb, ha engedélyt kértek tőlünk, mit és hogyan szabad kutatnotok.]

A világjárványokra való nemzetközi felkészültség elégtelen finanszírozása. A világ számos országában hiányzik a finanszírozás a pandémiás felkészüléshez szükséges nemzeti beruházásokhoz.
[Közzétevő: Pénzt! Több pénzt! Még több pénzt!]

A szerzők e megállapítások kezelésére a következő ajánlásokat dolgozták ki.

1 A pandémiás kockázatértékelés, a figyelmeztetés és a járványkitörés kivizsgálása nemzetközi rendszereinek megerősítése.

– A WHO-nak fokozatos, átlátható, nemzetközi közegészségügyi riasztórendszert kell létrehoznia.

– Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) rendszerének új mechanizmust kell létrehoznia az ismeretlen eredetű, nagy következményekkel járó biológiai események kivizsgálására, amelyet “közös értékelési maechanizmusnak” nevezünk.

2 A korai, proaktív pandémiás válaszlépések nemzeti szintű kiváltó okainak kidolgozása és bevezetése

– A nemzeti kormányoknak a világjárványra való reagálásra vonatkozó “non-regret” megközelítést kell alkalmazniuk, és megelőző lépéseket kell tenniük – szemben a növekvő esetszámra és halálesetekre való reagálással.

[Közzétevő: Tehát keressük a bajt, ott is, ahol ennek semmi nyoma. És mivel a baktérium kimutatása egyértelmű és ellenőrizhető, a fenyegetést a vírusok közt kell keresnünk.]

– A “non-regret”, megelőző cselekvés megkönnyítése érdekében a nemzeti kormányoknak nemzeti szintű terveket kell kidolgozniuk, amelyek meghatározzák és beépítik a “kiváltó okokat”

3, Létre kell hozni egy olyan nemzetközi szervezetet, amely a következőkkel kapcsolatos új biológiai kockázatok csökkentésére hivatott

a gyors technológiai fejlődéssel

– A nemzetközi közösségnek létre kell hoznia egy olyan szervezetet, amely a következők kockázatának csökkentésével foglalkozik

balesetekből vagy a biotudományokkal és biotechnológiával való szándékos visszaélésekből eredő katasztrófák kockázatának csökkentése.

– A kockázat jelentős csökkentése érdekében a szervezetnek támogatnia kell a beavatkozásokat a biotudományok egész területén.

és biotechnológiai kutatás és fejlesztés életciklusát – a finanszírozástól a végrehajtáson át a továbbfejlesztésig.

a publikálásig vagy a kereskedelmi forgalomba hozatalig.

[Közzétevő: Ez a pont a WHO diktatúrát hivatott megindokolni.]

4, Katalizáló globális egészségügyi biztonsági alap létrehozása a világjárványra való felkészültségi kapacitás felgyorsítása érdekében.

a világ országaiban a készségfejlesztés elősegítése

– A nemzeti vezetőknek, a fejlesztési bankoknak, a filantróp adományozóknak és a magánszektornak a következőket kell tennie

új finanszírozási mechanizmust kell létrehozniuk és forrással kell ellátniuk a globális egészségbiztonság és a világjárvány elleni védekezés megerősítésére.

felkészültséget.

– Az alap kialakításának és működésének katalizátor jellegűnek kell lennie, ösztönözve a nemzeti kormányokat arra, hogy

hosszú távon beruházzanak saját felkészültségükbe.

[Közzétevő: Pénzt! Több pénzt! Még több pénzt!]

5 Határozott nemzetközi folyamat létrehozása az ellátási láncok ellenálló képességének kihívására.

– Az ENSZ főtitkárának össze kell hívnia egy magas szintű testületet, hogy ajánlásokat dolgozzon ki kritikus intézkedésekről az orvosi és közegészségügyi ellátási láncok globális rugalmasságának megerősítése érdekében.

[Közzétevő: Ez a pont is a WHO diktatúrát hivatott megindokolni.]

A majomhimlő tervező csoport még egyszer összefoglalja:

  1. MEGÁLLAPÍTÁS

A cél egy szilárdabb, átláthatóbb észlelési, értékelési és korai előrejelző nemzetközi rendszer, amely gyorsan képes cselekvőképes figyelmeztetéseket közöl a pandémiás kockázatokról.

A tudományos és politikai vezetőknek bátor lépéseket kell tenniük a globális biotudományos és biotechnológiai kutatás védelme érdekében, hogy biztosítsák, katasztrofális balesetek vagy szándékos visszaélések nem vezetnek a következő globális világjárványhoz.

  1. MEGÁLLAPÍTÁS

A kormányoknak javítaniuk kell a felkészültséget azáltal, hogy nemzeti szintű világjárvány-reagálási terveket dolgoznak ki.

  1. MEGÁLLAPÍTÁS

A kettős felhasználású biológiai kutatást szabályozó nemzetközi rendszer nincs felkészülve a mai biztonsági követelményeknek való megfelelésre, és a jövőbeni, jelentősen kibővülő kihívásokra.

  1. MEGÁLLAPÍTÁS

A világ számos országában jelenleg nincs elegendő pénzforrás a világjárványra való felkészüléshez.

AJÁNLÁSOK

1 A nemzetközi rendszerek megerősítése a pandémiakockázat felmérésére és a figyelmeztetések kiadására, és a járványkitörés eredetének kivizsgálása

2 Nemzeti szintű kiváltó okok kidolgozása és bevezetése a korai, proaktív pandémiára való felkészülés érdekében.

3 Létre kell hozni egy nemzetközi szervezetet, amely a feltörekvő biológiai fertőzések visszaszorításával foglalkozik. Fel kell mérni és csökkenteni kell a kockázatokat.

4 Katalizáló globális egészségbiztonsági alap létrehozása a pandémia felgyorsítása érdekében.

Felkészültségi kapacitásépítés felgyorsítása a világ országaiban.

5 Megbízható nemzetközi folyamat létrehozása az ellátási kihívás kezelésére.

[2]  “non-regret” úgy fordítanám: Most sokba kerül, esetleg nem látod értelmét, de később rájössz, mindenkép muszáj volt erre pénzt fordítanod, ezt a lépést meglépned.

Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

Add a Comment
  1. Előzmény:
    Majmok bolygója – Háború 2017. film

    Folytatás és befejezés:
    Majmok bolygója – Kiirtás 2019-2030 filmsorozat.
    Rendezte: etiópiai néger eredetű bankár Illuminati. Producer: az Illuminati kolóniaistene. Gyártásvezető: UFO-k. Zene: Vatikáni Luciferianus Szól a kakas a háztetőn Müezzin Együttes. Forgatókönyv: Haszid próféciák 19. század. Vágó: WHO. Főszerepben: a Föld nevű szimuláció összes Illuminati láncoskutyája, politikusok, egyéb vezetők, vallási vezetők. Szereplők: az Illuminatin kívül az egész emberiség.

    Rövid történet: 300 millió évvel ezelőtt egy Thotnak nevezett triállélek létrehoz egy szimulációt a később Földnek nevezett bolygón. A szimulációnak önellátónak kellett lennie, ezért Thot a korábban létrehozott DNS-nek nevezett programmal olyan fájlokat hozott létre, amelyek fájdalmak, szenvedések révén sok energiát termeltek. Az első kísérlet a dinoszauruszok létrehozásával nem sikerült, mivel az irányító rendszerük, mesterséges DNS-intelligenciájú agyuk nem volt képes befogadni az ősintelligenciát, a később léleknek nevezett entitást. Közben zajlott a kolóniaistenek közötti háború a csillagok energiájának birtoklásáért. A világűrben zajló lélekháború hadifoglyai először majom befogadó testekbe, majom DNS-fájlokba kerültek. A földi szimulációban ma 2500 éve kápó, kiválasztott Illuminati majom testekben létezik testük megteremtése óta. Az emberiségnek nevezett szimbióták többnyire majom fájlú testekben éltek az elmúlt 2500 évben is, az ő szenvedéseik tartották fönn a Föld nevű szimuláció működését, a mindenkori Illuminati szenvedtető vezetésével. Több tízezer évi próbálkozásokkal, a szimuláció többszöri megszüntetésének kísérlete után elérkezett a földi emberek többsége által nevezett 2022. év. Az etiópiai majmoktól származó Illuminati az Emberiség Elleni Végső Megoldás részeként elindítja a majomhimlőt. Egy vírust. Egy olyan parazitát, amelyik csak akkor aktív, ha van gazdatest. A majom eredetű Illuminati parazita. A parazita Illuminati saját parazitáját, vírusát, a majomhimlőt szabadítja rá az emberiségre.

    Kedves nézők és egyben e filmsorozat szereplői, a filmsorozatnak még vannak részei! Aki kikapcsolja a készülékét, áldott legyen az emléke! Aki tovább nézi, az megérdemli a sorsát! Aki szerepel még, annak jó egészséget és a kolóniaistenek és az Illuminati és a láncoskutyái, a politikusok, vallási vezetők, vallások, dogmák, materializmus, a primitív lelkek elleni győzelmet kívánom mindannyiónknak! A parazitákat, a vírusokat meg kell semmisíteni, addig, amíg azok meg nem semmisítenek bennünket!

    Sok erőt és jó egészséget mindehhez, annak aki érti miről beszéltem!

  2. Bálint József

    Most olvasom a német sajtóban.
    A német kormány vizsgálja a védőoltást majomhimlő ellen – egyelőre a veszélyeztetett csoportok és a kontaktszemélyek számára.
    “A himlőoltás valószínűleg megvéd a majomhimlőtől.” – mondja az egészségügyi minisztérium.
    Jelenleg négy majomhimlő esetet tartanak nyilván Németországban.
    Kérdéseim mindezek után:
    Miért tárol be és frissít folyamatosan himlő elleni vakcinákból a német állam, noha ezek kiirtott vírusnak számítanak? Valóban szüksdége van a német államnak 100 millió dózis vakcinára?
    Valóban megérdemel egy tömeghisztériát 4 eset?
    Valóban kell oltani, csak azért mert 4 esetet találtak 80 millió ember között, amely esetek körülményei még tisztázatlanok?
    Ez most komoly? A hasamra ütök, és azt mondom, “valószínűleg hatásos a majomhimlő ellen is?”

    1. Az Ön levelében lévő német hivatalos hozzáálláson is látszik, hogy hazugságra épül a háttérhatalomnak és szolgáinak a koncepciója az egész vírushelyzettel kapcsolatosan, hogy a háttérhatalom többek között biológiai fegyverekkel lassan de biztosan kiirtja az emberiség 95 százalékát. Illetve módosítja a DNS-ét az embereknek. Már közkézen is van több tízezer labor, amellyel humán szekvenciákat lehet megváltoztatni a CRISPR-Cas9 módszerrel. És hivatalosan tagadják az oltások génmódosító szerepét. Ez több mint röhej, több mint szenvedtető tragédia.
      https://en.wikipedia.org/wiki/CRISPR
      https://en.wikipedia.org/wiki/Cas9
      (Az angol nyelvűek a legrészletesebbek, azért írtam ezeket az URL-eket.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük