Megrendezett pandémia: Így rombolták le a kormányok a gazdaságot és a közegészségügyet

A politikai osztály tagjai soha nem fogják elismerni, hogy az elmúlt három év világjárványa megrendezett színjáték volt –

  • I. hogy a maszkhordási kötelezettség, amelyet helyenként jelenleg is fenntartanak, vagy újra be fognak vezetni, csak arra szolgált, hogy megszilárdítsa a politikusok önértékelését, akik ezt azon mérik le, mennyit tudnak másoknak ártani
  • II. hogy soha, egyetlen pillanatban sem volt nyoma a tünetmentes átvitel bizonyítékának, és így semmi alapja sem volt a lezárásoknak 
  • III. a megrendezett PCR-tesztekkel, amelyek mindenféle dolgot kimutattak, talán még SARS-CoV-2-t is, csak éppen soha nem voltak validálva 
  • IV. a lezárások és egyéb korlátozó intézkedések mind hasztalanok voltak a SARS-CoV-2 ellen, de károsak voltak a lakosságra nézve
  • V. és végül, a klasszikus állatorvosi lóra emlékeztető oltási kötelezettség, amely hamisított teszteken alapult, nincs, és nem volt kimutatható haszna a betegség megelőzésében, a káros mellékhatások aránya elfogadhatatlan mértéket ütött meg, specifikus betegségek (szív, vérrögképződés), különösen veszélyeztetett csoportok (sportolók, gyerekek, állapotos nők, magzatok) az engedélyezések, kötelezések és nagystílű, kalkuláció nélküli rendelések bűzlenek a nyílt jogsértésektől, korrupciótól. A forgalmazóknak kártérítési perek sokaságával kell szembenézniük, és mindez a világtörténelem legnagyobb pénzátcsoportosítását eredményezte adófizetőktől a magánvállalkozások zsebei irányába.

I. A maszkok hatástalanságáról
Mára oly sok tanulmány figyelmeztet: a maszkok egészségügyi problémákhoz vezetnek avval, hogy alattuk megnő a CO2 koncentrációja, és ennek belélegzése egészségtelen, hogy evvel kapcsolatban elfogadott tudományos ismereti standardról beszélhetünk:

  • A belélegzett levegő CO2-koncentrációja a maszkok általánosságban és az FFP2 maszkoknál különösen, annyira megemelkedik, hogy a sebészeti maszkoknál az esetek 40%-ában, az FFP2 maszkok esetében pedig az esetek 99%-ában meghaladja a megengedett 5000 ppm értékű “hosszú távú belélegzési határértéket”.
  • A gyermekek kilélegzett levegőjének CO2-koncentrációja drámaian magasabb, ha maszkot viselnek. Ha az FFP2 maszkok értéktartományát vesszük, a csúcsérték 14 920 ppm, ami csaknem akkora, mint amit a brit egészségügyi hatóság legfeljebb 15 perces expozíciós időként engedélyez, mert ezt túllépve egészségkárosodással kell számolni.
  • Az FFP2 maszk alatt legfeljebb 5 perc után fellépő CO2-koncentráció 100%-kal meghaladja a gyermekek (10-18 évesek), a felnőttek (19-64 évesek) és az idősek (65 év felettiek) esetében az 5000 ppm-es határértéket, amely felett a CO2-koncentráció már nem tekinthető biztonságosnak.

Ezek a Martelucci és társai (2022) által végzett tanulmány aggasztó eredményei.

Martellucci, Cecilia Acuti, Flacco, Maria Elena, Martellucci, Mosè, Violante, Francesco Saverio und Mazoli, Lamberto (2022). Inhaled CO2 Concentration while Wearing Face Masks: A Pilot Study Using Capnography. medRxiv.

A szerzők tehát megerősítik a Walach és munkatársai (2021) által korábban elért eredményeket.

Walach, Harald et al. (2021). Experimental Assessment of Carbon Dioxide Content in Inhaled Air With or Without Face Masks in Healthy Children: A Randomized Clinical Trial. Journal of the American Medical Association.

A sorozat kiegészítéseként a következő két tanulmány is azt mutatja, hogy a maszkok viselése káros egészségügyi hatásokkal jár.

Kisielinski, Kai et al. (2021). Is a Mask That Covers the Mouth and Nose Free from Undesirable Side Effects in Everyday Use and Free of Potential Hazards? International Journal of Environmental Research and Public Health.

Schwarz, Silke et al. (2021). Corona Children Studies: “Co-Ki”: First Results of a Germany-wide Registry on Mouth and Nose Covering (Mask) in Childeren. Research Square.

A közölt tanulmányok a maszkok alatti kilélegzett levegő visszaáramlása által felvetett problémára vonatkoznak. Ahhoz, hogy értékelni tudjuk az általuk közölt eredmények robbanásszerű erejét, azoknak a tanulmányoknak a kontextusába kell helyeznünk őket, amelyek szerint a maszkok, bármilyen maszkok egyáltalán nem jelentenek előnyt a SARS-CoV-2 elleni védekezés szempontjából, azaz például ezek a tanulmányok:

Chu, Derek K., Akl, Elie A., Duda, Stephanie, et al., 2020: Physical Distancing, Face Masks, and Eye Protection to Prevent Person-to-Person Transmission of SARS-CoV-2 and COVID-19: A Systematic Review and Meta-analysis. The Lancet 395(10242): 1973-1987.

Kisielinski, Kai, Giboni, Paul, Prescher, Andreas, et al., 2021: Is a Mask That Covers the Mouth and Nose Free from Undesirable Side Effects in Everyday Use and Free of Potential Hazards? International Journal of Environmental Research and Public Health 18(8): 4344; https://doi.org/10.3390/ijerph18084344.

Nanda, Akriti, Hung, Ivan, Kwong, Ava, et al., 2021: Efficacy of Surgical Masks or Cloth Masks in the Prevention of Viral Transmission: Systematic Review, Meta-analysis, and Proposal for Future Trial. Journal of Evidence-Based Medicine 14(2): 97-111. https://doi.org/10.1111/jebm.12424.

Wang, Yu, Tian, Huaiyu, Zhang, Li, et al., 2020: Reduction of Secondary Transmission of SARS-CoV-2 in Households by Face Mask Use, Disinfection and Social Distancing: a Cohort Study in Beijing, China. BMJ Global Health 5: e002794. https://gh.bmj.com/content/5/5/e002794

Az említett tanulmányok eredményeinek tárgyalása itt található.

Egy másik szempont a maszkokkal kapcsolatban: Optimális táptalajt jelentenek mindenféle baktérium és gomba számára. Ezt mutatták ki Park és munkatársai (2022) egy itt tárgyalt tanulmányban (Semmelweis forog a sírjában).

Park, Ah-Mee, Sundar Khadka, Fumitaka Sato, Seiichi Omura, Mitsugu Fujita, Kazuki Hashiwaki, and Ikuo Tsunoda (2022). Bacterial and Fungal Isolation from Face Masks: Newly Emerged Hygiene Issues Under COVID-19 Pandemic. Nature Scientific Reports – 18. Juli 2022.

108 önkéntes maszkját, amelyek 80%-a nem szőtt maszk volt, köztük FFP2 maszkok, a tudóscsoport egy, két vagy három nap viselés után begyűjtötte, és megvizsgálta az időközben megtelepedett baktériumokra. Nagyon-nagyon sok lakót találtak a szerzők.

  • Mindegy, hogy mennyi ideig viselnek maszkot, a baktériumok száma nagyjából ugyanannyi.
    Az, hogy milyen maszkot viselnek, nem befolyásolja a lakók számát, akár gyapjú, akár szintetikus anyag, akár poliuretán, a baktériumok és a gombák egyformán otthon érzik magukat.
    Az, hogy a maszk viselése előtt kiöblítik-e a szájukat vagy sem, nincs hatással a baktériumokra vagy gombákra – kívül vagy belül.
    Nem számít, hogyan közelítik meg a munkahelyüket, tömegközlekedéssel, személyautóval vagy kerékpárral (vagy gyalog), a baktériumokat és a gombákat nem érdekli.
  • A maszkok, függetlenül attól, hogy milyen típusú és mennyi ideig használják őket, baktérium- és gombagaranciával rendelkeznek.

Most pedig a szerzők által talált különbségekről.

  • A baktériumtenyészetek úgy a maszkok belső, mint a külső felületén megtalálhatók, utóbbinál arányuk csekély mértékben alacsonyabb.
  • A baktériumtenyészetek száma eltérő: Átlagosan [reméljük, jól ülnek;] 168,6 [+/- 24,7] baktériumtenyészet található a maszk belsejében, 36 [+-7] a külsején.
    A baktériumtenyészetek 80%-a kis fehér kultúra.
    A gombák valamivel ritkábbak: a maszkok belsejének 79%-án és a külsejének 95%-án fészkelnek.
    Átlagosan 4,6 [+/- 1,9] gombakultúra található a maszkok belsejében és 6,1 [+/- 1,9] gombakultúra a külsején.
    A baktériumokkal ellentétben a gombakultúrák száma a viselés időtartamával nő, amit a szerzők azzal magyaráznak, hogy a gombakultúrák a szárazságot is túlélik, míg a baktériumok nem.

Most, hogy egyértelmű, hogy a maszkon vannak “nyalánkságok”, felmerül a kérdés, hogy ezek valójában milyen nyalánkságok. Például a következő kihívást találjuk a szóban forgó immunrendszert illetően:

“A résztvevők 5%-ánál kimutattunk B. cereus-t, egy élelmiszerrel terjedő kórokozót a maszkok külső oldalán (4c. ábra), ami arra utal, hogy a B. cereus a székletből származó kezeken keresztül tapadhatott az arcmaszkokra. Az intenzív kézmosás ajánlott, mivel a kézmosás hatékonyan csökkenti a hasmenés előfordulását”.

A haszontalanság csúcspontjaként pedig mára feltételezhető, hogy a maszkok nem korlátozzák a vírust és nem csökkentik annak átvihetőségét, így időben és térben nem korlátozzák terjedését. Ellenkezőleg, a maszkok meghosszabbítják azt az időszakot, amelyben egy vírus végigmegy egy populáción. Jarnig és társai ezt kimutatták.

Jarnig, Gerald, Kerbl, Reinhold, van Poppel, Mireille N.M. (2022). Effects of wearing FFP2 masks on SARS-CoV-2 infection rates in classroom. medRxiv.

A kutatás jelenlegi állása:

  • A maszkok nem jelentenek előnyt a SARS-CoV-2 terjedése szempontjából.
  • A maszkok károsítják azok egészségét, akiknek viselniük (kell).
  • A maszkok meghosszabbítják azt az időtartamot, amely alatt a vírus áthalad egy népességen, így több embernek, hosszabb ideig van ideje arra, hogy megfertőződjön a vírussal.

“A Marburger Bund orvosszövetség elnöke, Susanne Johna arra sürgeti a szövetségi államokat, hogy lépjenek fel a Corona-számok emelkedésével szemben. “Ahol az esetek száma most az egekbe szökik, ott a tartományoknak úgy kell reagálniuk, hogy kötelezővé teszik az FFP2 maszkok használatát a tömegközlekedési eszközökön és a nyilvánosan hozzáférhető beltéri helyiségekben” – mondta Johna a Funke-Mediengruppe újságjainak.””

Ha Ön, kedves Olvasó, most úgy érzi, hogy egyes orvosi képviselők, egyesületi tisztségviselők nem meggyógyítani akarják Önt, hanem beteggé tenni, akkor még nem felejtett el logikusan gondolkozni.


II. A tünetmentes átvitel mítosza

Buitrago-Garcia és munkatársai egy metaanalízis alapján kimutatták, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a SARS-CoV-2 tünetmentesen terjedt volna.

Diana Buitrago-Garcia, Aziz Mert Ipekci, Leonie Heron, Hira Imeri,Lucia Araujo-Chaveron, Ingrid Arevalo-Rodriguez, Agustín Ciapponi, Muge Cevik, Anthony Hauser, Muhammad Irfanul Alam, Kaspar Meili, Eric A. Meyerowitz, Nirmala Prajapati et al. (2022). Occurrence and transmission potential of asymptomatic and presymptomatic SARS-CoV-2 infections: A living systematic review and meta-analysis.” PLoS medicine.

A tanulmányt itt tárgyaltuk.

Madewell és munkatársai kimutatták, hogy nincs bizonyíték a SARS-CoV-2 “tünetmentes átvitelére” még a háztartásokban sem.

Madewell, Zachary J., Yang Yang, Ira M. Longini, M. Elizabeth Halloran, and Natalie E. Dean (2020). Household transmission of SARS-CoV-2: a systematic review and meta-analysisJAMA network open 3, no. 12 (2020): e2031756-e2031756.

Az, hogy a SARS-CoV-2 tünetmentes átvitele állítólag lehetséges, olyan állítás, amely a tudományban gyakran előforduló paródiák közé tartozik. Ennek az állításnak semmiféle tudományos alapja nincs. Amikor ezt az állítást tették, a következő “tanulmányokra” alapozták:

A SARS-CoV-2 6 tünetmentes hordozója, akik állítólag 7 embert fertőztek meg, képezi a legitimációs alapját annak az állításnak, hogy lehetséges, hogy a SARS-CoV-2-t tünetmentes hordozók terjeszthetik, ami viszont a zárlatok stb. legitimációs alapját képezi. 6 ember Kínából, Olaszországból és Bruneiből, akik állítólag 7 embert megfertőztek, képezik az alapját a közegészségügy, a gazdaság és az emberek megélhetésének a háborúkon kívüli kormányok által valaha elkövetett legkiterjedtebb pusztításának. Ezekről a “tünetmentes” hordozókról és állítólagos áldozataikról öt tudományos közleményben, köztük két másodlagos publikációban számolnak be. A tanulmányok mindegyike esettanulmány, amelyek a következő eseteken alapulnak

  • két tünetmentes olaszországi eset, akik állítólag átadták a SARS-CoV-2-t két másik személynek;
    két tünetmentes brunei eset, amelyek állítólag három másik személynek adták át a SARS-CoV-2-t;
    két tünetmentes kínai eset, akikről feltételezik, hogy a SARS-CoV-2 vírust két másik személynek adták át;

annak kimutatására, hogy a tünetmentes átvitel valós probléma. A tanulmányok a következők:

Zhang, Weiwei, Cheng, Weibin, Luo, Lei, Ma, Yu, Xu, Conghui, Qi Pengzhe & Zhang, Zhoubin (2020). Secondary Transmission of Coronavirus Disease from Presymptomatic Persons, China. Emerging Infectious Diseases 26(8):1924-1926.

Ugyanezek a szerzők találhatók a következő szerzői csoportban, amely egy másik, feltehetően ugyanazokon a “betegeken” alapuló, a tünetmentes átvitelről szóló szövegért felelős:

Lei Luo, Dan Liu, Xin-long Liao, Xian-bo Wu, Qin-long Jing, Jia-zhen Zheng, Fang-hua Liu, Shi-gui Yang, Bi Bi, Zhi-hao Li, Jian-ping Liu, Wei-qi Song, Wei Zhu, Zheng-he Wang, Xi-ru Zhang, Pei-liang Chen, Hua-min Liu, Xin Cheng, Miao-chun Cai, Qing-mei Huang, Pei Yang, Xing-fen Yang, Zhi-gang Han, Jin-ling Tang, Yu Ma, Chen Mao (2020). Modes of contact and risk of transmission in COVID-19 among close contacts. medRxiv.

Lavezzo, Enrico et al. (2020). Suppression of a SARS-CoV-2 outbreak in the Italian municipality of Vo’. Nature 584: 425–429.

Chaw Liling, Koh, Wee Chian, Adli Jamaludin, Sirajul, Naing, Lin, Alikhan, Mohammad Fathi & Wong, Justin (2020). Analysis of SARS-CoV-2 Transmission in Different Settings, Brunei. Emerging Infectious Diseases 26(11): 2598-2606.


III. Pandémiakreálás PCR-tesztekkel
Stang és munkatársai szerint a PCR-tesztek nem alkalmasak a SARS-CoV-2 terjedésének meghatározására. Túlságosan sok a hibalehetőség.

A tanulmányt itt tekintettük át.

Stang, Andreas, Johannes Robers, Birte Schonert, Karl-Heinz Jöckel, Angela Spelsberg, Ulrich Keil és Paul Cullen (2021). A SARS-CoV-2 RT-PCR teszt teljesítménye a SARS-CoV-2 fertőzés kimutatásának eszközeként a lakosság körében. Journal of Infection 83, no. 2 (2021): 237-279.

Zhang, Liguo, Alexsia Richards, M. Inmaculada Barrasa, Stephen H. Hughes, Richard A. Young és Rudolf Jaenisch (2021). A reverz transzkriptált SARS-CoV-2 RNS képes integrálódni a tenyésztett emberi sejtek genomjába, és bár a kérdéses génszakaszok immár az emberi szövetek részei, a teszt vírusként fogja őket kimutatni. Proceedings of the National Academy of Sciences 118(21): e2105968118.

Zhang és munkatársai azt mutatják meg, hogy a PCR-tesztek vírus genetikai anyag hiányában is képesek a kórokozók kimutatására. Így a kórokozó terjedésének meghatározására használhatatlanok. De a tesztet nem is erre fejlesztették ki.
A tanulmányt itt tárgyaltuk.

A WHO többször figyelmeztetett az RT-PCR tesztek megbízhatatlanságára. Erről mi is beszámoltunk.

A WHO-nak is el kellett ismernie, hogy az RT-PCR tesztek NEM alkalmasak a tünetmentes “betegség” kimutatására. Erről itt számoltunk be.

A “PCR-tesztek: (Nagyon) nagyon magas esetszámok” című cikkben összegyűjtöttük azokat a hibaforrásokat, amelyek ahhoz vezethetnek, hogy a PCR-teszt hamis eredményt adjon. Ennek eredményeként nem sok okunk van azt hinni, hogy sok PCR-teszt helyes eredményt adott volna. Végül ebben a bejegyzésben tárgyaltuk a Boger és munkatársai által készített tanulmányt:

Borger, Pieter, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, Klaus Steger, Paul McSheehy et al. (2020). A SARS-CoV-2 kimutatására szolgáló RTPCR-teszt külső szakértői felülvizsgálata 10 jelentős tudományos hibát tár fel molekuláris és módszertani szinten: a hamis pozitív eredmények következményei. Preprint, Nov (2020).

Így már 2020-ban világossá vált, hogy a SARS-CoV-2 kimutatására használt PCR-tesztek pontosan erre alkalmatlanok és óriásiak a hibalehetőségek.


IV. Lezárások: Semmi pozitív hozadék, de jelentős károk

Szándékos rombolás: a lezárások, a karantén, bezárások… NINCSENEK hatással a COVID-19 halálozásra [Új tanulmány].

Herby, Jonas, Jonung, Lars & Hanke, Steve H. (2022). A Literature Review and Meta-Analysis of the Effects of Lockdowns on COVID-19 Mortality.

Zárlat miatti fejlődési zavarok: a kognitív és motoros képességek jelentős elvesztése kisgyermekeknél.

Deoni, Sean CL et al. (2021). Impact of the COVID-19 Pandemic on Early Child Cognitive Development: Initial Findings in a Longitudinal Observational Study of Child Health. medRxiv.

Svédország: A lakosság nagy része immunis a SARS-CoV-2-vel szemben – a zárlatok és egyéb védőintézkedések nagyrészt szükségtelenek.
Carlsson, Marcus & Söderberg-Nauclér, Cecilia (2021).

Carlsson, Marcus, Gad Hatem, and Cecilia Soderberg-Nauclér (2021). Mathematical modeling suggests pre-existing immunity to sars-cov-2. medRxiv.

Carlsson, Marcus & Söderberg-Nauclér, Cecilia (2021). Arra utaló jelek, hogy Stockholmban korlátozott korlátozások mellett kialakult az állományimmunitás a SARS-CoV-2 több változatával szemben. medRxiv.

Lourenco, José, Pinotti, Francesco, Thompson, Craig & Gupta, Sunetra (2020). A gazdaszervezet rezisztenciájának hatása a kumulatív mortalitásra és a SARS-CoV-2 elleni állományimmunitás küszöbértékére.

Minél több korlátozás, annál több haláleset: a zárlatfanatizmus gyilkol

Fritjiers, Paul (2021). Működnek-e a zárlatok Európában.

Lockdown-fanatizmus- nincs hatása a SARS-ra, de gazdasági károkat okoz – A sokadik tanulmány, amely ezt bizonyítja!

Berry, Christopher R. et al. (2021). A helyben védett helyekre vonatkozó politikák hatásainak értékelése a COVID-19 világjárvány idején. PNAS .

Nincs hatás: a kiutazási korlátozások egyáltalán nem befolyásolják a SARS-CoV-2 terjedését [tanulmány].

de Haas, Samuel, Götz, Georg & Heim, Sven (2021). A COVID-19-hez kapcsolódó éjszakai kijárási tilalmak hatásainak mérése: empirikus bizonyítékok Németországból.

Merkel politikusa veszélyt jelent a német lakosságra – Társadalomrombolás hamis feltételezések alapján.

Grifoni, Alba, Weiskopf, Daniela & Ramirez, Sydney I. et al. (2020). A SARS-CoV-2 koronavírusra adott T-sejtválaszok célpontjai a COVID-19 betegségben szenvedő és nem exponált egyénekben. Cell 181: 1489-1501

A túlzott halálozás a zárlat járulékos károk eredménye, nem a COVID-19 – Angliából és Walesből származó adatok.
A lezárásoknak nincs hatásuk a COVID-19 halálesetek számára [Új tanulmány].
Savaris, R. F., Pumi, G., Dalzochio, J. & Kunst, R. (2021). Az otthonmaradás politikája a kivételes tévedés esete: Egy internetalapú ökológiai tanulmány. Scientific Reports 11

A bezártság kollektív büntetés: a SARS-CoV-2-re pozitívan teszteltek mintegy 50%-a nem fertőző [új tanulmány].
Yang, Qing et al. (2021). A SARS-CoV-2-pozitív egyének mindössze 2%-a hordozza a közösségekben keringő vírus 90%-át. medRxiv.

Lezárási alkoholizmus: A csak jót akarók dilemmája
Jackson, Sarah E. et al. (2021). Az első COVID-19 Lockdownhoz kapcsolódó dohányzási, ivási és leszokási magatartás változásának moderátorai Angliában. medRxiv.

A lockdown következményei: csökkenő várható élettartam és többlethalálozás az elkövetkező évtizedekben, különösen a férfiak esetében [új tanulmány].
Bianchi, Francesco, Bianchi, Giada & Song, Dongho (2021). A COVID-10 munkanélküliségi sokk hosszú távú hatása a várható élettartamra és a halálozási arányokra. National Bureau of Economic Research, Working Paper #28304.

További 255 millió munkanélküli: a zárlatos rombolás teljes mértéke 2020-ban.
A zárlatból származó kár legalább ötször nagyobb, mint a haszna – tanulmányi áttekintés
Joffe, Ari (2020). COVID_19: A lockdown csoportgondolkodás újragondolása.

Frijters P, Krekel C. (2020). “5. fejezet: A jóléti meglátások alkalmazása a meglévő szakpolitikai értékelésekre és értékelésekre”. In: Frijters P, Krekel C, (szerk.). Kézikönyv a jóléti politika-alkotáshoz: történelem, elmélet, mérés, végrehajtás és példák. London: Oxford University Press (2020).

Fritjers és Krekel becslése szerint az IFR-nek, amely indokolná a jelenlegi zárlatok költségeit, 7,8%-nak kellene lennie, ami a jelenlegi IFR 33-szorosa.

Foster G. (2020). Költség-haszon elemzés összefoglalója. Az ausztráliai viktoriánus parlamentnek bemutatott jelentés.

Foster G. (2020). Korai becslések a COVID-19 szünetek munkahelyekre, bérekre és az iskolások élethosszig tartó jövedelmére gyakorolt hatásáról Ausztráliában. Australian J Labour Economics (2020) 23(2):129-151.

Foster Ausztrália esetében arra a következtetésre jut, hogy a lezárás költségei 6,6-szorosan meghaladják annak előnyeit.

Miles D, Stedman M, Heald A.(2020). Élet a Covid-19-cel: a költségek és az előnyök mérlegelése a vírussal szemben. National Institute Economic Review 253:R60-R76.

Miles, Stedman és Heald az Egyesült Királyság vonatkozásában azt írják, hogy a zárlat megszüntetéséből származó előnyök 7,3-14,6-szorosan meghaladják a zárlatból származó előnyöket.

Cutler DM, Summer LH. (2020). A COVID-19 világjárvány és a 16 billió dolláros vírus. Journal of the American Medical Association 324(15):1495-1496.

Cutler és Summer kimutatták Új-Zéland esetében [!sic], hogy a lezárás költségei 97,9-szer magasabbak voltak, mint az előnyök.

valamint:

Docherty K, Butt J, de Boer R, Dewan P, Koeber L, Maggioni A, et al. (2020). A Covid19 világjárvány során bekövetkezett többlethalálozás: nemzetközi összehasonlítás. medRxiv

Kontis V, Bennett JE, Rashid T, Parks RM, Pearson-Stuttard J, Guillot M, et al.(2020) Magnitude, demographics and dynamics of the effect of the first wave of the COVID-19 pandemic on all-cause mortality in 21 industrialized countries. Nature Medicine. DOI: https://doi.org/10.1038/s41591-010-1112-0.

Postill G, Murray R, Wilton A, Wells RA, Sirbu R, Daley MJ, Rosella LC.(2020). A halálozás elemzése Ontarióban hamvasztási adatok felhasználásával: a hamvasztások számának növekedése a COVID-19 világjárvány idején. medRxiv

Woolf SH, Chapman DA, Sabo RT, Weinberger DM, Hill L, Taylor DDH (2020). A COVID-19 és egyéb okok miatti többlethalálozás 2020. március-július. Journal of the American Medial Association 325(15):1562-1565.


V. Ahol semmi sem stimmel: oltási kötelezettség

Saját honlapunkról:

A halál oka: “védőoltás”

Arat a halál a védőoltások következtében…

Izraeli adatok alapján: A vakcina hatásfoka nulla

A Sciencefiles honlapjáról:

21%-os többlethalandóság: a rejtély folytatódik
Szándékos vagy véletlen? Az idősek szisztematikus megölése a COVID-19 vakcinákkal


És természetesen mindezek csak a jéghegy csúcsa, csak példaképp adjuk közre.

A rettenetes három év elmúlt. A károkat nem lehet jóvá tenni, a halottakat nem lehet visszahozni. Kevés az esélye, hogy a fő felelősöket valaha is elszámoltassák, úgy a hisztéria gerjesztőinél, mint azok végrehajtóinál az egyes nemzetállamokban. Az előző csoport gigantikus pénzek fölött rendelkezik, ennek megfelelő mértékű érdekérvényesítő képessége, az utóbbinál pedig a politikai szereplők olyan mértékben részesei a lakosság sanyargatásának és gyötrésének kovid ürügyén, hogy bármiféle elszámoltatást magukon kellene kezdeni. Ezt pedig önszántukból sohasem fogják meglépni. Amit mi, hétköznapi emberek tehetünk: árgus szemekkel figyelni a fejleményeket, és a hasonló mechanizmusok újraéledése legkisebb jelének láttán hallatni hangunkat. És készüljünk fel a legrosszabbakra. Jönni fog egy újabb vírus, variáns, egy rettenetes járvány, ami végigsöpör a világon, és természetesen jön a jóságos megmentő oltóanyag-maffia. A gazdaság és egészség tönkretételével. A zászlót pedig a Bill Gates és Rockefeller féle filantrópok fogják a magasba emelni, és ott fog mosolyogni Tedrosz Adémon Antikrisztosz, a korábbi kommunista terrorista, ma WHO diktátor szerepben.

Még egyszer: Készüljünk fel!

2023. április

Közzéteszi a sciencefiles.org bejegyzése alapján:
Király József

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük